تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 42

نام تاپيک: کشف ZoneAlarm Pro, McAfee, Yahoo,Outpost Firewall Pro...به عنوان جاسوس توسط Kaspersky

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi87
    به نظر من

اين طور كه من تو عكسا ميبينم همه ي فايلها EXE هستنت !

سيستم شما يه اسپايور هوشمند داره كه فايلهاي EXE رو آلوده ميكنه !

و كسپر بيچاره هم چي كار بايد بكنه جز شناختنه اونها !!

شك دارم !! احتمالا همينه - چون من آخزين ورژنشو دارم بعضي از برنامه هاي شما هم رو سيستمم نصبه !!

مشكلي نداره !!
    :mrgreen:
    دوست عزیز شما قبل از هر چیز توضیحاتی رو که دادم درست بخون البته نمی خوام این حرفم باعث دل آزردگی بشه و اگر بشه منظور خاصی ندارم .
    دوست عزیز من چندین دفعه در بالا تکرار کردم که من هم خودم اولش فکر میکردم که سیستم من دچار یک Adware شده و من بعد از این که رفتم و خود برنامه ها رو از سایت خودشون دانلود کردم و همان لحظه هم اسکان کردم ولی باز هم پیغام Riskware-Adware رو میده و این یعنی اینکه سیستم من دچار هیج چیزی نشده و من به سایت کاسپرسکای هم که رفتم دیدم که اونجا هم نوشته که این برنامه ها یک نوع Adware توشون هست.

و حالا چرا کاسپرسکای شما اینها رو نمیشناسه 2 دلیل داره.
    1 >> از کاسپرسکای پرسونال استفاده میکنید نه پــــــرو

2 >> اگر ار نسخه پرو استفاده میکنید قابلیت پیدا کردن Riskware و Adware رو فعال نکردید.

بعد از همه این صحبت ها من به این شک کردم که کاسپرسکای نسخه پرو این مشکل رو داره و رفتم و نسخه 2006 رو بر روی سیستمم نصب کردم ولی جواب همونی است که در بالا میبینید.

این هم عکسهایی از کاسپرسکای نسخه 2006 که رجیستری و همه چیز ویندوز رو کنترل میکنه.

وقتی که Kaspersky Antivirus 2006 رو نصب کردم رفتم و از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایروال ZoneAlarm v رو دانلود کنم و با این نسخه از آنتی ویروس چک کنم ببینم که این یکی چی میگه و این هم جوابش... :idea:

در حین دانلود و اجرا شدن Internet Download Manager

بعد از تمام شدن دانلود و نشان دادن یک پیغام از طرف کاسپرسکای برای فایل دانلود شده...

Delete کردن فایروال زون آلارم پرو و نشان دادن پیغام ...

و حالا کسی که میخواد این فایلها رو توسط کاسپرسکای تست کنه باید مقدار Antivirus Database اینقدری باشه که در پایین میبینید. و قابلیت پیدا کردن Adware و Riskware رو هم فعال کرده باشه چون در حالت عادی و یا نسخه پرسونال قادر به تشخیص اینها نمیباشد.

نظر شما چیه :?:

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

cracki جان براي همينهاست كه ما مي گيم nod32 بهترينه ديگه!
    كاسپرسكي يكي دو جا ديگه هم فايل سالم رو به عنوان ويروس نشون مي داد!!! من كه فكر مي كنم اينجا هم اشتباه مي كنه.

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

اینجا دو مسئله اساسی پیش میاد :
    1- اینکه کاسپر انقدر معتبر هست که این اشتباه ها ازش بعیده !
    2- با عقل جور در نمی یاد که اینا رو مشکل دار بدونه

به نظر من مشکل از سیستم شما هست Cracki جان . حالا شما روی یه سیستم دیگه چک کن
    والا اینطوریشو دیگه ندیده بودیم !!!

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

نوید جان ممنون از اظهار نظرت...

من همین الان دارم با NOD 32 Administrator سیستمم رو اسکان میکنم و قبلش هم با F-Secure اسکان کردم ولی هیچ چیزی یافت نشد.

حالا ببینم NOD32 میتونه چیز بخصوصی پیدا کنه یا نه :?:

اما در مورد اشتباه کردن کاسپرسکای من هم بعید میدونم که اشتباه کنه و اگر هم اشتباه کنه یدونه برنامه و فایل رو ممکنه که اشتباه بگیره .
    من در داخل هاردم همه برنامه های امنیتی McAfee رو دارم ولی از بین همه اینها فقط McAfee internet Security و McAfee Personal Firewall Plus رو Adware تشخیص داده و بقیه مثل McAfee Antivirus Enterprise8.0i و یا McAfee AntiSpyware رو بدون هیچ مشکلی اسکان کرد و جاسوس تشخیص نداد.
    :roll:

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

NOD 32 و McAfee Enterpris 8.0i هم نتونستند هیچ چیزی پیدا کنند. :(
    بعد از اسکان کردن کامپیوتر توسط این 2 آنتی ویروس بالا دوباره کاسپرسکای رو نصب کردم ولی باز هم به همین برنامه هایی که در بالا اشاره کردم گیر میده.

