نه ... در کار کردن با تلفن همراه و تلویزیون مشکلی ندارم . فقط موقع انجام بازی های کامپیوتری . که بازی های کامپیوتری رو هم کلا گذاشتم کنار . و الان مشکلی ندارم . ممنون از راهنماییتون .
نه ... در کار کردن با تلفن همراه و تلویزیون مشکلی ندارم . فقط موقع انجام بازی های کامپیوتری . که بازی های کامپیوتری رو هم کلا گذاشتم کنار . و الان مشکلی ندارم . ممنون از راهنماییتون .
ولی اگه کنسول بازی کنی راحتری چون همون تلوزیونی که نگاه می کنی![]()
نور رو کم کن. عینک آنتی رفلکس استفاده کن.سعی کن در اتاق تاریک فیلم و گیم تماشا نکنی
اگه درست شد که هیچ اگه نشد کلا بزار کنار. مخصوصا اگه سردرد در ناحیه ای به غیر از پس سر داشتی ( مخصوصا پیشانی و اطراف گردن و گیجگاهی) یعنی مشکل اعصاب داری بهتره کلا گیم رو ببوسی بزاری کنار و زندگیت رو شروع کنی
من هم یه مشکل مشابهی دارم ولی یه خورده فرق داره وقتی مودم وای فای روشن باشه من پشت سرم و طرف راست سرم درد عجیبی میگیره برای همین باید به شدت از مودم وای فای دوری کنم همین طور وقتی از اینترنت موبایل استفاده میکنم سردرد میشم همراه با حال تهوع و چشم درد این چه بیماری هست؟![]()
یادمه چند سال پیش شبیه این تاپیک درست کرده بودن.
منم در بازی های جنگی فقط اینطوری میشدم! چون کلا خوشم هم نمیومد از این بازی جنگیا خخخ. حالم بد میشد یکم که بازی میکردم!
من که دیگه دو سالی میشه بازی نمیکنم . ولی اگه اینجوری نبودم خیلی بهتر بود . چون دوست دارم که بازی کنم . اگه میشد راه حلی پیدا کنم خوب بود . دکترها هم که گیج هستن .اصلا نمیفهمن مشکل آدم چیه . به هر حال فعلا ترجیح میدم بازی نکنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)