سلام
کارات توپ شده .
مخصوصا ماشین .
سلام
کارات توپ شده .
مخصوصا ماشین .
تشکر آقا محمد ، شما خودت توپي گلپسر ، مثل اينکه اساتيد بيشتر کار ماشين رو پسنديدن ، چند تا ديگه هم هست که ميذارم و هواپيما هم دارم که بدک نيست
قربان همتون
اين افکت رو حتماً خيلي زياد ديدين بخصوص رنگ آبي رو ، به هر حال ميذارم ، اميدوارم اساتيد عزيز جسارت من رو نديده بگيرن
![]()
![]()
![]()
Golden جان کارت خیلی تمیز در اومده.معلومه که از آموزشا خوب استفاده کردی.واقعا آفرین
اره اون ماشینه خیلی توپ شده البته عکس اون پسره هم خیلی عالیه
بسیار عالیه همه کارات بالام جان
چرا انقدر تعارف می کنی؟
تواضع زیاد هم خوب نیست ها
فقط به نظر من به عنوان یک کاربر زیر ناشی فتوشاپ، رنگی که برای پوست به کار می بری یه کم غیر عادیه، شاید به خاطر روتوش زیادیه نمی دونم. به هر حال پوست این بندگان خدا زیادی صاف و صوفه
Last edited by mir@; 05-01-2007 at 12:44.
ممنون عزيزان ، عرض شود که من اينکارها رو از توي اينترنت و اين سايت ياد نگرفتم ، قبلاً توي يه عکاسي روتوش کار بودم و اين چيزها رو اونجا و بطور عملي از صاحب عکاسي ياد گرفتم ، شايد برام عادت شده که عکس پرتره رو تميز و بي چين و چروک روتوش کنم ، در ضمن در مورد رنگ هم بگم که هر مانيتوري يه چيز نشون ميده و بخصوص اين مانيتورهاي LCD اصلاً براي کارهاي گرافيک مناسب نيستن.
براي گذاشتن عکس توي سايت بايد اونها رو کوچک کنم و اينکار تصاويري رو که افکت هستن خيلي از شکل اوليشون دور ميکنه.
افکت ماتريکس رو زياد ديدين ، با صرف کمي وقت ميشه توش نوشت و قشنگترش کرد
![]()
![]()
Last edited by GoldenDragon; 07-01-2007 at 13:19.
عکس يه هواپيماي جنگي که فقط رنگش رو عوض کردم و نوشته پايينش رو برداشتم ، کار تميزي نشده ببخشاييد ، جالب اينجاست که dpi عکس اصلي 1 بود ، ميتونين از ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون رو بردارين و خودتون چک کنيد تا باورتون بشه ، من که تا حالا عکسي با dpi 1 نديده بودم
![]()
![]()
Last edited by GoldenDragon; 07-01-2007 at 13:43.
اينم از اتوبوس صحيح و سالم که توسط من زرد و مريض احوال شده بيچاره ، احتمال ميدم که از رنگ تندش خوشتون نياد
![]()
![]()
ميدونم که تا حالا ماشيني با اين رنگ بنفش نديدين ولي من پيکان اين رنگي ديدم ، به هر حال بد نيست يه ماشين هم اين رنگي باشه
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)