و تایید میشه
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
مهدي جون ميدوني مشكل كجاست
بعضي ها فقط تاپيك ميزنن ديگه پيگيري نميكنن جوابش چي شد
ايمان جان ميدوني , فكر نكني كه اين دوستمون و مورد هاي مشابه تاپيك رو نميخونن چرا اتفاقا ميخونن ولي چون به اشتباه هاي خودشون پي ميبرن ديگه پست نميدننوشته شده توسط boys_won
![]()
راستي يه سوال ؟![]()
چرا تعداد پستهات زياد نميشه ؟؟ من اشتباه ميكنم يا دليل ديگه اي داره ؟؟!
خسته نباشي![]()
ميدوني خيلي وقته اينجوريهنوشته شده توسط Mehdi_MaX
ولي زياد واسم مهم نيست
مهم اطلاع رسانيه كه آدم بايد سعي خودشو بكنه![]()
ايمان جان درسته ولي تعداد پست نشون دهنده فعال بودن و انلاين بودن مستمر فرد ميتونه باشه كه همونطوري كه من دارم ميبينم هميشه فعال هستي و اينطوري حقت ضايع ميشه يه پيغام خصوصي به ميثم بدهنوشته شده توسط boys_won
![]()
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
من فكر نمي كنم اين حرفا به اين تاپيك ربطي داشته باشه..علاوه بر اين چون روي صحبت شما با همديگه است.و جنبه ي عمومي نداره شايد بهتر بود خصوصي به هم اين پم هارو مي دادين...
مهدي جان چيزي كه عوض داره گله نداره![]()
كاملا درسته شما درست ميگي و قبول دارم زيادي حواسم نبود , عذر ميخوامنوشته شده توسط امگا
![]()
[QUOTE=boys_won]عليك سلام !!
شما كجا بودي تا حالا ....
ارتست آخر فیلم می آید(زیر پای شما )
اصولا" ضرر رو كه تمامه گوشيهاي دست دوم ميكنند فقط مختص به w810i نيست حالا خوبه فقط با 30 تومن ضرر دادي رفت اگه يه گوشي ديگه بود كمتر از 60-70 ضرر نميكردي ( اونم فقط به خاطره رو بورس بودنه اين گوشي ) ضرره زيادي متحمل نشدي
اینو خوب اومدی ولی من تو بازار نفروختم
اتفاقا" تو يه جايه همه چي مشكي يه نقطه نارنجي خيلي قشنگ به نظر مياد ( اگه همه معايب ها رو هم 100% درست گفته باشي اين يكي رو اصلا" باهات موافق نيستم )
در مورده صفحه نمايش هم نسبت به سايز گوشي صفحه نمايش مناسبي داره ( سايز رو از زيره صفحه نمايش حساب كن ببين اگه صفحه نمايش بزرگتر بود چقدر بي ريخت ميشد )
اول مطلب گفتم شاید به نظر من ایراد باشه به نظر شما خیلی زیباست
در مورده جهت ها لق شدن كه من تا حالا تو هيچ كدومشون نديدم ولي ديدم كه رنگش بره
مگه شما چند تا گوشی w810 دیدی وبا هاشون کار کردی
محافظ لنزش درسته مثل كا750 و دبليو800 محافظ پلاستيكي نداره ولي همون شيشه اي كه رو لنز قرار داره به قدري محكمه كه گوشي من تا حالا 3 -4 دفعه بد جور افتاده زمين ولي لنزش اخ نگفته
عزیزم ببخشید الکی تبلیغ نکن گوشیت یکبارزمین بیوفته باید انداخت دور حالا شما زمین افتادن را چی معنی میکنید
موافقم
![]()
فرمت wma تو كامپيوتر رايج است نه موبايل در ضمن براي سيستم سيمبين هم اين برنامه تازه نوشته شده كه فرمت wma رو ساپورت ميكنه
wav هم من به شخصه اسمش رو فرمت نميزارم به خاطر اينكه اگه كيفيت بالا بخواي حجمش 2 تا 3 برابره mp3 ميشه
درسته ولی اگه بخوای یه تکه از یک آهنگ رو انتخاب کنی فکر نکنم مشکلی براش پیش بیاد برای زنگ گوشی
در مورده صدا هم : دليل داشته كه اين قفل رو جلوي راهه اسپيكر گذاشتن
و گرنه بلندگو W810 هم از 800 و هم از كا750 قويتره ( از لحاظ اهم و امپدانس ) ولي اگه تو اون دو تا گوشي يه مدت با صداي زياد آهنگ گوش بدي بعد از چند وقت فقط بايد صداي خش گوش بدي به خاطره خراب شدن بلندگو و نويز افتادن تو اون
اگر جنس بلندگو خوب باشه هرگز چنین اتفاقی نمی افته حداقل تو دو سه سال اول نباید اینطوری بشه
ميشه جايگزينشو معرفي كني ؟
w900
(تعصب) يادت رفت
امان از دست فراموشی
ديگه وقتي شما به اين دو تا گوشي ميگي سالار من نميتونم چيزه ديگه اي بگم
این نگو ....من گفتم تو زمان خودش
بعدش شما اومدی اون سوالاتی اهمیت کمتری را دارن علت آوردی ولی
ون ایراداتی که خیلی مهم هستند را خودت گفتی موافقم
نه بابا وقتي اين گوشي اومد من خوشم اومد رفتم گرفتم
فروختی یا الان با هاش کار میکنه
ميشه بگي جايگزينه w810i كه فروختي چي خريدي ؟[/QUOTE]
اگه خدا بخواد گفتم از انگلیس p990 بفرستند وخودم ببرم تو مخابرات رجیستر کنم پرسیدم گفتند مشکلی نداره فقط سریالش می خوان
آقای boys_won ببخشید که با شما موافق وهمنظر نیستم شرمنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)