تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 48

نام تاپيک: فقر ایران را فرا گرفت، آماری داخلی که در ۱۰۰ گذشته بی سابقه است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2021

پيش فرض

فقر همه جا هست ، ولی سوال اصلی اینه که چرا مملککت ما به این همه نفت وگاز باید فقر باشه ...
    ارمنستان هم فقر هست .. ولی مملکت ما نباید باشه اگه هست به خاطر اینه که بیخود گیر دادیم به رژیم یهودی اسرائیل
    دنیا به ریش ما میخندد
    داداش بنظرت مصدق هم بیخود گیر داده بود به رژیم نتانیاهو؟؟ انگل.یسیها اون زمان با وضع تحریمهای شدید ضدایران درست مثل حالا با همه ی خریدارای نفت ایران لابی کردن تا یک قطره نفت ایران فروش نره و شورش گرسنگان باعث سرنگونی دولت ایران شد. بی عرضگی و دزدی برخی مقامات کنونی بجای خود ولی استعمارگرا هیچوقت ایرانو رها نکرده و نمی کنن بحال خودش اونم وقتی دولتهای بی عرضه داسته باشیم که کاسه ی گدایی و التماس گرفته باسه پیششون بهمراه اعتماد بیجا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2019

پيش فرض

چه بخواهیم چه نخواهیم اینها رفتنی هستند این اولین شرط هست برای پیشرفت

3. 3 کاربر از mirzabozorg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

وقتی که آمدند اولین کار امتناع از ملی بودن بود، این واقعا دردناکه
    یعنی ستیز و دشمنی با هویت و ملی بودن ایرانی
    فیلم و مستندش هم پره، در هر صورت امید ایرانیان در وجه اول و موضوع این تاپیک ریشه کنی فقر در ایران هست که بیداد میکنه، کاهش تحقیر امیز پول ملی رو ببینید، این عدالت و مساوات هست؟! این حق ماست؟!

نسل جوانی دهه ۶۰ من که سوخت، امید به روشنی برای نسل ۹۰ و قرن جدید ایرانی.

5. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2021

پيش فرض

جواب بعضیا که میگن چی شده که خارجیا اینقدر مزدور توی ایران دارن که انگار از وطن پرستا هم تعدادشون بیشتر شده
    بی ارزش کردن پول ملی کشورای هدف بهترین و موثرترین روش استعمار پیر برای به زانو درآوردن اون کشوره و قبلن بارها جواب داده
    پولشون که بی ارزش شد با 300$ ناقابل میشه مزدور جذب کرد برای بمب گذاری و ترور و جاسوسی و هر کاری

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

جواب بعضیا که میگن چی شده که خارجیا اینقدر مزدور توی ایران دارن که انگار از وطن پرستا هم تعدادشون بیشتر شده
    بی ارزش کردن پول ملی کشورای هدف بهترین و موثرترین روش استعمار پیر برای به زانو درآوردن اون کشوره و قبلن بارها جواب داده
    پولشون که بی ارزش شد با 300$ ناقابل میشه مزدور جذب کرد برای بمب گذاری و ترور و جاسوسی و هر کاری
    والا من پاسخهای شما را در تاپیکهای دیگه هم دیدم که هی گیر دادید به انگلیس ، البته حرفتون درست هم هست ولی در شرایط کنونی (حال) که کشور رو فروختند به استعمار چین.
    این همه بدبختی از چین کم نبود واسه کرونا و خدمات دیگشون حالا شدیم مستعمرشون

الان دیگه بحث چین و انگلیس و روسیه نیست ، بحث نجات ایران هست .

فعلا که رادیو و‌تلویزیونشون (میلی / آقایی) صبح تا شب تمجدید چین میکنه و نادانها فکر کردند با این مزخرفات چین دوستی تو ایران جا میوفته.

8. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2019

پيش فرض

منظورت کاریه که این رزیم کثافت حروم زاده انجام میده

- - - Updated - - -

والا من پاسخهای شما را در تاپیکهای دیگه هم دیدم که هی گیر دادید به انگلیس ، البته حرفتون درست هم هست ولی در شرایط کنونی (حال) که کشور رو فروختند به استعمار چین.

