البته بستگي داره در اداره امور مشتركين كارمند قزويني وجود خارجي داشته باشه يا نه؟
البته بستگي داره در اداره امور مشتركين كارمند قزويني وجود خارجي داشته باشه يا نه؟
بهترین کار اینه که بری امور مشترکین و یه آدرس اشتباه بدی که دیگه قبضش در خونتون نیاد جیگر
ببینم نمیشه با زیر میزی کارمونو حل کنیم منظورم اینه که با کاکننان همون امور مشترکین ساخ و پاخت کنیم اخه منم چنین مشکلی دارم
به هر حال ممنونم
خوشبختانه قیمت sms ارزونه...
دوست عزیز خوب آخه این کار یه بار اثر میکنه بعد از یه هفته خط رو قطع میکنن اونوقت که بد از بد بدتر میشه!!![]()
قیمت اس ام اس برای شما ارزونه که ازش درست استفاده میکنین و در ارسالش زیاده روی نمیکنین نه برای ما که روزی حدود 60 تا اس ام اس ارسال میکنیم
باور کنید من خودم از بس که موبایل گرفتم دستم و تایپ کردم مچ دست و انگشتام حسابی درد میکنن
مال من تا حدودی حل شد.گفتن که قبضش خودت از پول میدی منم از خدا خواسته گفتم پس نباید کار داشته باشید که جرا اینقدر اومده اونقد نیومده.دفه بدی خودم میزنم زیرش حیف پول
تفلکککککککککککککککککککککک ککککککککککک بیچاره![]()
خو درکتون میکنم![]()
هالا قضیه ی منو بگوشید
اقا تازه پول تو موبایلم ریختم بعد خلاضه چند تا اس ام اس فرستادیمو به خودم گفتم چرا یه زنگ نزنم خارج از کشوراقا چشت روز بد نبینه
نشد 3 دقیقه همه پولا فنا شد و رفت
فرداش که با مامنم بودم تو خیابون گفت یه زنگ بزن بابات
منم نمیدونسم چی بگم اخرش یه چی سر هم کردم خدایا منو ببخش که مجبور شدم دروغ بگم اما از رو ناچاری بود دیه
![]()
![]()
اینم خاطره ای بود از جوانیهای من![]()
![]()
![]()
از تالیا استفاده میکنین؟
یه سیستمی تو سایت مخابرات استان خراسان رضوی هست که میشه پیش از ارسال قبض اونو ببینی...
مثلاً من خودم همیشه قبل از اینکه قبضم بیاد میدونم چقدر قراره بیاد....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تست کنید شاید واسه موبایلهای شهرستانهای دیگه هم جواب داد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)