اين برنامه تايمر فقط شات دانش كار ميكنه يعني اون يكيها رو نميشه توشون عدد نوشت.
اين برنامه تايمر فقط شات دانش كار ميكنه يعني اون يكيها رو نميشه توشون عدد نوشت.
نايتمئر جان واقعا ممنون
در مورد محيط ابي بايد بگم كه اول يه پرس اني كي مياد كه از سيدي رام بوت ميشه بعد يه توافقنامه مياد كه با اف8 قبول ميكنيم وبعد يه محيط ابي كه ميگه ميخواي ريپير كني يا نصب كه من نصب رو ميزنم بعد سه گزينه كه براي نصب و ريپير و ديليت پارتيشنه
كه من درايو سي رو ديليت ميكنم و دوباره ال رو ميزنم وبعد ايجاد يك پار تيشن و بعد هم فرمت و نصب كه در هيچ كدام موس نمياد
باز هم تشكر بسيار
شما اشتباه متوجه شدي.
فقط بايد تودقيقه شمار عدد بديد .بقيه غيرفعال هستن و فقط شمارنده هستند.
حالا بگذريم:
مشكلت حل شد؟
Bootable CD كه ديگه داس نداره. فقط موقع تعيين درايو نصب بش بگو فرمت كنه.((تو محيط گرافيكي آبي رنگ در طول نصب ويندوز))
چيكار كنم كه داس داشته باشه؟
درمورد تايمر يعني فقط شاتدان ميكنه و ريست و ديسكانكت نميكنه؟
چقدر من سوال ميكنم نه؟
ببخشيد واقعا.
اخ ببخشيد فهميدم بايد مال هرسه تاشو نو تو اولي بنويسم
من چقدر گيجم
الان دقيقا مشكلت كجاست؟ وقتي داري ويندوز نصب ميكني بايد كم كم از محيط داس خداحافظي كني.
اواسط نصب ماوس فعال ميشه ولي اوايلش نه.
تايمر هم سه كاره ست.من واقعا نميدونم كجاش مبهمه؟!
اگه فرمت درايوت Ntfs باشه -- اگه هزار بارم ويندوز نصب كني چيزي پاك نميشه و فايلهاي قديمي ويندوزت پا بر جا هستن.
مگر اينكه فرمت كني. البته زياد پارتيشن ها رو پاك و فرمت نكن.ممكنه هارد آسيب ببينه.((در دراز مدت))
پيغامش به فارسيه.
اگه yes بزني خارج ميشه و اگه NO كني خارج نميشه!
مرسي
مشكل من هم همينه فرمت هاردم فت32 هست اما فايل هاي قديميه ويندوزم پاك نميشه البته همراه اون فايلهاي اضافي كه گفتم
انتي ويروس پاندا هم دارم واپديتش هم هر وقت به اينترنت وصل ميشم اپديت ميشه و فكر نكنم فايلها ويروسي باشن
چون اگه اينطور باشه درمورد تعدادي اندك صدق ميكنه نه اكثر برنامه ها.
باز هم مر30.
با تشكر دوباره از بتمن عزيز و همچنين nightmare جان كه اكثر مشكلاتم رو حل كردند(خيلي باحاليد)
فقط يه مشكل موند كه اونم اگه كسي بتونه حل كنه خيلي عالي ميشه چون بد جوري فكرمو مشغول كرده:
در باره اون فايل هايي كه گفتم حتي بعد از نصب ويندوز هم از بين نرفتن يه چيزي جاله كه بعد از عوض كردن هاردم ديگه اون فايلها نبودن و دوباره برنامه ها درست نصب ميشدن ولي توي هارد جديدم هم مثل قبلي بعد از نصب دوباره بعضي از بازيها يا برنامه ها
درست نصب نميشدند و فكر ميكنم اين حرف من درست باشه چون روي پاكت بعضي از نرم افزارها نوشته شده بدون محدوديت در دفعات نصب .
اگر يك با تجربه در اين زمينه به من يك پاسخ قطعي بده يك عمر دعاش ميكنم.
با تشكر دوستدار همه بچه هاي p30word
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)