سوال رو حتما بپرس که کسی با پرسیدن ضرر نکرده.اینجوری شاید یه کمکی هم برای شما شد هم برای من.
اتفاقا منم اسفند 93 خریدم و الان دو سه ماهی هست متوجه شدم.من می خواستم lb67000 یا lb69000 بگیرم که تو فروشگاه چشمم به lb72 خورد و خوشم اومد و چون امکاناتش مثل 69 بود و چندتا آپشن کوچک و هرتز بیشتر و اسپیکر قویتری داشت دیگه نیومدم تو نت تحقیق کنم و همون موقع خریدمش.100 تومنی گرونتر از 69 بود.2500 خریدم 42 اینچ.
البته اینکه مطمئنم کرد که گلدیران نداره و کره اصله و مونتاژ نیست برای خرید بیشتر مصرم کرد.
به هر حال خریدیم و تا امروزم به جز این جریان هاله خانم

که پیش اومده راضی ام و بنظرم انتخاب خوبی بوده.فقط دو تیونره نبودنش یکم اذیتم میکنه که اونموقع نمیدونستم.بگذریم.
تا اونجا که فههمیدم مدل های 2014 ال جی این مشکل زیاد توش دیده شده علی الخصوص 67 و 69.
راستی امروزم فروشگاه بودم.برای کسی میخوام تی وی بگیرم.
به یکی گفتم سونی چطوره (بهم lf54 رو معرفی کرده بود).گفت سونی رو بریز دور.گفتم چرا؟
همون موقع یه w600 سونی برا خودش زده بود به دیوار و نگاه میکرد.سریع رفت تو تنظیمات تی وی تا زمینه صفحه کامل سفید بشه.اووووووووووووو پره لکه های سیاه بود.گفت از بالا شروع شد و کمکم اومد پایین.اونم مثل مال ما تو پخش تصویر معلوم نبود.خلاصه تی وی ما در برابرش شاه بود!!

فکر کنم جناب jjdam بودن که میگفتن این مورد فقط تو ال جی و سامسونگ دیده میشه و برا همین سونی گرونه!!
یارو میگفت خیلی هم کار نکردم باهاش.
خلاصه اینکه همونطور که گفتم ترسم از اینه که سرایت کنه به بقیه جاها.ایشالا که اینطور نشه.