تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: سوال در مورد نصب ويندوز Xp

پروفشنال ali_golden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    درون سیب گاز زده شرکت سیب (همون Apple سابق)

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shahabmusic
    اون گزينه اول چيزوري مي تونم انجام بدم يعني چيجوري اتوران و بوتيبل دوباره رايتش كنم؟
    دوست عزیز دو راه برای رایت بوتبل از روی هارد داری آموزش هر دو رو اگر دوست داشتی برات تا چند ساعت دیگه قرار می دم

پروفشنال shahabmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sina88
    اگه ایران نیستی یعنی اینکه سرعتت خوبه دیگه خیلی راحت یه ویندوز پرو از رو نت دانلود کن بعد هم رایتش کن تموم میشه میره لازم نیست پول بدی واقعا دیونگی ادم پول بده سی دی اصل بخره البته اگه کار بر معمولی هستی
    من هم احمق شدم سی دی اصل خریدم ولی یه با هم استفاده نکردم دادم به یکی از دوستام اون هم شکسته تحویلم داد
    ولی یه چیز برام عجیبه من اون ویندوز رو که اصل بود و پرو هم بود به قیمت 200 دلار خریدم چطور واسه شما HE 360 دلاره یعنی ورژنش فرق میکنه؟

در مورد جواب سوالت : می تونی او فایل های داخل سی دی رو به صورت ایمیج درش بایری بعد رایتش کنی اینجور بوتیبل میشه البته اگه فایل های داخل سی دی کامل باشن . واسه ساخت ایمیج هم برنامه های زیادی وجود داره
    موفق باشی
    راستش من حاضرم كامپيوتر با 98 كار كنم ولي 360تا پول سي دي ندم
    سينا جان والله نميدونم قيمتها چيجوريه ؛من گفتم اگه 40-50 دلاره برم بخرم ولي زنگ زدم ديك اسميت يه خانومه شروع كرد صحبت كردن ؛هنوز شروع نكرده ديدم حرف از 240 و 360 تا ميزنه منم گفتم مممنون ؛اصلا پشيمون
    شدم
    قيمتش به دلار نيوزلنده
    در ضمن دلار نيوزلند 0.60 آمريكاس.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد دانلود هم باز همين ميشه !!!! سينا جان مهم اينجاس كه قبل از شكسته شدن سي دي كپي كردمش روي هارد, ولي الان هي رايتش مي كنم روي CD يا DVD ديگه bootable نيست در صورتي كه قبل از شكسته شدن سي دي بوتيبل بود
    سي دي رامت سالمه الان ؟
    آره بهروز جان ؛اولش يكم بازي در آورد ؛بازش كردم تميزش كردم رديف شد خدارو شكر.

دوست عزیز دو راه برای رایت بوتبل از روی هارد داری آموزش هر دو رو اگر دوست داشتی برات تا چند ساعت دیگه قرار می دم
    مرسي. ممنون .
    اگه اين زحمتو بكشي ديگه گل كاشتي دوست عزيز

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز اولین مقاله در مورد بوت ویندوز XP
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض

مرسي عزيز ؛رفتم خوندم واقعا كامل بود ولي فكر نكنم براي من عمل كنه!!!!چون اينجور كه فهميدم براي افرادي هست كه ويندوز نصب شده روي سيستم دارند و فقط مشكل بوت شدن ويندوز رو دارند؛ درسته؟؟؟؟
    ولي من هاردم رو فرمت كردم و هيچي توش نيست و فقط مشكل من اينه كه مي خوام سي دي رو بوت كنم و ستاپ ويندوز Xp رو از داخل داس اجرا كنم.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مرسي عزيز ؛رفتم خوندم واقعا كامل بود ولي فكر نكنم براي من عمل كنه!!!!چون اينجور كه فهميدم براي افرادي هست كه ويندوز نصب شده روي سيستم دارند و فقط مشكل بوت شدن ويندوز رو دارند؛ درسته؟؟؟؟
    ولي من هاردم رو فرمت كردم و هيچي توش نيست و فقط مشكل من اينه كه مي خوام سي دي رو بوت كنم و ستاپ ويندوز Xp رو از داخل داس اجرا كنم.
    خوب عزیزم به اونجاهاش هم که به درد شما بخوره هم میرسیم
    ببخشید شاید در موقعیتی که شما هستی حاشیه رفتن من بی مورده و باید زود تر برم سر اصل مطلب از شما به خاطر وقت کمی که دارم معذرت خواهی می کنم و مقاله دوم سوم در مورد بوت که مربوط به کار شما میشه رو بزودی تهیه می کنم و براتون قرار می دم
    تا پند ساعت دیگه مقاله سوم رو میذارم و بعدش مقاله دوم رو میذارم

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Last edited by ali_golden; 09-10-2006 at 00:22.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض

مرسي دوست عزيز ؛خيلي خيلي ممنونم.
    راستش انقدر دي وي دي رايت كردم ببينم درست مي شه يا نه كه همه دي وي دي خام ها تموم شد.
    ولي توي مقاله به يه مورد اشاره كردي كه فكر كنم قبلا من هم بهش برخورد كردم ؛ گفتم به ليبل حتما توجه بشه ؛ فكز كنم مشكل الان منم همين باشه.
    ولي تا اونجا كه يادمه ليبل سي دي اصلي كه شيكست هيچ كدوم از اين ليبل هايي كه گفتي نبود!!! مگه ميشه؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مرسي دوست عزيز ؛خيلي خيلي ممنونم.
    راستش انقدر دي وي دي رايت كردم ببينم درست مي شه يا نه كه همه دي وي دي خام ها تموم شد.
    ولي توي مقاله به يه مورد اشاره كردي كه فكر كنم قبلا من هم بهش برخورد كردم ؛ گفتم به ليبل حتما توجه بشه ؛ فكز كنم مشكل الان منم همين باشه.
    ولي تا اونجا كه يادمه ليبل سي دي اصلي كه شيكست هيچ كدوم از اين ليبل هايي كه گفتي نبود!!! مگه ميشه؟؟
    خوب مشکل اصلی شما از بین رفتن بوت CD شماست
    شما باید تمام مراحلی که گفتم رو انجام بدی و با توجه به ویندوزت یکی از لیبل های متداولی که ذکر کردم رو انتخاب کنی
    مشکلت 99 .99 % حل میشه اون یک صدم درصد هم میذاریم برای وقایع غیر معمولی که امکان داره در زمینه کامپیوتر اتفاق بیفته

بله امکان داره با تغییراتی در نسخه های مختلف لیبل خاصی برای CD گذاشته باشن ولی لیبل های اصلی و متداول همون هایی که گفتم

شهاب عزیز در همون تاپیک فایل Microsoft Corporation.img رو برای شما استخراج کردم و آپلود کردم
    چون دیشب که مقاله رو گذاشتم یادم نبود که فایل بوت رو برات بذارم الان برات آپلودش کردم میتونی به همون تاپیک بری و دانلودش کنی
    Last edited by ali_golden; 09-10-2006 at 14:07.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •