نه داداش اگه باز 6600 میگفتی با قیمت190 تومن اره حق با تو بود یا فوقش N70 یه چیزی ......ولی داداشه گلم حالا حالاها مونده تا N73 با قیمت 470 تومن به قوله تو خز بشه N73 موقعی خز میشه که N 99 اومده باشه![]()
نه داداش اگه باز 6600 میگفتی با قیمت190 تومن اره حق با تو بود یا فوقش N70 یه چیزی ......ولی داداشه گلم حالا حالاها مونده تا N73 با قیمت 470 تومن به قوله تو خز بشه N73 موقعی خز میشه که N 99 اومده باشه![]()
اینقدر تنوع داره نوکیا که دیگه هیچ کدوم از گوشیهاش خز نشه.
سلام
به نظر من برو W850 را بگير پشيمون نمي شي
برو يه جا كيفيت اون را ببين ديگه نمي خواي N73 بگيري
يك بار امتحان كافيه ....... سوني اريكسون
bye
داداش به رفیقاتم گفتم برین تو محله خودتون بازی کنین هر کی سونی اریکسون گرفته مثل ... پشیمونه بابا
اقا این n73 انگار 2 جوره... جریانش چیه؟
سامان جان این فروم برای همست و همه میتونن تو هر فرومی نظرشونو بدن !داداش به رفیقاتم گفتم برین تو محله خودتون بازی کنین هر کی سونی اریکسون گرفته مثل ... پشیمونه بابا
ضمنه اینکه من w810 دارم خیلیم راضیم ... و با هیچ گوشی نوکیا تو این رنج ( مثه N70 و 3250 و ... ) عوضش نمیکنم و مقایسشم نمیکنم چون برتریش محسوسه !
اما یه مساله ای هستش خوب بودن N73 دلیل بد بودن گوشی های سونی اریکسون نیست !
به هر حال منم قبول دارم که N73 تو رنج قیمت خودش گوشیه واقعا عالییه... اما بهتره شما هم به جای گرفتن موضع جلوی هر کی از سونی اریکسون حرف میزنه حرف منطقی بزنی و خصوصیات گوشیا رو با هم مقایسه کنی ! نه اینکه بزنی تو پر طرف
اصلا نمیارزه نسبت به قیمتش. الکی گرونه.
دوربین 2 مگاپیکسل داره.
بابا خیلی بیانصافید خدایی n73 با توجه به قیمتش خیلی بهتر از همه گوشیهای سونیاریکسون هست.
من اولا کلی جون کندم تا پدرم رو راضی کردم برام N73 بخره
هی می گفت خریته بری 460 هزار تومن ( اواخر دی ماه با این قیمت خریدمش جالبه نه ؟؟ ) بدی یه گوشی بخری
ما هی زور زدیم تا بالا خره راضی شد ولی بعد از اینکه دیدش و دید واقعآ ارزش قیمتشو داره هر جا میره ازش تعریف می کنه
جالب اینه که تا حالا 3 تا از همکاراش که می خواستن گوشی بخرن مجبور کرده N73 بخرن
فکر کنم همین روزا گوشیه خودش رو هم عوض کنه یه N73 بخره![]()
اینم از قضیه پدر ما![]()
شک نکن بخر![]()
این رو باید به بابام نشون بدم.
حالا n73 me بخرم بهتره یا معمولی؟
این حرف شما خیلی جالب بود!
مقایسه w850 با n73
اصلا w850 در این حد هست که بشه اسمش رو جلوی N73 آورد؟!!!
من در جریان بازار نیستم زیاد
نمیدونم الان me هست توی بازار؟
اگه باشه که خوب مسلما me بهتره
البته باید دید تفاوت قیمتش چه جوریاس!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)