اپرا=سرعت بيشتر
فايرفاكس=پر دقت و خوش دست(نشان دادن فونت ها و ...)
اينرنت اكسپلور=چرت و پرت
اپرا=سرعت بيشتر
فايرفاكس=پر دقت و خوش دست(نشان دادن فونت ها و ...)
اينرنت اكسپلور=چرت و پرت
شكي نيست اول فاير فاكس ولي از مرورگرهاي بر مبناي هسته IE كه بخاطر سازگاري و آرشيو صفحات وب مورد توجه اند . آيا Maxthon يا My IE بهتر از Avant نيست كه در ليست بالا ديده نمي شود.
n بار تا حالا نظر سنجي صورت گرفته اما باز همه حرف خودشون رو مي زنند.
فقط فاير فوكس ... -البته بعضي وقت ها اپرا نياز ميشه-
اقا یکی به من بگه چرا نمی تونم پست های جدید این تایپیک رو ببینم ؟ از ظرف انجمن برام مبل میاد و نشون میده که پست های جدیدی ارسال شده ولی وقتی رو لینک کلیک میکنم و میام تو تایپیک اخرین پست پست خودم هستش!!!!!!!!! فقط هم با این تاپیک مشکل دارم
الان که این پست رو دادم درست شد![]()
اقا کسی جوابی برا مشکلاتی که من با فایر فاکس دارم نداره؟
دوستان بدون هيچ حرف يا توضيحي ميگم فقط فاير فوكس![]()
![]()
![]()
.موفق باشيد.
![]()
Maxhton هم تو راي گيريت بزار.
راستي كه Maxthon 2 رو كي تست كره؟!
عجب جيگري شده![]()
![]()
اين هم لينك دانلود Preview Version:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100% بهتره. تو مرمورگرهاي تحت IE حرف اول و آخر رو Maxthon ميزنه و بس!نوشته شده توسط HAMEDDEHGHANY
Maxthon با موتور IE 7، ديگه كي به فاير نگاه ميكنه؟!! (البته به اونهاي كه تعصب الكي رو فاير دارن يا دشمن قسم خورده مايكروسافت هستن كاري ندارم!!!)
![]()
Last edited by Gladiator; 01-11-2006 at 04:13.
اقا واسه هرفتون دلیل بیارین و یه توضیح کوچولو در مورد اینکه چرا میگن بهتره بدین این توضیحات به درد ما میخوره
اقا یکی از امکانات اپرا رو دیروز تست کردم (irc chat client ) باید بگم این امکان اپرا رو خیلی بلاتر بورد
اگه نمیدونین irc چی هست در موردش بخونین واقعا چیز به درد بخوری هستش . همه چی توش پیدا میشه یه دنیاس واسه خودش . دیروز رو یه سرورش سرچ کردم بیش از 20000 روم پپیدا کرد که تو این روم ها در مورد همه جور موضوعی بحت میکردن از موضوعا اموزشی و پرسش و پاسخ گرفته تا دانلود از کامپیوتر های شخصی و ftp ها
با اپرا خیلی راحت میشه به این روم ها کانکت شد . ولیخدایش ندیدم فایر فاکس همچین امکانی رو داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)