یک نکته هم در مورد McAfee Enterpris 8.0 بگم که این آنتی ویروس کوچکترین تروجان رو نتونست تشخیص بده ...وای به حال کسانی که از این آنتی ویروس استفاده میکنند. :lol:

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sasan.k
    این نشان گر این است که این فایل هایی که شناخته همشون دارای tool.Win32.Reboot که یک نوع adware هست هستند و از یک فایل روی این ها سرایت کرده است
    كاملن تاييد ميشه و اينا همون adware هستش كه سيستم من گرفته و من سيستمم اون موقع اين adware را گرفت كه اون برنامه كه مال كرك كردن همه نرم افزار ها بود را دانلود كردم .
    اينم آدرس تاپيك:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    crackiجان اگه شما تونستي بدون پاك كردن و با كيلين كردن اين Adware را از بين ببري يه ندايي هم به ما بده . با تشكر 8)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

cracki شما که از چندتا انتی ویروس استفاده کردی و مشکلت حل نشد از drweb هم استفاده کن .انتی ویروس فوقالعاده دقیقیه همچنین راجع به این انتی ویروس هم میگفتند که یک سری فایل را بیخودی به عنوان ویروس میشناسه و لی من بیشتر از یک ساله که استفاده میکن و مشکلی ندارم اولش که استفاده کردم مثل شما کلی برنامه را ویروس دارشناخت و یکسری adware پیدا کرد ولی بعدش اکثر برنامه را تونست clean بکنه در ضمن این برنامه خاصیت cure داره و میتونه فیلهای شمارا clean کنه و چندین بار برنامه ای من که الوده شده بود را clean کرد .کرکش هم توی فروم هست

اینم لینک دانلود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

OK رضا جان این یکی رو هم امتحان میکنم.البته الان دارم با eScan Antivirus سیستم رو اسکان میکنم این تموم بشه میرم سراغ Dr.Web

امیدوارم که کامپیوتر من ویروسی شده باشه و کاسپرسکای اشتباه کنه ...چون اگر کاسپر راست گفته باشه :? :shock:

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

Dr.Web و AntiVirus Kit Professional هم هیچی پیدا نکردند.

دیگه آنتی ویروس نموند که امتحان نکنم. مشکل از دستگاه من نیست.

تخصصی >>> UNWISE.EXE >> data0001.exe

در برنامه هایی که در صفجه قبل اسمشون رو بردم همگی در داخل فایل Unistall یک فایلی دارند به اسم UNWISE.EXE و در داخل این فایل هم data0001.exe قرار دارد که مشکل همین جاست و کاسپرسکای فقط به همین فایل در اکثر برنامه ها گیر میده .... البته نه همه شون.

حالا کسانی که سر در میارن نظر بدن و بگن که مثلا این فایل چرا باید در داخل یکی از فایلهای ZoneAlarm Pro جاسازی شده باشه در حالی که خود این فایل هم کاربرد برای Unistall کردن رو داره هم خودش یک Adware است .

به این عکس پایین که McAfee internet Security را در داخل فایل RAR اسکان کردم دقت کنید ...

.................................................. .................................

چند ساعت بعد....

با PC-Cillin internet Security 2005 و آپدیت شده هم اسکان کردم ولی هیج چیزی یافت نشد.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

خب بالاخره به نتیجه رسیدم که سیستم من هیچ گونه از این تروجان و جن و مالیخولیا ها نداشته .و کاسپرسکای درست تشخیص داده و در داخل هر یک از این برنامه ها یک Adware و جاسوس وجود داره.

شما هم همین الان میتونید این کار رو بکنید.
    یکی از فایلهای اینستال برنامه هایی رو که در صفحه قبل معرفی کردم رو توسط یک برنامه مانند WinRAR باز کنید و به قول معروف Extract to... بکنید.

مثلا فایل اینستال فایروال Outpost Pro 2.7 رو بدون اینکه اینستال کنید توسط WinRAR در داخل پوشه Extract کنید.
    بعد که فایل اینستال Outpost Pro 2.7 رو باز کردید و در داخل پوشه ریخته شد به دنبال فایلی بگردید به اسم UNWISE32.EXE

بعد این فایل رو توسط این سایت معروف که در یک زمان با همه آنتی ویروسها اسکان میکنه را چک کنید.
    و به جوابی که میرسید این خواهد بود....

شما هم میتونید به این سایت پایین رفته و فایلتون رو برای ویروس یابی توسط اکثر آنتی ویروسها بهش بدید تا رسما به شما اعلام کند که کدام آنتی ویروس این فایل را به طورت ویروس یا تروجان تشخیص میده...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و حالا برای کسانی که میخوان بدونن که در داخل فایل اینستال Outpost firewall pro 2.7 یعنی UNWISE32.EXE چه چیزی وجود دارد که کاسپرسکی آن را پیدا کرده. با یکم ور رفتن باهاش و جستجو کردن داخل فایل UNWISE32.EXE پی خواهید برد که در داخل این فایل نیر یک فایل EXE دیگه وجود دارد به اسم data0001.exe که این فایل یک تروجان میباشد.

شما میتونید data0001.exe را در Google سرچ کرده و به راز نهفته شده در داخل این برنامه های معروف پی ببرید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •