تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: كساني كه گوشي شون رجيستر دستي بوده و توانستند در مخابرات رجيستر كنند

داره خودمونی میشه Phoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

منم میخوام رجیستر کنم میشه یکی توضیح بده که هنوزم مخابرات سریال گوشیو وارد میکنه یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب اگه شماره رو به مخابرات دادی تا توی شبکه وارد کنن پس گوشیت رجیستر قانونی شده و وقتی آپدیت کنی برمیگرده به شماره سریال اصلی که توی شبکه هم فعاله و مشکلی نیست

آپدیت تاثیری روی صدا و کیفیت دوربین و ... نداره. بیشتر روی سرعت گوشی تاثیر میذاره
    آپدیت ممکنه روی صدا و کیفیت دوربین و ... تاثیر نداشته باشه و ممکنه هم که داشته باشه
    اصلا آپدیت کردن برای این صورت میگیره که اشکالاتی که تو نسخه فریم ور قبلی بوده رفع بشه حالا ممکنه دوربین باشه یا چیزهای دیگه مثلا نسخه ی دوربین r1ca021 5.3 هستش در حالی که فریم ور قبلی نسخه دوربینش 4.5 بود
    و کیفیتش جالب نبود

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان عزيز اجازه بدهيد من يكبار ديگر مشكلم را توضيح بدهم ظاهراً بار اول توضيحاتم كامل نبوده.

2 ماه پيش من يك گوشي w810 خريدم از اينهايي كه شماره سريال گوشي با شماره پشتش نميخونه. بعد در فرصتي كه مخابرات داده بود رفتم و شماره سريال گوشيم را دادم به مخابرات تا رجيسترش كنند. اونها هم شماره سريال را در شبكه وارد كردند ولي هنوز شماره داخل گوشي تغيير نكرده و فقط در شبكه وارد شده. سوال من اين هست كه اگر گوشي را با seus آپديتش كنم شماره IMEI داخل گوشي به شماره اصليش بر ميگرده ؟

از بعضي دوستان در اين كلوپ شنيدم كه ميگن گوشي چون بار اول دستي فلش شده. فلش ميپرونه آيا اين موضوع صحت داره؟

ضمناً اينكه چرا ميخوام گوشيم را آپديت كنم يكي اين است كه شماره سريال داخل گوشي به شماره اصليش برگرده و دوم هم ميخوام صداش بلند تر بشه

شماره فيرم وير گوشيم هم R4DB005 است آيا با آپديت كردنش صداش بيشتر ميشه؟

برای اینکه بفهمی سماره سریال گوشیت (روی جعبه) تو شبکه وارئ شده یا نه یا باید گوشیتو فلش کنی یا آپدیت کنی یا بدی شماره سریال اصلی گوشیت رو بهش بدن مثل همون اول که قلابی بهش دادن حالا اصلی رو بدن
    راه اول 5000هزار تومان
    راه دوم مجانی
    راه سوم 2000هزار تومان

موضوع دوم صحت نداره

با آپدیت کردن شماره سریال گوشیه شما به شماره سریال اصلی کارخونه(روی جعبه و پشت گوشی) برمیگرده و شما هم که شماره سریال روی جعبه=پشت گوشی رو دادی به مخابرات و فکر میکنی که تا حالا فعال شده پس با بعد از آپدیت کردن هیچ مشکلی نداری و گوشیت کار میکنه

نمیدونم مشخصات فریم ور جدید چیه باید بگردی ببینی چه جوریه

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منم میخوام رجیستر کنم میشه یکی توضیح بده که هنوزم مخابرات سریال گوشیو وارد میکنه یا نه ؟
    نه مخابرات . . . اینکار رو نمیکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزيز مخابرات تا 20 آبان مهلت داده بود تا كساني كه گوشي شون از خارج اومده بيان و شمارشون را اعلام كنند تا در شبكه رجيستر بشه البته كساني هم كه گوشيشون قاچاق بود در اين مهلت مي توانستند مراجعه كنند. كه من هم مراجعه كردم و شماره گوشيم رجيستر شد البته فكر كنم اگر آشنا تو مخابرات پيدا كني هنوز هم ميشه گوشي را رجيستر كني. موفق باشي
    Last edited by arman_joo; 31-12-2006 at 15:20.

داره خودمونی میشه Phoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    ببینم چه میشه کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان عزيز اگر كسي تجربه اي در اين زمينه داره زودتر عنوان كنه ممنون ميشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

13

دوستان عزيز اگر كسي تجربه اي در اين زمينه داره زودتر عنوان كنه ممنون ميشم

تقریبا مطمئن هستم که اگر از SEUS استفاده کنید با پیغام Insert Correct Sim Card روبرو خواهید شد مگر اینکه پیش تر سریال گوشی به سریال اصلی برگردد .

البته قابل برگشت هم هست ولی احتمالا هزینه شما بالاتر میرود.
    Last edited by Babak_DJalaei; 05-01-2007 at 17:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تقریبا مطمئن هستم که اگر از SEUS استفاده کنید با پیغام Insert Correct Sim Card روبرو خواهید شد مگر اینکه پیش تر سریال گوشی به سریال اصلی برگردد .

البته قابل برگشت هم هست ولی احتمالا هزینه شما بالاتر میرود.
    بابك جان سلام از كجا اينقدر مطمئني آيا تجربه خاصي در اين زمينه داري؟ ممنون ميشم بگي
    دوستان ديگر اگر در زمينه موضوع اين تاپيك اطلاع دارند ما را هم در جريان بگذارند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چندتا سئوال:
    1- w300 روي عکس هاش زوم نمي کنه؟ نرم افزاري پيدا مي شه که واسه عکس گرفتن بدرد بخوره
    2- چه جوري ميشه smsهاي روي گوشي رو روي کامپيوتر ريخت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •