سلام مجدد
البته من نه طرف اسناد رسمی هستم نه پلیس ، چیزی هم که گفتم صرفا روالیه که بطور معمول انجام میشه
دوتا نکته هم هست این وسط که عرض میکنم :
اول اینکه ثبت اسناد از اونجایی حق رو به خودش میده که قبل از پلیس ، وظیفه ی انتقال خودرو از خریدار به فروشنده رو به عهده داشته ، حتی ماشینهای قدیمی تر مثل پیکانهای دهه پنجاه مثل خونه دفترچه مالکیت داشتن و انتقال سند در دفترچه ی اونها ثبت میشد ، مثل چیزی که آقای آسمونی فرمودن در کویت انجام میشه
و به همین خاطر ثبت اسناد حاضر به خالی کردن میدون نیست چون در درجه ی اول خودش رو محق و دارای حق آب و گل میدونه در زمینه ی انتقال خودرو ، و اینکه با از دست دادن مسئولیت نقل و انتقال خودرو ، عملا شاید 2/3 درآمد و فعالیتهای خودش رو از دست میده قاعدتا و مقاومتشون در برابر این موضوع به این دلایل هست
نکته ی بعدی این هست که وکالت تعویض پلاک یا وکالت فروش ، بر مبنای سند قطعی منقول صادر میشه و شما با سند سبز خودرو برید محضر و تقاضای وکالت نامه کنید در مورد خودرو ، بهتون این وکالت رو نمیدن تا زمانی که سند قطعی منقول داشته باشید ، به همین علت هم موضوع بین نیروی انتظامی و ثبت اسناد پیچیده شده و مدتهاست درگیر هستند با هم در این زمینه ،
یه مورد دیگه هم این هست که در مورد موارد انحصار وراثت ، مثلا شخصی خودرویی داره و فوت کرده ، ملاک برای انحصار وراثت باز هم همون سند قطعی منقول هست که در دفترخونه ی ثبت اسناد تنظیم شده و نه برگه ی سبز اتومبیل
یا مثلا در مورد مصادره ی اموال افراد ، باز هم اموالی رو شاملش میشه که در اداره ی ثبت ثبت شده باشند چون ملاک ، موارد ثبت شده در سازمان ثبت اسناد کشور هست
این موضوع نیاز به ورود نهادها و مراجع قانونگذاری کلان داره ، مثل مجلس تا یکبار برای همیشه این موضوع حل و فصل بشه ، واللا کیه که ندونه شما وقتی معادل وقت تعویض پلاک رو باید از کار و زندگی بزنی و توی دفترخونه معطل بشی تا سند قطعی تنظیم و صادر بشه