تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: كنترل كامپيوتر از طريق ريموت كنترل بلوتوث

اگه نباشه جاش خالی می مونه micropersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان

پيش فرض

Micropersian جان ممنون كه جوابم رو دادي. خيلي شرمندم كردي. خوب همه اين كارائي كه گفتي رو كردم. ولي عكس زير رو نگاه كن. اميدوارم با ديدن اين عكس بتوني مشكلم رو حل كني.

خواهش ميكنم كمترين كار بود
    اون پرت هايي كه ناشناخته هستند براي من همه بلوتوث معرفي شدن . پيشنهاد ميكنم يا دستي نصبشون كني يا پاك كني از نو نصب كني . وقتي برنامه blue soleil را اجرا ميكي چه پيغامي ميده ؟ dont send ميده يا فقط بلوتوث رو پيدا نميكه؟

پروفشنال tazevared2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش ميكنم كمترين كار بود
    اون پرت هايي كه ناشناخته هستند براي من همه بلوتوث معرفي شدن . پيشنهاد ميكنم يا دستي نصبشون كني يا پاك كني از نو نصب كني . وقتي برنامه blue soleil را اجرا ميكي چه پيغامي ميده ؟ dont send ميده يا فقط بلوتوث رو پيدا نميكه؟
    خيلي كارت درسته. ممنون عزيز. هيچ پيغامي نميده خيلي راحت اجرا ميشه و با گوشيم كانكت ميشه. فقط يه چيزي. من اون آرم بلوتوثي رو ميخوام كه كنار ساعت نمايش داده ميشه و امكان سند و رسيو رو ميده. ايني كه الان كنار ساعتمه براي برنامه blue soleil هستش. ولي من اون يكي رو ميخوام. هموني كه توي راست كليك روي يه فايل مثلا عكس و قسمت send to علامت بلوتوث رو ظاهر ميكنه. همني كه براي خود ويندوزه نه براي اين برنامه. اميدوارم منظورم رو متوجه شده باشي.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان

پيش فرض

خيلي كارت درسته. ممنون عزيز. هيچ پيغامي نميده خيلي راحت اجرا ميشه و با گوشيم كانكت ميشه. فقط يه چيزي. من اون آرم بلوتوثي رو ميخوام كه كنار ساعت نمايش داده ميشه و امكان سند و رسيو رو ميده. ايني كه الان كنار ساعتمه براي برنامه blue soleil هستش. ولي من اون يكي رو ميخوام. هموني كه توي راست كليك روي يه فايل مثلا عكس و قسمت send to علامت بلوتوث رو ظاهر ميكنه. همني كه براي خود ويندوزه نه براي اين برنامه. اميدوارم منظورم رو متوجه شده باشي.
    تبريك عزيز . منظورتو گرفتم ولي من هم مثل شما اوني كه ميگي رو ندارم ! يعني فقط ميتونم با برنامه solie فايل بفرستم گوشيمو و فايل دريافت كنم قسمت هاي ديگه اين برنامه هنوز مشكل داره . آداپتوراي مارك ديگه امكاني كه اشاره كردي رو دارن ؟ ظاهرن ويندوز اين دستگاه رو پشتيباني نمكنه و درايورشو نداره .

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

با چه برنامه اي امتحان كرديد . ميشه توضيح بدي
    شما باید برنامه bluesolile رو نصب کنید خوب ؟؟؟ بعد گوشی رو به وسیله بلوتوث با اون برنامه سرچ منید و بعد اون بالا دکمه هایی ظاهر میشن که یکیشون عکس موس و با کلیک راست کردن بروی اون و زدن کامکت روی صفحه ی گوشیتون پیامی میاد که 3 تا گزینه داره که باید گزینه ی دسکتاپ رو انتخا ب کنید و بهد میتونی موس رو تکون بدبد
    هیچ برنامه ی اضافی هم نمیخواد

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان

پيش فرض

شما باید برنامه bluesolile رو نصب کنید خوب ؟؟؟ بعد گوشی رو به وسیله بلوتوث با اون برنامه سرچ منید و بعد اون بالا دکمه هایی ظاهر میشن که یکیشون عکس موس و با کلیک راست کردن بروی اون و زدن کامکت روی صفحه ی گوشیتون پیامی میاد که 3 تا گزینه داره که باید گزینه ی دسکتاپ رو انتخا ب کنید و بهد میتونی موس رو تکون بدبد
    هیچ برنامه ی اضافی هم نمیخواد
    من وقتي روي موس كليك ميكنم و تو گوشي هم تاييد ميكنم ارتباط برقرار نميشه و برنامه زير نويس ميده conection faild و كار نميكنه . دليلش چي ميتونه باشه ؟

آخر فروم باز Hamed-Dehghani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض

الان که اين تاپيک رو ديدم , گفتم بهتره با تصوير توضيح بدم چون هيچ آموزشي جاي تصوير رو نمي گيره

اول از اتصال گوشیتون به کامپیوتر مطمئن شوید؛

به قسمت Control Panel ویندوز بروید و بخش Bluetooth Devices رو باز کنید.

سپس طبق تصاوير زير

از تيک اين قسمت مطمئن شويد ( به احتمال زياد ايراد شما تو اين قسمته )

لازم به توضيح است ، حتماً اين تيک بايد خورده باشه

حالا همه پنجرها رو ok کنيد و ببنديد

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض

. من اون آرم بلوتوثي رو ميخوام كه كنار ساعت نمايش داده ميشه و امكان سند و رسيو رو ميده. ايني كه الان كنار ساعتمه براي برنامه blue soleil هستش. ولي من اون يكي رو ميخوام. هموني كه توي راست كليك روي يه فايل مثلا عكس و قسمت send to علامت بلوتوث رو ظاهر ميكنه. همني كه براي خود ويندوزه نه براي اين برنامه. اميدوارم منظورم رو متوجه شده باشي.
    ! يعني فقط ميتونم با برنامه solie فايل بفرستم گوشيمو و فايل دريافت كنم قسمت هاي ديگه اين برنامه هنوز مشكل داره . آداپتوراي مارك ديگه امكاني كه اشاره كردي رو دارن ؟ ظاهرن ويندوز اين دستگاه رو پشتيباني نمكنه و درايورشو نداره .

نه اصلاً اين طور نيست ؛ فقط کافيه در Bluetooth Devices از تيک خوردن اين قسمت

مطمئن شويد تا Bluetooth Icon در System Tray نمايش داده شود

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض

در ضمن از Remote Control گوشي مي توان MediaPlayer کامپيوتر رو کنترل کرد ،

که بايستي اول حتماً MediaPlayer نه Winamp يا jet Audio ....رو روي سيستمتون باز کرد ه باشيد

و بعد از گوشيتون کنترلش کنيد

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض

در ضمن در اينجا آموزش تصويري شناساندن گوشي به کامپيوتر با اتصال Bluetooth Devices رو آوردم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکلي داشتيد ، بفرماييد

Banned m45m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام

من بازهم نمي توانم متصل بشوم و (اتصال Bluetooth Devices ) از كجا بياورم و كام پورت را از كجا بياورم نصبش كنم . راهنمائي كنيد.

موفق باشيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •