تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: کمپین درخواست از پلیس راهور برای افزایش دوربین های نظارتی

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

من خودم پليس راه خدمت کردم واقعا ى مشت راننده داریم که هيچ جوره نمى شه کنترلشون کرد..
    باجریمه و دوربین و اینا چاره ساز نمى شه... بايد خود ملت رعايت کنن
    سلام
    زور و اجبار و جریمه کارساز بوده همیشه برای بیشتر کسانی که رعایت قانون و قانونمندی براشون اهمیت چندانی نداره
    از وقتی دوربینها اومده تصادفات کمتر شده اما چون تعداد ماشبنها دائماً رو به افزایشه مردم فکر میکنند تاثیر نداره یا کمه
    اگر تعداد ماشینها به اندازه ی دهه ی 70 بود میدیدین دوربینها باعث کاهش حداقل 50% از تصادفات شده
    رئیس راهور گفت از وقتی دوربینهای تونل نیایش نصب شده تصادف بد نداشتیم در اونجا
    قانونمندها با آموزش و فرهنگسازی درست میشند اما اونهائی که رعایت قانون رو ضعف و افت و ذلت میدونند !!!! و قانون شکنی رو قدرت و هنر میدونند و براشون لذت داره , اونها رو فقط باید با زور وادار به رعایت قانون کرد
    ===================================
    یه بار توی پلیس بعلاوه 10 یک نفر اومده بود جریمه پرداخت کنه . بهش گفتند نمیتونی پرداخت کنی باید بری دادگاه راهنمائی رانندگی
    زیر لب یه چیزهائی گفت (فحش)
    وقتی داشتیم میرفتیم بیرون ازش پرسیدم خلافی چی بوده که رفته دادگاه ؟
    گفت جای ممنوع پارک کرده بودم , پلیس اومد جریمه بنویسه برام , باهاش درگیر شدم
    ====================================
    جریمه در همه ی کشورها هست چون قانون شکنها همه جا هستند
    همین چند روز پیش در اخبار گفت پلیس پاریس جریمه ی آشغال ریختن توی خیابون رو دو سه برابر افزایش داده چون مردم زبادی رعایت نمیکردند
    اینجا توی کویت از بس مردم رفتند لب دریا و آشغال و ذغال ریختند , کباب درست کردن کنار دریا ممنوع شد با جریمه ی 6 میلیون تومنی !!!
    ===================================
    از چند روز پیش هم پرواز دادنِ عمود پرواز DRONE بدون اخذ مجوز از وزارت کشور ممنوع شد در کویت
    بالاخره اونقدر گند زدند مردم که این هم ممنوع شد
    از بس که پرواز دادند در جاهای ممنوعه و روی خونه های مردم و فیلم گرفتند و جاسوسی کردند از در و همسایه و حتی گذاشتند توی نت !!!
    حالا پرواز دادنش بدون مجوز 3 سال زندان داره یا 37 میلیون تومن جریمه یا هر دوتاش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/quote]
    جریمه از همون آغاز خلقت انسان وجود داشته
    ما به خاطر جریمه شدنِ دو تا از آدمها اینجائیم
    البته قولی داده شده به قانونمندان که ازش آگاهند
    شک نکنین که نظارت و جریمه بر بسیاری از قانون شکنان تاثیر مثبت داره
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 11-12-2016 at 20:03.

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این دوربین ها واقعا مصداق بارز دزدی هستش. بعضی هاش از قصد جوری تنظیم شده که درآمد زایی کنه.

نمونه اش دوربینی در ورودی و خروجی تونل نیایش هست. داخل تونل حداکثر سرعت 70 کیلومتر هست اما به محض خروج از تونل دوربینی نصب شده با حداکثر سرعت 30 کیلومتر! و اونجا بعد از خروج از تونل سریع جریمه میشی ...
    همه باید تسلیم رأی قانون باشند.
    « در مسئله انتخابات و غیر انتخابات همه باید تسلیم قانون باشند در مقابل قانون تمکین کنند. آن حوادثی که در سال 88 پیش آمد - که برای کشور ضرر داشت و ضایعه آفرین بود – همه از همین ناشی شد که کسانی نخواستند به قانون تمکین کنند؛ نخواستند به رأی مردم تمکین کنند. ممکن است رأی مردم بر خلاف آن چیزی باشد که من شخصی مایل به آن نیستم؛ امّا باید تمکین کنم. آنچه که اکثریت مردم، اغلبیت مردم آن را انتخاب کردند، باید همه تمکین کنند؛ همه باید زیر بار بروند ( بخشی از بیانات در اولین روز سال 1392)
    Last edited by Persianhb; 11-12-2016 at 20:32.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •