اینترنت اکسپلورر میکنه این کار رونوشته شده توسط armin_goooodboy
خوب هم انجامش میده
اپرا هنوز کم داره
این نیاز هم داخلش زیاد احساس میشه
در ورژن های جدید امیدوارم بر طرف کنه
8.1 آمده کسی چک نکرده ؟
اینترنت اکسپلورر میکنه این کار رونوشته شده توسط armin_goooodboy
خوب هم انجامش میده
اپرا هنوز کم داره
این نیاز هم داخلش زیاد احساس میشه
در ورژن های جدید امیدوارم بر طرف کنه
8.1 آمده کسی چک نکرده ؟
kima,جان
منم که قبول کردم
اما بازم اپرا بهترین و پرسرعت ترینه :lol:
اپرا ورژنه 8.1 بدونه شک بهترین مرورگره حاله حاضره ! دارم سعی میکنم اطلاعاتمو جمع کنم تا مثل آقا نوید یه تاپیکی در مورد اپرا و آموزش و ... بزنم ! کمک میطلبیم ! :arrow:
سلام اپرای من 8.1 هست و این کارو نمیکنه ممنون از پاسخ هاتون
خیلی خوشحال شدم . جدی می گم . فکر می کنم اون موقع خودتون می فهمین که نمی تونین با فایرفاکس رقابت کنین !نوشته شده توسط avecina
![]()
![]()
آرش جان همين IE6 كه روي ويندوزهاي ايكس پي نصب هست اين امكان رو داره. يه بار ديگه دقت كن حتما مي بيني
.فرزاد جان من خودم هم آخرين نسخه اپرا رو دارم. اما همونطور كه گفتم با اپرا اين كار امكان پذير نيست. البته اين دليل بر برتري IE نسبت به اپرا نيست. چون خيلي موارد ديگه هم هست كه اپرا داره و IE نداره.نوشته شده توسط farzad
آقا مهدی چه کاری امکان پذیر است من بازم میگم اگه این کاری که گفتم رو بکنید مثل IE میتونین صفحه رو به همراه تمام تصاویر و ... بصورته یه صفحه مستقل ذخیره کنید !
نوید جان ممنون از لطفت ولی دارم تلاشمو میکنم اونو هر چه سریعتر کارشو شروع کنم!
انقدر حرف زدم دیگم جمله بندیهام همه خراب شده ! :mrgreen:
avecina جان من تعجب مي كنم كه چطور شما اين حرف رو مي زني. يا منظور دوستمون رو متوجه نشدي يا اصلا امتحان نكردي كه فكر مي كنم اولي صحيح باشه.
من خودم يه عمره با اپرا و فايرفكس كار مي كنم. اصلا اين كه كل يك صفحه رو در يك فايل ذخيره كنه براي اپرا امكان پذير نيست. حالا اگه شما خيلي اصرار داري روي حرفت يك بار امتحان كن ببين مي شه يا نه. من همين الان باز هم امتحان كردم با اپرا. نشد كه نشد!
مگه منظورتون این نیست که یک Page رو به صورت کامل و به همراه تمامه عکسها و ... ذخیره کرد اما بدون تشکیل فایل و فولدر اضافه ؟
نه ديگه! اشتباه همينجا بود. سؤتفاهم شده!
اين رو كه خودم هم مي دونستم. تازه من از اينكه اپرا اون فايل هايي كه ذخيره مي كنه رو در يك فولدر خاص نمي ريزه ناراضي هستم. فايرفكس همه رو در يك فولدر مي ريزه كه با فايلهاي ديگه كه ممكنه در اون محل باشند قاطي نشن.
منظور دوستمون اين بود كه فقط يك فايل ذخيره بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)