تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: مشگل با دانلد کردن rapid

پروفشنال Roozedidar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

نه عزيز همونطور كه مشخص هست بايد خاموش باشه. ولي اين مشكل فقط در همين موارد پيش مياد. و شما بايد بگردي ببيني جريان از كجا آب ميخوره كه يه چيزي در همين مايه هاست...

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به نظر من که مشگل از ای اس پی‌ آب میخره چون اکانتم رو که عوض می‌کنم هیچ مشگلی‌ نداره و وصل میشم .

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Nesta
    سلام به نظر من که مشگل از ای اس پی‌ آب میخره چون اکانتم رو که عوض می‌کنم هیچ مشگلی‌ نداره و وصل میشم .
    ماشاا... شما استادي خودت به همين راحتي مشكل رو پيدا كردي...

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همین راحتی‌ هم اعصابم خورد می‌شه چون فایده نداره این اکانتی‌ که باید باهاش وصل بشم تمومی‌ نداره .انی‌ که وصل نمی‌ شه تمومی‌ داره واسه همینم .ناراحت هستم .کاش که بر عکس بود . :oops: :cry:

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام به همین راحتی‌ هم اعصابم خورد می‌شه چون فایده نداره این اکانتی‌ که باید باهاش وصل بشم تمومی‌ نداره .انی‌ که وصل نمی‌ شه تمومی‌ داره واسه همینم .ناراحت هستم .کاش که بر عکس بود . :oops: :cry:
    بله درك ميكنم ولي چاره چيه بايد ساخت با مشكلات. البته ميتونيد هر اكانتي رو براي مصرف خاص خودش استفاده كنيدو البته ميدونم براي دانلود با eMule كه نياز به صبر ايوب داره شما ميخواي از اكانت طولاني مدت استفاده كني...

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

البته من که از emule بهتر ندیدم .هر چی‌ من زدم داره .ولی‌ خوب ناز هم داره دیگه .
    همین الان برنامه advanced unistaller pro کرکش درست کار نمی‌کنه ولی‌ 12 مگ داره تو اینجا که با کرک هست کرک هم کار می‌کنه .در صورتی‌ که کرک فقط با این برنامه کار می‌کنه .یعنی‌ اگه جای دیگه خود برنامه رو دانلد کنی‌ با همون نسخه کار نمی‌کنه که من هم گذاشتم کرک رو ولی‌ میگن کار نمی‌ کنه.ولی‌ با خودش emule که با هم دانلد کردم .کار می‌کنه .emule خوبیش اینم هست ولی‌ کمی‌ کند هست البته اونم قلق داره .شما از بین اون برنامه ای که میخای دانلد کنی‌ یعنی‌ جستجو میکنی‌ مثلا 10 تا میاره انی‌ که بالای 5 تا هست یعنی‌ رنگش فرق می‌کنه بیشتر در دسترس هست برای دانلد و سریعتر میتونین دانلد کنین تا انی‌ که 2 تا بقلش خورده یعنی‌ باید درست ترین گزینه رو از بین گزینه های یافت شده دانلد کنین که سرعت هم بالا بره .
    :roll:

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

البته من که از emule بهتر ندیدم .هر چی‌ من زدم داره .ولی‌ خوب ناز هم داره دیگه .
    همین الان برنامه advanced unistaller pro کرکش درست کار نمی‌کنه ولی‌ 12 مگ داره تو اینجا که با کرک هست کرک هم کار می‌کنه .در صورتی‌ که کرک فقط با این برنامه کار می‌کنه .یعنی‌ اگه جای دیگه خود برنامه رو دانلد کنی‌ با همون نسخه کار نمی‌کنه که من هم گذاشتم کرک رو ولی‌ میگن کار نمی‌ کنه.ولی‌ با خودش emule که با هم دانلد کردم .کار می‌کنه .emule خوبیش اینم هست ولی‌ کمی‌ کند هست البته اونم قلق داره .شما از بین اون برنامه ای که میخای دانلد کنی‌ یعنی‌ جستجو میکنی‌ مثلا 10 تا میاره انی‌ که بالای 5 تا هست یعنی‌ رنگش فرق می‌کنه بیشتر در دسترس هست برای دانلد و سریعتر میتونین دانلد کنین تا انی‌ که 2 تا بقلش خورده یعنی‌ باید درست ترین گزینه رو از بین گزینه های یافت شده دانلد کنین که سرعت هم بالا بره .
    :roll:
    عزيز من در كار با اين اينجور نرم افزارها واردم و به اندازه خود شما تجربه دارم در كار با eMule پس نگران نباش

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوب پس خدارو شکر که emule رو باهاش کار کردین و تجربه کسب کردین .
    آخه من بر خلاف تصورم بود .که emule رو همه دوست ندارند.ولی‌ حالا میبینم که محبوب شده.خوشحالم.
    :? :shock:

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

خوب پس خدارو شکر که emule رو باهاش کار کردین و تجربه کسب کردین .
    آخه من بر خلاف تصورم بود .که emule رو همه دوست ندارند.ولی‌ حالا میبینم که محبوب شده.خوشحالم.
    :? :shock:
    محبوب كه نيست ولي به قول شما همه چيز توش پيدا ميشه و من به شخصه ازش به عنوان تركش آخر استفاده مي كنم...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •