سلام خوبین دوستان هرکس تو شبکه اشکال داسته به من ایمیل بزنید من بگیم
سلام خوبین دوستان هرکس تو شبکه اشکال داشته به من ایمیل بزنید من بگیم
بهترین نرم افزار برای مدیریت کافی نت Cafe suite هست اگه کرکش رو داشته باشین
CafeSuite 3.44c
يه برنامه كامل براي مديريت كافي نت
خودم دارم استفاده ميكنم
اگه كسي كركش رو داره ما رو بسازه
به نظر من از برنامه ی Game Port 4 استفاده کن. اگه کرکش گیرت نیومد به خودم میل بزن کی جنراتورش رو برات ایمیل میکنم...موفق باشی
----------------------------
Last edited by erroring; 04-03-2010 at 08:36.
برای مدیریت کافی نت تو برنامه های خارجی فقط و فقط easy cafe ؛ من انواع و اقسام این برنامه هارو امتحان کردم ، هیچ کدوم مثل این برنامه دست مدیر رو برای مدیریت کلاینتها باز نزاشته و محدودیتش از تمام برنامه های دیگه کمتره . اما اگه بخاید بیشتر خرج کنید و از برنامه های داخلی (فارسی) استفاده کنید پیشنهاد میکنم از برنامه ی توربو نت منیجر استفاده کنید . این برنامه حتی از ایزی کافه هم بهتره (البته تنها مزیتش نسبت به ایزی کافه کنترل پهنای باند دستگاه های کلاینته وایلا از ایزی کافه نه چیزی بیشتر داره نه کمتر)
خب این از جواب سوال اولتون ؛ درمورد انجام کارهای دیگه غیر از اینترنت ، اگه شما سری به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید میبینید که کارهای متفرقه از قبیل پرینت ، اسکن ، فکس و . . . رو برای کافی نت غیر مجاز میدونه (البته نه اونهایی که از اینترنت گرفته میشن یا به اینترنت فرستاده میشن ، مثل پرینتی که از صفحه ی اینترنتی گرفته بشه یا عکسی که اسکن بشه برای آپلود کردن) و اگر کسی بفرض یه فایل تو کول دیسک بیاره که شما پرینت بگیری ، این کارت غیر مجازه ! (این قانون مسخره از ابتدای امسال وضع شده ،قبلاً اینطور نبود) . اما الان هر کافی نتی بری پرینت و اسکن که هیچی ، کارت ویزیت و بنر و هر کاری هم که بگی برات میکنن ؛ 80 درصدشونم جواز کسب ندارن .
دیگه انتخاب انجام این کارا با خودت اما بدون قوانینی که واسه کافینتا وضع شده خیلی سخت گیرانس و اگه بخای طبق اونا عمل کنی سرماه حتی شارژ اینترنتتم نمیتونی بدی ؛ پس خوب فکر کن !
درآمدشم بدک نیست ، الان کاربرای کافی نت خیلی کم شده ، چون همه دیگه خودشون خونه ای دی اس ال دارن اما موقع ثبت نام ها (مثل دانشگاه ها ، پر کردن فرم یارانه نقدی و . . .) اگه یه کم حواستو جم کنی روزی 100 ، 150 تومنو داری .
البته موقعیت مکانیتم خیلی مهمه ، اگه به خیابون اصلی نزدیک باشی و پاخور خوبی داشته باشی میتونی راحت رو روزی 100 تومن حساب کنی (بیشتر میشه که کمتر نمیشه) اما اگه مثل ما بد جا باشی بیشتر مشتریات مشتری ثابتن و تو روزای عادی 40 ، 50 تومنه دخلت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)