مافيا جان ممنون. ايشون حداقل 2-3 تاپيك در اين مورد باز كرده بودند كه مشخصه كه دليل حذفش چيه! :shock:
مافيا جان ممنون. ايشون حداقل 2-3 تاپيك در اين مورد باز كرده بودند كه مشخصه كه دليل حذفش چيه! :shock:
اولا كه من بيشتر از 10 تا تاپيك در اين مورد دادم البته در طي 3 ماه
دوما بالاخره اين برنامه بايد كرك بشه يا نه؟
تا حالا كسي نتونسته كركش كنه منم از كرك هيچي نميدونم به خاطر همين از افراد با تجربه درخواست همكاري كردم
اين كار بديه؟
خلاف قانون فوروم هست؟
دوست عزيز
اينجا جمعی هست از علاقمندن به کامپيوتر و نه متخصصان
تلاش بر اين بوده تا با گرد هم آمدن دوستان امکان تبادل نظر به وجود بياد و دانسته ها با هم قسمت بشه
حالا بعزی سؤال ها هست که کسی پاسخی براش نداره
مطمئن باشيد که اگر کسی اطلاعاتی داشته باشه دريغ نميکنه و در اختيار ميزاره
وقتی جوابی نيست
1 تاپيک نه
100 تا تاپيک نه
1000 تا تپيک بزن شما
بی جواب خواهد موند
تنها نتيجه کار شما به هم ريختن نظم انجمن ها هست و لا غير
دوست عزيز سلام
بابك جان اينقدر كامل و متين جواب دادند كه حرف خاصي براي گفتن باقي نمي مونه. اما يه نكته رو هم من يادآوري كنم كه در قوانين اين انجمن آمده كه اگه كسي تاپيكي داد و جوابي در اون تاپيك داده نشد و اون تاپيك به پايين رفت. عضوي كه تاپيك رو باز كرده حق نداره يك پست بده كه مثلا "جواب من چي شد" يا "چرا كسي جواب نمي ده" و كلا از اين نوع پست ها كه باعث بشه اون تاپيك بالا بياد. حالا شما يك مرحله از اين هم بالاتر رفته و براي رسيدن به جوابتون نه تنها پست هاي تكراري داده ايد بلكه به قول خودتون 10 تاپيك تكراري باز كرده ايد!
در ضمن اگه شما كمي فكر مي كرديد به اين نتيجه مي رسيديد كه حتما كسي نمي تونه اين برنامه رو كرك كنه وگرنه كسي از كمك به ديگران دريغ نداره.
حتي خود من در مورد برنامه مورد نظر شما از يكي از بچه ها كه كركر هستند خواهش كردم كه اگه مي تونه كمكي در اين زمينه بكنه و ايشون گفتند كه قبلا با شما صحبت كرده و يك برنامه كه ضمن اينكه دقيقا كار همين برنامه رو مي كنه بلكه كارايي اش از اين برنامه هم بيشتره رو به شما معرفي كرده ولي شما گفته ايد كه من كرك اين برنامه رو فقط مي خواهم.
حال من يك سؤال از شما دارم. آيا براي شما عملكرد و كارايي اين برنامه مهمه يا شكل و ظاهرش؟ وقتي يك برنامه كركي براش پيدا نمي شه و يك برنامه ديگه هم دقيقا همون كارايي رو داره چه فرقي داره كه از برنامه مشابه استفاده كنيم؟
نكته آخر هم اينكه ما در اين انجمن براي گذاشتن لينك كرك برنامه هاي ايراني محدوديت داريم. چون قبلا هم موردي بود كه من از همون دوستي كه گفتم كركر هستند خواستم كه برنامه اينترنت تايمر رو كرك كنند و به محض اينكه كرك رو آپلود كرده و لينك دادم از طرف شركت سازنده برنامه تماس گرفته و خواستار حذف لينك كرك مذكور شدند. پس با توجه به مسايل بيان شده بهتره كه دنبال كرك اين برنامه نباشيد. يا حداقل قوانين انجمن رو در اين باره رعايت كنيد.
دوست خوبم درخواست كمك از بقيه اعضا خلاف قوانين نيست اما باز كردن تاپيك هاي تكراري خلاف قوانين محسوب مي شه. ممنون از نظر لطفتون در مراعات قوانين.
از توضيحاتتون ممنونم
ولي اين دوستي كه ميگيد يه برنامه مثل اين معرفي كرده منو اشتباه گرفته چون من چندين بار تقاضاي برنامه مشابه كرده بودم ولي جوابي نگرفتم
ميشه اون برنامه رو معرفي كنيد؟
ممنون ميشم
راستش من الان اسم اون برنامه رو يادم نيست. اما حتما مي گم يا خودش بگه يا مي پرسم و خودم مي گم. در ضمن اگه شما رو با كس ديگه اشتباه گرفته يا من اشتباه گرفتم بايد ببخشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)