تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: SAMSUNG 50J5100

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دقیقا چه روشیو توضیح دادید ؟! قبلیارو بله خیلی ممنون بابت توضیحات کامل اما چطور میشه در این مدل تلویزیون در داخل خود تلویزیون سریال نامبرو دید ؟ منظورم داخل خود سیستم عاملش هست و همچنین آیا بر روی کارتون تلویزیون هم سریال نامبر درج شده ؟ باتشکر
    دوست عزیز
    بله داخل خود تلویزیون یعنی اگر قاب پشت تلویزیون را باز کنید در داخل آن و زوی مین برد نوشته شده ولی فروشنده به شما این اجازه را نمی دهد که تلویزیون فابریک را از پلمپ خارج کنید. و در منوی سیستم هم وجود ندارد.
    در ضمن شما که اینقدر وسواس دارید از همان تلویزیون های داخلی با ضمانت سام سرویس استفاده کنید. و اینقدر هم روزه شک دار نگیرید.
    Last edited by matinpour; 20-01-2016 at 15:28.

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

هموطن جان خاله من دقیقا مثل شما فریب فروشنده رو خورد و به خاطر چندر غاز اختلاف رفت بدون گارانتی خرید خیلی گوشزد کردم اما گوش نداد دوماه طول نکشید که تلویزیون خراب شد ایران رو زیر رو رو کردند قطعه براش پیدا نشد چون کارخونه فقط به تلویزیونهای اصلی خودش لوازم یدکی میده دو و نیم میلیون پول تلویزیون داده بود حالا گزاشتن میخوان اکواریوم درس کنن باهاش .فریب این فروشنده های از خدا بی خبرو نخوریها الکی میگن آقا من خودم گارانتی میکنم اما یک اتفاقی بیوفته طوری میپیچوننت که نگو بنده وظیفه خودم دونستم تجربه ای رو که از نزدیکانم داشت رو برای شما بازگو کنم من به وظیفه خودم عمل کردم حالا خودتون هر طور دوست دارین عمل کنین .جانثار هموطن .یاحق.

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اگر گارانتی داشت اصل نداشت تقلبی والسلام.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

هموطن جان خاله من دقیقا مثل شما فریب فروشنده رو خورد و به خاطر چندر غاز اختلاف رفت بدون گارانتی خرید خیلی گوشزد کردم اما گوش نداد دوماه طول نکشید که تلویزیون خراب شد ایران رو زیر رو رو کردند قطعه براش پیدا نشد چون کارخونه فقط به تلویزیونهای اصلی خودش لوازم یدکی میده دو و نیم میلیون پول تلویزیون داده بود حالا گزاشتن میخوان اکواریوم درس کنن باهاش .فریب این فروشنده های از خدا بی خبرو نخوریها الکی میگن آقا من خودم گارانتی میکنم اما یک اتفاقی بیوفته طوری میپیچوننت که نگو بنده وظیفه خودم دونستم تجربه ای رو که از نزدیکانم داشت رو برای شما بازگو کنم من به وظیفه خودم عمل کردم حالا خودتون هر طور دوست دارین عمل کنین .جانثار هموطن .یاحق.

دوست عزیز
    اگر تلویزیون سامسونگ دارید ببرید به این آدرس معمولاً بدون گارانتی را هم درست می کند.
    تهرانپارس - خ جشنواره- خ امین - بغل کلانتری پلاک 440

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

ممنون عزیز از راهنماییتان حتما مراجعه میکنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اتفاقا فروشنده ها و مخصوصا این نمایندگی های سام سرویس سامسونگ مشتریهارو فریب میدن پول هنگفتی هم به جیب میزنن ! تلویزیونی که گارانتی داره توی ایران مونتاژ شده ! ایران یه خودرو درست و حسابی نداره اونوقت میخواد واس ما ال ای دی تولید کنه ؟ یه سر شلنگ هم نمیتونه تولید کنه قضیه حتی برای موبایل هم صدق میکنه که اون زمان سام سرویس فقط نوت 3 N900 رو گارانتی میکرد که اون مدل به شدت داغ میکرد و هنگ و لگ و بدون 4G و 4K و یه مدل افتضاح به تمام معنا که سامی انداخته بود به ایران ! سام سرویس هم پول بود که پارو میکرد ! مدل امریکا و اروپا خریدم N9005 که تا الان هم راضیم و عالیه و در کل هرچی بدون گارانتی خریدم هیچ مشکلی نداشته و برعکس دوستانی که با گارانتی خریدن همیشه مشکل داشته افتضاح و کلاهبرداری محض ! موفق باشید ، من خودم حرفه ای هستم هیچ فروشنده ای نمیتونه سر منو کلاه بذاره . . .
    Last edited by kayvanit; 19-01-2016 at 14:17.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    بله داخل خود تلویزیون یعنی اگر قاب پشت تلویزیون را باز کنید در داخل آن و زوی مین برد نوشته شده ولی فروشنده به شما این این اجازه را نمی دهد که تلویزیون فابریک را از پلمپ خارج کنید. و در منوی سیستم هم وجود ندارد.
    در ضمن شما که اینقدر وسواس دارید از همان تلویزیون های داخلی با ضمانت سام سرویس استفاده کنید. و اینقدر هم روزه شک دار نگیرید.
    بعد از خرید بازش میکنم و میبینم پشتشو ، نبود ازش شکایت میکنم ولی جدی گفتم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •