سیستم های الانی هم نمیتونن با آنتی لازینگ راحت اجراش بکنن چه برسه به این یکی...
سیستم های الانی هم نمیتونن با آنتی لازینگ راحت اجراش بکنن چه برسه به این یکی...
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] های این بازی .دومی رو بردارید خیلی باحاله.دوستان توجه کنن روی هرکدوم که کلیک کنین یه پنجره باز میشه که اگه خواستین تنها دانلودش کنین روی دانلود(سمت راست پایین) کلیک کنین وبعد پنجره رو ببندید.
![]()
ایول..دمت گرم..فقط کاش این بازی کارت ساپورتر دایرکت اکس 10 نخواد...
نه لازم نیست .یبارم گفتم که خود طراحان DX10 گفتن تا دوسال دیگه بازیی که فقط DX10 بخواد نمیاد . کارتت چنده؟
بچه ها من اونجایی هستم که باید یه آنتن دستکاری کنی همون مرحله ای که قطار داره من همه رو می کشم ولی نمیدونم چکار کنم guardia lx فکر کنم باشه اگه میشه کمک کنید
ممنون...کارتم 6800XT و 512 مگ هستش...
کسي ميدونه سيستم مورد نياز اين بازي چقدر هست چه کمترين و چه قويش؟
اگه XFX این مشخصاتش :
Clock rate:
350 MHz
Memory Clock:
1 GHz
Memory Type:
DDR3
Memory Bus:
256 bit
سرعت هسته اش تقربا خوبه .سرعت حافظه اش در حد خودش خیلی خوبه .نوع حافظه عالیه . پهنای باندش هم عالیه .
در کل جزء کارتهای حرفه ای محسوب میشه که برای اورکلاکینگ مناسبه .
خوب اجراش میکنه ولی نه در بهترین شرایط(آنتی لایزینگ و رزولوشن و... آخر) ولی به خاطر رم سرعت بالا و 256 BIT بودنش در پردازش محیط هیچ مشکلی نداره . باید آنتی لایزینگ رو خاموش یا روی حداقل بذاری تا رون اجرابشه .موقع انفجارها ممکنه کم بیاره که میتونی دوربین رو بچرخونی تا کامپیوترت این صحنه ها رو نبینه(چون توی این جور بازیهای حرفه ای تنها تصاویری که دیده میشن مورد پردازش قرار میکیرند و بقیه کمتر یا اصلا پردازش نمیشن.
ممنون فیشر جان..
در ضمن رمم 768MB
CPU:AMD +3000
فیشر جان تو کارتت چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)