راستش قیمت سری 1900 زیاد هم بالا نیست..مثالا X1900GT حدود 150 دلاره..ولی متاسفانه تو ایران 270...
شما مشگلت اینکه باید از برد پرداز بخری..برد پردازم سری X1800 رو نیورده..برو مخشون که X1900GT رو بهت ارزون بدن..
راستش قیمت سری 1900 زیاد هم بالا نیست..مثالا X1900GT حدود 150 دلاره..ولی متاسفانه تو ایران 270...
شما مشگلت اینکه باید از برد پرداز بخری..برد پردازم سری X1800 رو نیورده..برو مخشون که X1900GT رو بهت ارزون بدن..
از كجا معلوم برد پردازندهس گارانتي من مطمئني x1900 قيمتش 270 هست اگه باشه جور ميكنم پولشو ميتوني قيمت دقيقشو بگيري؟
خوب فقط برد پرداز وارد کننده PowerColor هستش..کلا نماینده ATI هم هست توایران..
قیمت دقیقش حدود 1 ماه پیش 280 بوده..بحتم پایین امده..من اگه فرصت کردم میپرسم..
x850xt pe چنده
خیلی کارت خوبیه
آقای rax دیروز his رسید ما x1950pro رو با فن icq میدیم 280 تومان دیگه هیچ انتخابی نمیمونه
کیوان خان اتفاقا بحث همین بود که کاش ایشون میتونستن خرید کنن..در اون صورت حتی X1650XT هم از 1900GT بهتر بود..ولی الان طرف حسابشون گارانتیه..پول کارت رو بهشون اگه پس بدن X1950Pro ICQ بهترین انتخاب ممکنه حتی پولشون نرسه بازم سری X1650 هم عالیه..
حالا بالاخره این گارانتی برد پرداز بود یا نه؟
آزه برد پردازه ميگه در حال حاضر فقط X1900 Gt داره قيمت اين يارو شركت كه كيسو ازش ورداشتم ميگه گفته 290 من فك كنم قيمت و اين شركت خودش برده بالا اگه ميشه يه قيمت بگير من گفتم كه چونه بزنه ببينن چقدر راه ميان 13 روزم هست معطلمون كردن كيوان جان خدا وكيلي اگه اينا پول نقد ميدادن ميخريدم ازت ولي اينا پول پس نميدن تازه شايدم قبول نكنن كه تعويض كنم حالا تا ظهر قرار شده بگن كه كارت ما تعميريه يا بايد يه نوشو بدن
آقا معلوم نشد چي شد گفتن تا فردا ولي امروز زفتم 3 4 جا گفتن كارت گرافيكمو ميخرن اگه شركت كارت گرافيك نو بهم داد ميفروشم يه پوليم روش ميذارم كارت گرافيك داش كيوانو ميخرم آقا كيوان نميشه راه بياي 270 بدي بهمون هر چقدر كرمت ولي راه بيا قبول؟آي دي تم بده به پيام خصوصيم تو سايت باهات صحبت كنم ممنون
rax جان كجايي پس قيمت و نتونستي بگيري؟؟؟؟
قیمت گرفتم ولی نه از نماینده اصلیش..میگن 278 تومن...
کارت خودت رو بالاخره عوض کردن یا نه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)