من که k510 دارم کمی مشکل دارم . آنتن پر پر ولی فقط emrgs call only . این مشکل بابای منو در آورده . البته من گوشی ام متاسفانه رجیستر نیست . حالا نمیدونم ربطی داره یا نه . اگه مسی حلش رو میدونه بگه . . . ؟![]()
من که k510 دارم کمی مشکل دارم . آنتن پر پر ولی فقط emrgs call only . این مشکل بابای منو در آورده . البته من گوشی ام متاسفانه رجیستر نیست . حالا نمیدونم ربطی داره یا نه . اگه مسی حلش رو میدونه بگه . . . ؟![]()
سوني اريكسون در كل جواب ميده
معمولا وقتی اینجوری میشه که تویه یه ساختمون تمام بتونی یاشی یا جایی که نزدیک به شبکه هست.من که k510 دارم کمی مشکل دارم . آنتن پر پر ولی فقط emrgs call only . این مشکل بابای منو در آورده . البته من گوشی ام متاسفانه رجیستر نیست . حالا نمیدونم ربطی داره یا نه . اگه مسی حلش رو میدونه بگه . . . ؟
ربطی به آنتن دهی گوشی نداره ... این پیام وقتایی میاد یه دسترسی گوشی به شبکه پایین باشه یا ...
ربطی به آنتن دهی گوشی نداره ... این پیام وقتایی میاد یه دسترسی گوشی به شبکه پایین باشه یا ...
من گوشیم سونی ارکسونه
آنتن دهی +کیفیت صدا هر دوشون بیسته
دقیقن یه بار دربند کله ی کوه بودیم این اتفاق برام افتاد آنتن پر بود ولی نمی شد باهاش نماس بگیری اتفاقن یکی از رفقا هم 2600 داشت دقیقن همین طوری شده بود بازم می گم آنتن دهی اونقدر که فکر می کنید به گوشی مربوط نمی شه
![]()
![]()
ببخشيد ، در كل همه گوشي ها جواب ميدن!![]()
منم نظر همه رو قبول دارم
با تکنولوژی روز دنیا دیگه نمیشه گفت سیستم آنتن دهی کدوم گوشی ها بهتره
الان توی دنیای امروز بحث آنتن دهی برای گوشی خیلی کم رنگ شده چون از استاندارد یکسانی استفاده میکنن
سلام
یک مقاله کامل در مورد انتن دهی: به لینک زیر بروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصش رو میگم: هرچه sar یک گوشی بالاتر باشه انتن دهیش بهتره
sar k510= 0.75
انتن دهیش معمولیه ضعیف نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)