تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهتري بازي كاپكم از نظر شما

راي دهنده
86. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سري رزيدنت اويل

54 62.79%
  • سري دويل مي كراي

20 23.26%
  • لوست پلانت Lost Planet

4 4.65%
  • سري اونيماشو

8 9.30%
صفحه 20 از 23 اولاول ... 101617181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 221

نام تاپيک: Capcom Fans (دوست داران كاپكام)‍

آخر فروم باز Mist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

كاملا موافقم دويل مي كراي 2 اصلا با بقيه قابل مقايسه نبود

خدايي اينقد ازش زده شدم وسط بازي ولش كردم فقط يك با سه رو تموم كردم و منتظر 4 هستم در همين هفته

ولي اين نظر سنجي آدمو به فك ميندازه كدوم سري بهتره اويل يا دويل مي كراي من هنوز راي ندادم يعني موندم كدوم بهتره

ولي به خاطر سري 2 اين بازي فك كنم به همون اويل راي بدم

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

کلا سری های رزیدنت اویل یه چیز دیگه هستن
    البته سبکشونم خیلی فرق می کنه اما ...!!!

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

کلا سری های رزیدنت اویل یه چیز دیگه هستن
    البته سبکشونم خیلی فرق می کنه اما ...!!!
    اره
    ولي واقعا روند عجيب و غريب رو از لحاظ خط داستاني و gameplay طي كردن
    كه باعث شد يك سري طرفداران يا به اصطلاح HARDCORE FAN هاش رو از دست بده
    و از اون ور يك سري طرفدار جديد اضافه بشن

تنها نسخه RE كه توش ترس و اضطراب حس ميشد شماره اول بازي بود كه سال 1996 اومد به بازار

من يكي كه اصلا با RE4 كيف نكردم

چون به نظر من يك بازي جديد در سبك ACTION بود تا يك دنباله كه طرفداران اصيل RE دنبالش بودن

البته در اين كه ELEMENT هاي تشكيل دهنده بازي واقعا عالي كار شده بود شكي نيست
    مثله GAME PLAY و STORY و CONTROL و SOUND و GRAPHIC و...

كه باعث شد اون امتياز هاي بالا و جوايز رو بگيره
    اما براي من يكي واقعا نتونست اون انتظار و صبر 6 ساله براي RELEASE نسخه بعدي
    از اين بازي رو بر اورده كنه

خدا كنه كه RE5 اين جوري نباشه

موفق باشيد

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

اره
    ولي واقعا روند عجيب و غريب رو از لحاظ خط داستاني و gameplay طي كردن
    كه باعث شد يك سري طرفداران يا به اصطلاح HARDCORE FAN هاش رو از دست بده
    و از اون ور يك سري طرفدار جديد اضافه بشن

تنها نسخه RE كه توش ترس و اضطراب حس ميشد شماره اول بازي بود كه سال 1996 اومد به بازار

من يكي كه اصلا با RE4 كيف نكردم

چون به نظر من يك بازي جديد در سبك ACTION بود تا يك دنباله كه طرفداران اصيل RE دنبالش بودن

البته در اين كه ELEMENT هاي تشكيل دهنده بازي واقعا عالي كار شده بود شكي نيست
    مثله GAME PLAY و STORY و CONTROL و SOUND و GRAPHIC و...

كه باعث شد اون امتياز هاي بالا و جوايز رو بگيره
    اما براي من يكي واقعا نتونست اون انتظار و صبر 6 ساله براي RELEASE نسخه بعدي
    از اين بازي رو بر اورده كنه

خدا كنه كه RE5 اين جوري نباشه

موفق باشيد
    سياست كاپكام جلوگيري از تكراري شدنه! اگه قرار بود همه قسمتهاش مثل شماره 1 بشه كه ميشد يه چيز كاملا تكراري فقط با داستان متفاوت.
    همين دويل مي كراي.اكثرا انتظار داشتن دانته بشه شخصيت اصلي.ولي نشد و به جاش نرو اومد.خيلي ها ميگفتن ديگه از دويل مي كراي زده شدن ولي كم كم به شخصيتش عادت ميكنن.
    قبلا هم گفتم شخصيت پردازي كاپكام حرف نداره.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سياست كاپكام جلوگيري از تكراري شدنه! اگه قرار بود همه قسمتهاش مثل شماره 1 بشه كه ميشد يه چيز كاملا تكراري فقط با داستان متفاوت.
    همين دويل مي كراي.اكثرا انتظار داشتن دانته بشه شخصيت اصلي.ولي نشد و به جاش نرو اومد.خيلي ها ميگفتن ديگه از دويل مي كراي زده شدن ولي كم كم به شخصيتش عادت ميكنن.
    حرف هاي شما كاملا متينه
    ولي دوست من دقت نكردي منظور من چي بود
    منظور من اون سري طرفدار هاي دو اتيشه بود
    كه سري RE رو با اون سبك و اون شكل و قيافه شناختن
    و به خاطر اون سبك و اون شكل و قيافه و خط داستاني شدن طرفدار RE

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

re4 با اينكه شبيه قسمت هاي قبلي خودش نبود اما نمي شه گفت تكراري نبود چون دقيقا مشخصات يه سري از بازي هاي جديد سبك اكشن رو داشت!!
    كسي كه 8 ساله طرفدار سري رزيدنت اويله و ازش زده نشده يعني رزيدنت اويل رو همونطوري كه هست دوست داره ! نه فقط اين بازي بلكه هربازي موفق ادامه دار يه سري خصوصيت هايي داشته كه موفقيت كسب كرده !!
    اگه اويل 4 شكست نخورد بخاطر اين بود كه يه بازي فوق العاده بود اما نه به اين معني كه طرفدارهاي قديميش رو راضي كرده باشه بلكه فوق العاده بود چون همه خصوصيات مهم يه بازي عالي رو داشت! اين دو تا با هم فرق دارن!
    مثل اينكه بيايم توي سري سايلنت هيل تغيير بين دو دنياي واقعي و جهان ديگر رو حذف كنيم بلكه بازي بعد 4 شماره تكراري نشه! يا توي نسخه 5 بجاي پرستارهاي بدون چهره از خوناشام استفاده كنيم!!!
    كپكام حق نداشت اينطوري توي سري اويل تحول ايجاد كنه. توي اويل 4 ما خوناشام نداريم ! اگه يكي بدون اطلاع از داستان بازي از وسطش بياد بشينه تماشا نمي تونه بگه اين يه بازي صرفا اكشنه و اين آدما آدماي معمولين يا اينكه داريم شماره 4 رزيدنت اويل رو بازي مي كنيم!!! در حاليكه يه بازي مثل سايلنت هيل از 5 متري همه چيزش داره داد مي زنه من سايلنت هيلم!!!
    خوناشام هايي كه هيچ خصوصيت ظاهري ندارن جز اينكه ما تصور كنيم خوناشامن در ظاهر آدم به چه درد مي خورن؟؟؟؟
    چرا كلاغ ها و سگهاي خوناشام حذف شدن؟

يا توي dmc4 بعد سه شماره دانته مي ره كنار بدون هيچ دليل واضحي !!! اونم بعد از غوغايي كه توي شماره 3 كرده ! اونا حق ندارن اينكارو بكنن! موضوع عادت كردن رو بذارين كنار چون چاره اي جز عادت كردن نيست! بازي همينه كه هست و اگه خوشمون نياد تغيير كه نمي كنه بخاطر ما!!!
    از گرافيك بازي تعريف مي كنن يا صحنه هاي مبارزش يا استايل هاي جديدش و ... ولي معلومه كه اينا بايد پيشرفت كرده باشه!!! از پلي2 رفته روي پلي 3 اگه تغيير نكنه كه آبروي خودشون رو مي برن!!! پس از يه چيزي تعريف كنين كه اونايي كه 3 شماره قبليشو بازي كردن دلشون مي خواد بشنون! اينكه توي اين قسمت دانته چه اتفاقاتي براش مي افته يا سر ويرژيل چي مي ياد يا چقدر توي استايل هاي قبلي بازي تغيير ايجاد شده نه اينكه بشنويم همش ريشه كن شدن!!! ( اين صرفا يه مثال بود)
    مثلا توي سري رزيدنت اويل شات گان يه اسلحه شناخته شده است! فكرشو بكن بيان بگن شات گان قديمي شده حذفش مي كنيم!!! خب اينا كه انقدر تغييرات دادن چرا اينكارو نكردن؟؟؟ خودشونم مي دونستن ديگه دارن خيلي پاشون رو از گليمشون درازتر مي كنن!!!
    كپكام منو نااميد كرد چون ديگه اينطور به نظر نمي ياد براي خوشايند طرفداراي قديميش هم جايي رو در نظر گرفته باشه. اون داره يه بازي خوب مي سازه و بازي هاشم فروش خوبي مي كنن و همين براش كافيه! ديگه يادش رفته وفاداريشو به شماره هاي قبلي حفظ كنه! اگه شخصيت ها و داستان اويل 4 نبود كه من ديگه اون رو اصلا نسخه اويل حساب نمي كردم!!!
    من كه به هيچ وجه از تغييراتي كه مي ده راضي نيستم و مطمئنا هر شماره جديدي از سري بازي هاي مورد علاقم بياد بازي مي كنم اما اون حسي رو كه قبلا بهشون داشتم ديگه ندارم

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

حرف هاي ارام رو كاملا تاييد ميكنم
    كاملا منطقي و از روي اصول صحبت كردن

مخصوصا راجع به RE4
    اين يك بازي جديد ACTION بود نه يك نسخه جديد از سبك SURVIVOR HORROR كمپاني CAPCOM
    كه به نظر من هر كمپاني ميتونست اون رو dEVELOP كنه

همون طور كه ارام گفت
    فقط شخصيت ها و عنوان RE4 بود كه باعث شد من هم اون رو بازي كنم
    و گرنه چيزي از اتمسفر سري RE به ارث نبرده بود

موفق باشيد

داره خودمونی میشه masoud_razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    germany

پيش فرض

کاپکام رو با re4 خیلییییییییییییییییییی دوسسسسسسست دارم

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من امروز بلاخره نشستم پای Dmc4 .
    عجب بازی خفنیه ،انصافا لذت بردم .
    4 تا مرحله رد کردم و نکته ی قابل توجه تا اینجا غولهای بازی و دست نرو بودن .

آخر فروم باز Mist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

خيلي از بازي ها وقتي روند بازي فرق ميكنه هرچند به نظر بهتر ميرسه ولي در واقع نيست موافقم با اين نظر دوستان چون چند تا مثال

زنده داريم حالا چه كاپكوم چه بقيه شركتها من دويل مي كراي 4 رو بازي نكردم يعني فعلا برا ما كه نيومده ولي اينجوري كه دوستان گفتن اصلا بدون دانته حال نميده ميشه يه چيزي مثل پرنس سه با اونم حال نكردم

حالا نظر بقيه چي باشه

اويل 4 هم به خاطر شخصيتهاي قبلي كه داشت دوست داريم خودمونيم يه لحظه به اين حرفا فكر كردين 8 سال ما با اين قصه زندگي كرديم ....

از شماره يك بگير تا الان كه كمكم داره شماره 5 مياد پير شديم رفت بچه ها چه دوراني بود پلي يك مينشستيم با بچه ها كورس ميذاشتيم كي زودتر تمومش ميكنه يادش بخير ...
    Last edited by Mist; 13-07-2008 at 22:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •