سلام عزیزم ...نوشته شده توسط K A R I M I
گفتم که !
باید حدس بزنید و جستجو کنید .
همین !![]()
![]()
سلام عزیزم ...نوشته شده توسط K A R I M I
گفتم که !
باید حدس بزنید و جستجو کنید .
همین !![]()
![]()
سلام
من این برنامه زیر رو ادیت کرم اینم فونتش verdana بود و به جای همه آنها Arial با دوتا اسپیس نوشتم.ولی بازم یه قسمتهاییش به درستی فارسی نمی شد!!!!!!!!
میشه بگید مشکل از کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد karimi جون ميشه بگيد چجوري برنامه هارو فارسي ميكنيد ؟ من يه برنامه به اسم recourcehacker دارم ولي مي خوام بدونمبا برنامه ديگه اي هم ميشه اينكارو كرد?
نوشته شده توسط mehraNz
به نظر من برنامه هاي شركت Heaventools قويتره مثل Resource Tuner كه فوق العادست
اينم تاپيك تاپيك ريسورسرها![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
بابا کارت خیلی درسته دمت گرماينم تاپيك تاپيك ريسورسرها
سلام ...نوشته شده توسط K A R I M I
این فایل هنگام اجرا شدن پیغام میده که فایل language.ENG وجود نداره و بعد بسته میشه !
من یه تغییراتی در اون انجام دادم ...
نمی دونم درست شده یا نه ؟!
در هر صورت شما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید و به من اطلاع بدید .
موفق باشید .
سلام مهرناز جوننوشته شده توسط mehraNz
قبلا یه جایی تو همین فروم آموزشش رو گذاشته بود یه سرچی کن , اگه چیزی گیرت نیومد بگو تا آموزشش رو بذارم .
Last edited by K A R I M I; 16-11-2006 at 01:19.
نه محمد باقر جان درست نشد .نوشته شده توسط MB_Danger
همه قسمت های مشابه با اونجایی که دورش خط کشیدم همین مشکل رو دارند.ممکنه اونجاها یه فونت دیگه داشته باشند؟
بله محمد باقر جان .درصورت نبودن این فایل برنامه ارور میده (برنامه باید روی کامپیوترتان نصب باشه )این فایل هنگام اجرا شدن پیغام میده که فایل language.ENG وجود نداره و بعد بسته میشه !
سلام مهرناز جونبابا دمت گرم ديگه حالا ماشديم مهرناز جون اگه يخورده بيشتر دقت ميكردي نوشته مهران نه......
ولي من منظورم اموزش نبود فقط معرفي برنامه بودقبلا یه جایی تو همین فروم آموزشش رو گذاشته بود یه سرچی کن , اگه چیزی گیرت نیومد بگو تا آموزشش رو بذارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)