فعلا که رادیو و‌تلویزیونشون (میلی / آقایی) صبح تا شب تمجدید چین میکنه و نادانها فکر کردند با این مزخرفات چین دوستی تو ایران جا میوفته.
    چین کشوری کثیف و ولدالزنا هست

10. این کاربر از mirzabozorg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2021

پيش فرض

داداش چین نبود که ما رو بخاک سیاه نشوند اون بیشرفایی که به اسم تاجر و وارد کننده رفتن جنس تقلبی درجه 8 و 9 ارزون وارد کردن و دولت هم چشمشو روی این خیانت بست باعث شکستن کمر تولید کننده ی داخلی و بیکاری شد پس از ماست که بر ماست وقتی خود ما اینجوری گوش همدیگه رو بیرحمانه می بریم توقع اینکه نسل چنگیز بما ترحم کنن بی جاست اینم بگم من اصلن تلویزیون نگا نمی کنم و خیلی ساله تمام اطلاعاتمو از رسانه های اونور آب و بوق تبلیغاتی خود رژیم انگل.یس می گیرم و اینه که بهتر از خیلیا می فهمم چه مارموزای بی پدر و مادری هستن
    مثلن من 5 سال پیش گفتم انگل.یسا دارن پیمانکارای هندی رو کوک می کنن لب مرز ایران سدسازی کنن تا نیمه ی شرقی ایران بی آب و خشک بشه حالا که این اتفاق افتاده همه دارن میزنن توی سرشون اگه میخواستم مث شما پای صدا و سیمای خواب آلود و خواب رفته بشینم 50 سال دیگه هم نمی فهمیدم چی به چیه البته اینم بگم هنوز روزای خوبمونه با تحولاتی که داره اتفاق میوفته چن سال دیگه آرزوی این روزا رو خواهیم کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2021

پيش فرض

منظورت کاریه که این رزیم کثافت حروم زاده انجام میده

- - - Updated - - -

چین کشوری کثیف و ولدالزنا هست
    یه چیزی برا من جالبناکه و اونم اینه که
    چرا بوقای تبلیغاتی انگل.یس بودن که اولین بار شروع کردن به جوسازی علیه این سند همکاری چین با ایران
    یعنی اگه اول خبرگزاری های دویچه وله و فرانسه یا واشنگتن پست و نیویورک تایمز شروع می کردن به آه و واویلا می گفتم خوب این شد یه چیزی ولی منی که دارم دنبال می کنم دیدم اول bbc و سعودی عنترنشنال و منوتو شروع کردن وای ایران فروش رفت مثل صدایی که توی کوه درمیشه و هی پژواک میده پشت سرش یه عده ی دیگه مث فرانرز دادرس و بقیه همونا رو تکرار کردن و بعد به عده ی دیگه و حالا نوبت ما شده همونا رو نجویده تکرار کنیم!!!
    این بوقای انگل.یسی بی پدر و مادر اگه برا طلب ایران از انگل.یس بابت تانکای چیفتن یا بابت پولای ما که چپ و راست داره بلوکه میشه هم اینجوری نوحه میخوندن باز خوب بود فقط کلید کردن روی سند چین . یعنی فکرشو بکن تا تهش بخون

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2021

پيش فرض

چون نیویورک تایمز و واشنگتن پست و ... مخاطب جهانی و باسواد دارن و مجبورن با مدرک و مستدل حرف بزنن نه مث bbc و بقیه که فقط مخاطب فارسی عوام دارن که بتونن بی مدرک هر چی دلشون بخواد بکنن توی پاچه ی مخاطبشون
    Last edited by NikolaTesla; 18-04-2021 at 14:15.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2021

پيش فرض

اللته این حرفمو بپای پشتیبانی از این سند همکاری نذارین چون هر کی هر چی میگه روی هواست چون اصلن هیچیش رو نشده مقامات ایرانی میگن چین نمیخواد بابت عمومی شدن بندهاش مورد تحریم آمریکا قرار بگیره حالا اینم مایه ی تاسفه که آمریکا شده مدافع منافع ایران و بابت منافع ایران میخواد چین رو بابت این سند تحریم کنه کلن بندهایی که توی فضای مجازی می بینین اکثرن کشک و من دراوریه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •