206 ماشینیه ک نه نشون میده پولداری نه فقیر
بنظرم 206 بگیر
206 ماشینیه ک نه نشون میده پولداری نه فقیر
بنظرم 206 بگیر
درسته پارس مشکل خاصی نداره منظورم پارس با موتور ۲۰۶ بود .موتورهای ۱۸۰۰هم اینقدر بی کیفیت شدن صدای پیکان ازشون درمیاد .کیفیت داشبورد و ادوات داخلیش هم ...
متاسفانه گیرباکس ۲۰۶ های جدید کاملا ایرانیزه شده اما همون MA5 هست . این گیرباکس غیرقابل دستکاریه چون تغییر گیرباکس یک خودرو بسیار پرهزینه و دردسرساز هست .در کل هیچ کدوم تعریفی نداره واقعا از هرچی ماشین ایرانی و چینیه حالم بهم میخوره .
درنهایت نظر من اینه که اگر دنبال ظاهر هستید و امکانات بیشتر ۲۰۶ و اگر ظاهر مهم نیست L90 اتومات ماشین علارقم ظاهر نچسب و هندلینگ ضعیف و آپشن های در حد صفر بهترین گزینه هست .
اگر منبع از این تخصصی تر سراغ دارین خوشحال میشم با سیر تحول گبربکس های 206 آشنا بشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا تیپ ۵ مدل ۹۴ داشتم و مشکلات زیادی با
گیرباکس مخصوصا دیسک و صفحه داشتم . چیزی که توش شک ندارم اینه که گیرباکس MA هست اما از نوع ایرانی و دستکاری شده . توی سایت ایران خودرو هم از این گیرباکس BE4 یاد کردن که همچین چیزی در دنیا ساخته نشده . ما درواقع با یک گیرباکس حرام زاده طرفیم که هیچ اصل و نسبی نداره . از یک طرف دیسک و صفحه والو MA بهش میخوره از یک طرف گیرباکس بزرگتر شده و موتور رو هل داده جلو و جایگاه تمامی قطعات رو به طرز ناشیانه ایی بهم زده . من نمیدونم این متخصصان و مهندسان ایران خودرو چجوری نمیتونن یک گیرباکس ۱۰ سال پیش رو بسازن به همون شکل و شمایل ! واقعا شاهکارن .
سایت ایران خودرو که پر از غلطه،من که چیزی که از اکثریت دیدم و شنیدم و خصوصا توی فرومهای تخصصی خودرو اینه که گیربکس 206 های ایرانیزه be1 هست که مشابه 405 هست..Ma5 مربوط به قبل 90 هست..گیربکسها هم همگی ساخت نیرومحرکه هست
سلام به همگی
ممنون از تک تک بچه ها بابت راهنمایی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)