نه عزيز همونطور كه مشخص هست بايد خاموش باشه. ولي اين مشكل فقط در همين موارد پيش مياد. و شما بايد بگردي ببيني جريان از كجا آب ميخوره كه يه چيزي در همين مايه هاست...
نه عزيز همونطور كه مشخص هست بايد خاموش باشه. ولي اين مشكل فقط در همين موارد پيش مياد. و شما بايد بگردي ببيني جريان از كجا آب ميخوره كه يه چيزي در همين مايه هاست...
سلام به نظر من که مشگل از ای اس پی آب میخره چون اکانتم رو که عوض میکنم هیچ مشگلی نداره و وصل میشم .
ماشاا... شما استادي خودت به همين راحتي مشكل رو پيدا كردي...نوشته شده توسط Nesta
سلام به همین راحتی هم اعصابم خورد میشه چون فایده نداره این اکانتی که باید باهاش وصل بشم تمومی نداره .انی که وصل نمی شه تمومی داره واسه همینم .ناراحت هستم .کاش که بر عکس بود . :oops: :cry:
بله درك ميكنم ولي چاره چيه بايد ساخت با مشكلات. البته ميتونيد هر اكانتي رو براي مصرف خاص خودش استفاده كنيدو البته ميدونم براي دانلود با eMule كه نياز به صبر ايوب داره شما ميخواي از اكانت طولاني مدت استفاده كني...نوشته شده توسط Nesta
البته من که از emule بهتر ندیدم .هر چی من زدم داره .ولی خوب ناز هم داره دیگه .
همین الان برنامه advanced unistaller pro کرکش درست کار نمیکنه ولی 12 مگ داره تو اینجا که با کرک هست کرک هم کار میکنه .در صورتی که کرک فقط با این برنامه کار میکنه .یعنی اگه جای دیگه خود برنامه رو دانلد کنی با همون نسخه کار نمیکنه که من هم گذاشتم کرک رو ولی میگن کار نمی کنه.ولی با خودش emule که با هم دانلد کردم .کار میکنه .emule خوبیش اینم هست ولی کمی کند هست البته اونم قلق داره .شما از بین اون برنامه ای که میخای دانلد کنی یعنی جستجو میکنی مثلا 10 تا میاره انی که بالای 5 تا هست یعنی رنگش فرق میکنه بیشتر در دسترس هست برای دانلد و سریعتر میتونین دانلد کنین تا انی که 2 تا بقلش خورده یعنی باید درست ترین گزینه رو از بین گزینه های یافت شده دانلد کنین که سرعت هم بالا بره .
:roll:
عزيز من در كار با اين اينجور نرم افزارها واردم و به اندازه خود شما تجربه دارم در كار با eMule پس نگران نباشنوشته شده توسط Nesta
![]()
خوب پس خدارو شکر که emule رو باهاش کار کردین و تجربه کسب کردین .
آخه من بر خلاف تصورم بود .که emule رو همه دوست ندارند.ولی حالا میبینم که محبوب شده.خوشحالم.
:? :shock:
محبوب كه نيست ولي به قول شما همه چيز توش پيدا ميشه و من به شخصه ازش به عنوان تركش آخر استفاده مي كنم...نوشته شده توسط Nesta
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)