چقدر طول ميكشه تا زبان سی رو کامل یاد گرفت؟
کدوم روش برای یاد گرفتن سریع مناسبه؟
چقدر طول ميكشه تا زبان سی رو کامل یاد گرفت؟
کدوم روش برای یاد گرفتن سریع مناسبه؟
دوستان عزیز من هم تصمیم دارم برنامه نویسی رو یاد بگیرم .
برای یادگیری اصول برنامه نویسی می تونید کتاب یا منبعی رو معرفی کنید ؟
یــه عمر !!!چقدر طول ميكشه تا زبان سی رو کامل یاد گرفت؟
برنامه نویسی چون وابسته با کامپیوتره و هر روز هم کامپیوترها تغییر میکنن شیوه ها و متد ها و زبانهای برنامه نویسی هم تغییر میکنن.
ولی حالا اگه بخواهیم آرمانگرایی رو کنار بزاریم طی چند ماه می تونید اطلاعات لازم در مورد زبان سی (سی پلاس پلاس) رو یاد بگیرید. البته با توجه به استعداد و علاقه شخص،زمان یادگیری میتونه خیلی متغیر باشه!
مطالعه و تمرین مستمر !کدوم روش برای یاد گرفتن سریع مناسبه؟
نگفتین با چه زبانی میخواهید شروع کنید ؟!دوستان عزیز من هم تصمیم دارم برنامه نویسی رو یاد بگیرم .
برای یادگیری اصول برنامه نویسی می تونید کتاب یا منبعی رو معرفی کنید ؟
درسته که یکسری اصول در همه زبانها مشترکه و الگوریتم هم به زبان وابسته نیست ولی بالاخره باید اون الگوریتم رو با یه زبان پیاده سازی کنید دیگه !
برای پاسکال: کتاب "برنامه نویسی با توربو پاسکال" مولف : الیوت ب.کافمن
برای سی پلاس پلاس: کتاب "چگونه با ++c برنامه بنویسیم" مولف : دیتل و دیتل
آقا من هم مي خوام ياد بگيرم ولي نمي دونم چه كتابي بگيرم چه جوري بخونم و چي كار كنم كه اصولي ياد بگيرم . من به Vb بيشتر علاقه دارم .
سلام...
برای شروع برنامه نویسی بهتره اول با زبان های دانشگاهی مثل پاسکال و C شروع کنین تا اصول برنامه نویسی رو بفهمین...
بعد از اینکه اصول رو کاملا فهمیدین... باید تحقیق کنی ببینی کدوم زبان بهتره... البته نظرات افراد در این زمینه متفاوته... و باید انتخاب کنی...
خیلی از زبان ها کارها رو برات ساده می کنه مثل C#.net و . . .
ولی اگه بخوای به ریز جزئیات توجه کنی ++C رو به صورت حرفه ای دنبال کن...
در هر صورت راهتو انتخاب کن و اونو دنبال کن
منابع دانشگاهی مثل اونایی که دوستمون معرفی کردن برای شروع خوبه... ولی برای ادامه باید سراغ سورس های خارجی بری و مقالات معتبر رو مطالعه کنی...
نکته خیلی مهم : همه ی اینها اگه در کنارش تمرین و تلاش نباشه هیچ ارزشی نداره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)