دوست عزیز دو راه برای رایت بوتبل از روی هارد داری آموزش هر دو رو اگر دوست داشتی برات تا چند ساعت دیگه قرار می دمنوشته شده توسط shahabmusic
![]()
دوست عزیز دو راه برای رایت بوتبل از روی هارد داری آموزش هر دو رو اگر دوست داشتی برات تا چند ساعت دیگه قرار می دمنوشته شده توسط shahabmusic
![]()
راستش من حاضرم كامپيوتر با 98 كار كنم ولي 360تا پول سي دي ندمنوشته شده توسط sina88
![]()
سينا جان والله نميدونم قيمتها چيجوريه ؛من گفتم اگه 40-50 دلاره برم بخرم ولي زنگ زدم ديك اسميت يه خانومه شروع كرد صحبت كردن ؛هنوز شروع نكرده ديدم حرف از 240 و 360 تا ميزنه منم گفتم مممنون ؛اصلا پشيمون
شدم![]()
![]()
قيمتش به دلار نيوزلنده
در ضمن دلار نيوزلند 0.60 آمريكاس.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد دانلود هم باز همين ميشه !!!!سينا جان مهم اينجاس كه قبل از شكسته شدن سي دي كپي كردمش روي هارد, ولي الان هي رايتش مي كنم روي CD يا DVD ديگه bootable نيست در صورتي كه قبل از شكسته شدن سي دي بوتيبل بود
![]()
آره بهروز جان ؛اولش يكم بازي در آورد ؛بازش كردم تميزش كردم رديف شد خدارو شكر.سي دي رامت سالمه الان ؟
مرسي. ممنون .دوست عزیز دو راه برای رایت بوتبل از روی هارد داری آموزش هر دو رو اگر دوست داشتی برات تا چند ساعت دیگه قرار می دم
اگه اين زحمتو بكشي ديگه گل كاشتي دوست عزيز![]()
دوست عزیز اولین مقاله در مورد بوت ویندوز XP![]()
مرسي عزيز ؛رفتم خوندم واقعا كامل بود ولي فكر نكنم براي من عمل كنه!!!!چون اينجور كه فهميدم براي افرادي هست كه ويندوز نصب شده روي سيستم دارند و فقط مشكل بوت شدن ويندوز رو دارند؛ درسته؟؟؟؟
ولي من هاردم رو فرمت كردم و هيچي توش نيست و فقط مشكل من اينه كه مي خوام سي دي رو بوت كنم و ستاپ ويندوز Xp رو از داخل داس اجرا كنم.
خوب عزیزم به اونجاهاش هم که به درد شما بخوره هم میرسیمنوشته شده توسط shahabmusic
ببخشید شاید در موقعیتی که شما هستی حاشیه رفتن من بی مورده و باید زود تر برم سر اصل مطلب از شما به خاطر وقت کمی که دارم معذرت خواهی می کنم و مقاله دوم سوم در مورد بوت که مربوط به کار شما میشه رو بزودی تهیه می کنم و براتون قرار می دم![]()
تا پند ساعت دیگه مقاله سوم رو میذارم و بعدش مقاله دوم رو میذارم![]()
این هم مقاله سوم عزیزم ، که شد مقاله دوم![]()
Last edited by ali_golden; 09-10-2006 at 00:22.
مرسي دوست عزيز ؛خيلي خيلي ممنونم.
راستش انقدر دي وي دي رايت كردم ببينم درست مي شه يا نه كه همه دي وي دي خام ها تموم شد.
ولي توي مقاله به يه مورد اشاره كردي كه فكر كنم قبلا من هم بهش برخورد كردم ؛ گفتم به ليبل حتما توجه بشه ؛ فكز كنم مشكل الان منم همين باشه.
ولي تا اونجا كه يادمه ليبل سي دي اصلي كه شيكست هيچ كدوم از اين ليبل هايي كه گفتي نبود!!! مگه ميشه؟؟
خوب مشکل اصلی شما از بین رفتن بوت CD شماستنوشته شده توسط shahabmusic
شما باید تمام مراحلی که گفتم رو انجام بدی و با توجه به ویندوزت یکی از لیبل های متداولی که ذکر کردم رو انتخاب کنی
مشکلت 99 .99 % حل میشه اون یک صدم درصد هم میذاریم برای وقایع غیر معمولی که امکان داره در زمینه کامپیوتر اتفاق بیفته
بله امکان داره با تغییراتی در نسخه های مختلف لیبل خاصی برای CD گذاشته باشن ولی لیبل های اصلی و متداول همون هایی که گفتم
شهاب عزیز در همون تاپیک فایل Microsoft Corporation.img رو برای شما استخراج کردم و آپلود کردم
چون دیشب که مقاله رو گذاشتم یادم نبود که فایل بوت رو برات بذارم الان برات آپلودش کردم میتونی به همون تاپیک بری و دانلودش کنی![]()
Last edited by ali_golden; 09-10-2006 at 14:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)