اگر قرار باشه به email بفرسته اين سايت كه از همه بهتره
هم سرعت بالا
هم فضاي بالا
تا 1 GIG
يعني 1000 Mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر قرار باشه به email بفرسته اين سايت كه از همه بهتره
هم سرعت بالا
هم فضاي بالا
تا 1 GIG
يعني 1000 Mb
مافيا جان و نويد عزيز
اين عكس رو كه مي بينيد قسمت مخصوص انتخاب فايل براي آپلود در سايت مذكور هست:
اگه دقت كنيد قسمتي كه براي نوشتن آدرس ايميل خودتون و همچنين آدرس ايميلي كه دوست داريد اين فايل براش فرستاده بشه اختياري هست و مي تونيد اصلا پر نكنيد. و قسمت بعدي كه اجباري هست هم هر چيزي بنويسيد حتي يك كلمه كافيه و نياز به چيز خاصي نيست.
اين هم عكسي از لحظه اتمام عمليات آپلود و دادن لينك براي دانلودهاي بعدي:
و اين هم عكسي از زماني كه لينك مورد نظر رو در آدرس بار وارد كردم و با نمايش حجم فايل مورد نظر و تعداد دفعات دانلود لينك دانلود ظاهر شده. فكر نكنم هيچ سايت ديگه اي اينطور با كلاس اين كار رو انجام بده. جالب اينجاست كه حتي در هنگام آپلود كردن هم سرعت آپلود و هم مقدار آپلود شده در هر لحظه و حجم كل فايل رو نشون مي ده.
حالا ديگه خيالتون راحت شد؟![]()
![]()
آقا مهدي اين خيلي باحال بود. بار اول با مشكل مواجه شدم ولي بار دوم مشكل برطرف شد. ممنون!
ممنون مهدی جان
جای خوبیه ولی بعد از 30 روز فایل رو پاک می کنه
منم رفتم و اين سايت رو پيدا كردم و نامه نگار رو هم توش گذاشتم براي آزمايش.
تا 50 مگ ميتونين فايل آپلود كنيد و براي آن تاريخ نديدم كه تا كي اونجا ميمونه
This service can be used for uploading files up to 50MB. After uploading you will be given a link, that others can use to download your file. Our filesize limit is 50MB and each file can be downloaded unlimited times. "Savefile FFH" is completly free to use, hope you will enjoy our service.
سرعت آپلود تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پايينه يعني 10 كيلوبايته. خيلي طول ميكشه تا بره بالا. حالا داونلودش رو نميدونم. با اينحال ممنون دارم يه فايل كه چندتا نرم افزار توش داره آپلود ميكنم. سايزش 36 مگه ولي نميدونم تا كي طول بكشه
من اين سايت رو امتحان كردم ولي 3 بار اينترنتم قطع شد و بيشتر از 20 درصد نميره بالا. شب امتحان ميكنم دوباره ببينم شايد بشه
دوست خوبم سلام. من خودم از اينترنت پرسرعت استفاده مي كنم و براي تست چند فايل مختلف رو آپلود كردم كه با سرعتي بين 60 تا 80 kb/s آپلود مي شد. هيچ مشكلي هم نداشت. تا 100 درصد هم آپلود شد. شما اگه اين مشكل رو داريد احتمالا از اينترنتتون هست. من اگه بخوام مثلا از خونه آپلود كنم خب معلومه كه نهايتا با سرعتي بين 2 تا 4 kb/s آپلود مي شه. بستگي به اينترنت شما هم داره.نوشته شده توسط tohave
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)