تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: عیب یابی برق خودرو؟

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خواهش میکنم داداش
    فشار اصلی باتری همون موقع استارت هست. در حالت کلی باتری مثل یه صافی میمونه و وقتی ماشین روشن هست تا اونجا که امکان داره برق داره از دینام مصرف میشه و باتری ذخیره میمونه.
    در مورد اون محاسبات نمیدونم چطور حساب میشه. الیته باید به تلفات اینورتر ها موقع تبدیل هم توجه بشه. تا اونجا که میدونم اینورترهای با مارک معتبر و البته گرونتر تلفات کمتر و راندمان بالاتری دارن. به نظرم از اونایی که دارن یا از جاهایی که میفروشن سوال کنی بهتر میتونن کمک کنن. در مورد سرعت شارژ شدن باتری فکر نمیکنم خیلی روی عمرش تاثیر بذاره

در مورد روشن کردن با دنده، بهتره انجام نشه چون خطر پاره شدن و یا رد کردن تسمه تایم رو داره (اگه تسمه کهنه و پوسیده باشه پاره میشه) و هم فشار ناگهانی و ضربه ای ممکنه آسیب هایی هر چند کوچک به گیربکس و دیفرانسیل و... بزنه. ولی اصلی ترین قسمت که فشار روی اون هست تسمه تایمه که تو پراید باز خطرش کمتره و نهایتا فقط تسمه پاره میشه ولی تو ماشین هایی مثل پژو 206 و 405 و... با پاره شدن تسمه خیلی از بخش آسیب میبینه. البته بعضی اوقات چاره ای نیست و مجبور میشه هل بده
    سلام مجدد
    ممنون از شما
    یک جایی خودنم ذغال استارت کارش اینه که الکترون ها رو جارو میکنه و برق تولید میشه ، این ذغال به نسبت اینکه چقد تا حالا کار کرده و برق تولید کرده تموم میشه؟ منظورم این هست که هرچقد بیشتر برق از دینام گرفته شه یا باطری رو بیشتر شارژ کنه زود تر تموم میشه؟ مثلا میتونه 10000a/h رو تولید کنه بعد از اون تموم میشه یا ربطی نداره در گذر زمان مثلا ماشین 200.000 تا کار میکنه تموم میشه؟ با تمام شدن ذغال چه اتفاقی میافته و ایا ذغال تعویض میشه یا کلا دینام باید عوض شه؟
    با سپاس

2. این کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام مجدد
    ممنون از شما
    یک جایی خودنم ذغال استارت کارش اینه که الکترون ها رو جارو میکنه و برق تولید میشه ، این ذغال به نسبت اینکه چقد تا حالا کار کرده و برق تولید کرده تموم میشه؟ منظورم این هست که هرچقد بیشتر برق از دینام گرفته شه یا باطری رو بیشتر شارژ کنه زود تر تموم میشه؟ مثلا میتونه 10000a/h رو تولید کنه بعد از اون تموم میشه یا ربطی نداره در گذر زمان مثلا ماشین 200.000 تا کار میکنه تموم میشه؟ با تمام شدن ذغال چه اتفاقی میافته و ایا ذغال تعویض میشه یا کلا دینام باید عوض شه؟
    با سپاس
    سلام
    ذغال تا اونجا که میدونم عمرش به شارژ و... کاری نداره و همیشه وقتی داره آرمیچر میچرخه در تماسه و داره از سطحش به واسطه اصطکاکَ، ساییده و کاسته میشه. اگه جنسش نرم تر باشه عمرش کمتر و اگه سخت تر باشه عمرش بیشتر ولی روی سطحی که در تماسه رو خراب میکنه. ذغالش تموم بشه دیگه شارژ نمیکنه چون ارتباط قطع میشه. اگه بخوای هم میتونی مثلا 2-3 سال یه بار بازش کنی و هم تمیز و روغن کاری انجام بدی و همچنین همه چیزش رو چک کنی چون خیلی ساده هستش
    اگه تموم بشه توی بعضی دینام ها فقط ذغال عوض میشه و توی بعضی آفتامات (با ذغال مجموعه هستش) عوض میشه. در هر صورت احتیاج به تعویض دینام نیست و تقریبا همه چیزش رو میشه جدا عوض کرد. چیرهایی که معمولا خراب میشه ذغال و آفتامات و بلبرینگ ها هستن که همش تو بازار موجوده
    Last edited by amir z; 05-02-2016 at 13:55.

4. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    ذغال تا اونجا که میدونم عمرش به شارژ و... کاری نداره و همیشه وقتی داره آرمیچر میچرخه در تماسه و داره از سطحش به واسطه اصطکاکَ، ساییده و کاسته میشه. اگه جنسش نرم تر باشه عمرش کمتر و اگه سخت تر باشه عمرش بیشتر ولی روی سطحی که در تماسه رو خراب میکنه. ذغالش تموم بشه دیگه شارژ نمیکنه چون ارتباط قطع میشه. اگه بخوای هم میتونی مثلا 2-3 سال یه بار بازش کنی و هم تمیز و روغن کاری انجام بدی و همچنین همه چیزش رو چک کنی چون خیلی ساده هستش
    اگه تموم بشه توی بعضی دینام ها فقط ذغال عوض میشه و توی بعضی آفتامات (با ذغال مجموعه هستش) عوض میشه. در هر صورت احتیاج به تعویض دینام نیست و تقریبا همه چیزش رو میشه جدا عوض کرد. چیرهایی که معمولا خراب میشه ذغال و آفتامات و بلبرینگ ها هستن که همش تو بازار موجوده
    اتفاقا یک ماه بلبرینگ رو عوض کردم
    ممنون از شما دوست عزیز
    برای اینورتر فک میکنم بهتر باشه تاپیک دیگه ای بزنم تا جامع باشه و دیگر دوستان هم بتونند استفاده کنند
    با سپاس

6. این کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اتفاقا یک ماه بلبرینگ رو عوض کردم
    ممنون از شما دوست عزیز
    برای اینورتر فک میکنم بهتر باشه تاپیک دیگه ای بزنم تا جامع باشه و دیگر دوستان هم بتونند استفاده کنند
    با سپاس
    خواهش میکنم
    بلبرینگ ها رو فقط مارک حامد ننداخته باشی خیلی خوبه چون اگه حامد باشه احتمالا یک سال نشده دوباره باید عوض کنی
    در مورد اینورتر آره اونایی که تجربه استفاده دارن بهتر میتونن کمک کنن چون با مارک ها و مشخصات مختلفی تو بازار موجوده و باید بهترین گزینه رو انتخاب کنی

8. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خواهش میکنم
    بلبرینگ ها رو فقط مارک حامد ننداخته باشی خیلی خوبه چون اگه حامد باشه احتمالا یک سال نشده دوباره باید عوض کنی
    در مورد اینورتر آره اونایی که تجربه استفاده دارن بهتر میتونن کمک کنن چون با مارک ها و مشخصات مختلفی تو بازار موجوده و باید بهترین گزینه رو انتخاب کنی
    اتفاقا باطری ساز گفت برو بگو امریکایی و ایرانی نگیر ، رفتم گفتم چینی بهم داد (بغلش نوشته بود p.r.c) فک کنم 19 هزار شد ، گفتم اینا جنس خوبه دیگه گفت اره حامدم دارم ارزون تره
    جالبه که چینی ها بهتر از مارک ایرانی هستند ، یکی از دوستان داداشش مغازه برای دزدگیر و شیشه بالابر و... داره یک روز تقویت برای شیشه بالابر میخواستم بزارم درب ماشینو باز کرد شیشه بالابرو دید گفت کره ایه اصلا از اینا نیست دیگه ، کنجکاو شدم پرسیدم جنس خوب الان چی هست ، گفت چینی ها بهتر از ایرانی هستند ، فک کردم فقط در این یک مورد شاید بهتر بوده ، دست دوستان تولید کننده درد نکنه
    ممنون از راهنمایی شما
    با سپاس

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اتفاقا باطری ساز گفت برو بگو امریکایی و ایرانی نگیر ، رفتم گفتم چینی بهم داد (بغلش نوشته بود p.r.c) فک کنم 19 هزار شد ، گفتم اینا جنس خوبه دیگه گفت اره حامدم دارم ارزون تره
    جالبه که چینی ها بهتر از مارک ایرانی هستند ، یکی از دوستان داداشش مغازه برای دزدگیر و شیشه بالابر و... داره یک روز تقویت برای شیشه بالابر میخواستم بزارم درب ماشینو باز کرد شیشه بالابرو دید گفت کره ایه اصلا از اینا نیست دیگه ، کنجکاو شدم پرسیدم جنس خوب الان چی هست ، گفت چینی ها بهتر از ایرانی هستند ، فک کردم فقط در این یک مورد شاید بهتر بوده ، دست دوستان تولید کننده درد نکنه
    ممنون از راهنمایی شما
    با سپاس
    100 درصد جنس چینی بهتر از ایرانی موجوده ولی تاجر های ایرانی جنس های اشغال هم کم وارد نمیکنن. البته خیلی از مارک های ایرانی هم تولید چین هست ولی خب سفارش میدن ارزونترین جنس بیاد و کیفیت اصلا مهم نیست. چین میتونه بهترین چیزها رو تولید کنه و الان اکثر قطعات همه وسایل و همه ماشین های جهان تولید شده در چین هست و مشکلی وجود نداره.
    حامد یکی از اشغال ترین بلبرینگ های کهکشان راه شیریه همه جا هم پره. کار خوبی کردی مارک دیگه ای انداختی.

11. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •