خواهش ميكنم كمترين كار بود
اون پرت هايي كه ناشناخته هستند براي من همه بلوتوث معرفي شدن . پيشنهاد ميكنم يا دستي نصبشون كني يا پاك كني از نو نصب كني . وقتي برنامه blue soleil را اجرا ميكي چه پيغامي ميده ؟ dont send ميده يا فقط بلوتوث رو پيدا نميكه؟
خواهش ميكنم كمترين كار بود
اون پرت هايي كه ناشناخته هستند براي من همه بلوتوث معرفي شدن . پيشنهاد ميكنم يا دستي نصبشون كني يا پاك كني از نو نصب كني . وقتي برنامه blue soleil را اجرا ميكي چه پيغامي ميده ؟ dont send ميده يا فقط بلوتوث رو پيدا نميكه؟
خيلي كارت درسته. ممنون عزيز. هيچ پيغامي نميده خيلي راحت اجرا ميشه و با گوشيم كانكت ميشه. فقط يه چيزي. من اون آرم بلوتوثي رو ميخوام كه كنار ساعت نمايش داده ميشه و امكان سند و رسيو رو ميده. ايني كه الان كنار ساعتمه براي برنامه blue soleil هستش. ولي من اون يكي رو ميخوام. هموني كه توي راست كليك روي يه فايل مثلا عكس و قسمت send to علامت بلوتوث رو ظاهر ميكنه. همني كه براي خود ويندوزه نه براي اين برنامه. اميدوارم منظورم رو متوجه شده باشي.
تبريك عزيز . منظورتو گرفتم ولي من هم مثل شما اوني كه ميگي رو ندارم ! يعني فقط ميتونم با برنامه solie فايل بفرستم گوشيمو و فايل دريافت كنم قسمت هاي ديگه اين برنامه هنوز مشكل داره . آداپتوراي مارك ديگه امكاني كه اشاره كردي رو دارن ؟ ظاهرن ويندوز اين دستگاه رو پشتيباني نمكنه و درايورشو نداره .
شما باید برنامه bluesolile رو نصب کنید خوب ؟؟؟ بعد گوشی رو به وسیله بلوتوث با اون برنامه سرچ منید و بعد اون بالا دکمه هایی ظاهر میشن که یکیشون عکس موس و با کلیک راست کردن بروی اون و زدن کامکت روی صفحه ی گوشیتون پیامی میاد که 3 تا گزینه داره که باید گزینه ی دسکتاپ رو انتخا ب کنید و بهد میتونی موس رو تکون بدبد
هیچ برنامه ی اضافی هم نمیخواد![]()
![]()
![]()
من وقتي روي موس كليك ميكنم و تو گوشي هم تاييد ميكنم ارتباط برقرار نميشه و برنامه زير نويس ميده conection faild و كار نميكنه . دليلش چي ميتونه باشه ؟
الان که اين تاپيک رو ديدم , گفتم بهتره با تصوير توضيح بدم چون هيچ آموزشي جاي تصوير رو نمي گيره
اول از اتصال گوشیتون به کامپیوتر مطمئن شوید؛
به قسمت Control Panel ویندوز بروید و بخش Bluetooth Devices رو باز کنید.
سپس طبق تصاوير زير
از تيک اين قسمت مطمئن شويد ( به احتمال زياد ايراد شما تو اين قسمته )
لازم به توضيح است ، حتماً اين تيک بايد خورده باشه
حالا همه پنجرها رو ok کنيد و ببنديد
نه اصلاً اين طور نيست ؛ فقط کافيه در Bluetooth Devices از تيک خوردن اين قسمت
مطمئن شويد تا Bluetooth Icon در System Tray نمايش داده شود
در ضمن از Remote Control گوشي مي توان MediaPlayer کامپيوتر رو کنترل کرد ،
که بايستي اول حتماً MediaPlayer نه Winamp يا jet Audio ....رو روي سيستمتون باز کرد ه باشيد
و بعد از گوشيتون کنترلش کنيد
در ضمن در اينجا آموزش تصويري شناساندن گوشي به کامپيوتر با اتصال Bluetooth Devices رو آوردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلي داشتيد ، بفرماييد
با سلام
من بازهم نمي توانم متصل بشوم و (اتصال Bluetooth Devices ) از كجا بياورم و كام پورت را از كجا بياورم نصبش كنم . راهنمائي كنيد.
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)