دوست عزیز شما قبل از هر چیز توضیحاتی رو که دادم درست بخون البته نمی خوام این حرفم باعث دل آزردگی بشه و اگر بشه منظور خاصی ندارم .نوشته شده توسط mehdi87
دوست عزیز من چندین دفعه در بالا تکرار کردم که من هم خودم اولش فکر میکردم که سیستم من دچار یک Adware شده و من بعد از این که رفتم و خود برنامه ها رو از سایت خودشون دانلود کردم و همان لحظه هم اسکان کردم ولی باز هم پیغام Riskware-Adware رو میده و این یعنی اینکه سیستم من دچار هیج چیزی نشده و من به سایت کاسپرسکای هم که رفتم دیدم که اونجا هم نوشته که این برنامه ها یک نوع Adware توشون هست.
و حالا چرا کاسپرسکای شما اینها رو نمیشناسه 2 دلیل داره.
1 >> از کاسپرسکای پرسونال استفاده میکنید نه پــــــرو
2 >> اگر ار نسخه پرو استفاده میکنید قابلیت پیدا کردن Riskware و Adware رو فعال نکردید.
بعد از همه این صحبت ها من به این شک کردم که کاسپرسکای نسخه پرو این مشکل رو داره و رفتم و نسخه 2006 رو بر روی سیستمم نصب کردم ولی جواب همونی است که در بالا میبینید.
این هم عکسهایی از کاسپرسکای نسخه 2006 که رجیستری و همه چیز ویندوز رو کنترل میکنه.
وقتی که Kaspersky Antivirus 2006 رو نصب کردم رفتم و از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایروال ZoneAlarm v رو دانلود کنم و با این نسخه از آنتی ویروس چک کنم ببینم که این یکی چی میگه و این هم جوابش... :idea:
در حین دانلود و اجرا شدن Internet Download Manager
بعد از تمام شدن دانلود و نشان دادن یک پیغام از طرف کاسپرسکای برای فایل دانلود شده...
Delete کردن فایروال زون آلارم پرو و نشان دادن پیغام ...
و حالا کسی که میخواد این فایلها رو توسط کاسپرسکای تست کنه باید مقدار Antivirus Database اینقدری باشه که در پایین میبینید. و قابلیت پیدا کردن Adware و Riskware رو هم فعال کرده باشه چون در حالت عادی و یا نسخه پرسونال قادر به تشخیص اینها نمیباشد.
نظر شما چیه :?: