تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: نیاز خیلی فوری لطفا بگید چکار کنم مانیتورم صفحه اش سیاه شده و چیزی نشون نمیده البته بعد از تغییراتی که در گرافیک انجام دادم این مشکل پیش اومد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

پس راه دیگری بجز رجیستری نیست؟ چون با رجیستری کاری نشد؟ راههای دیگه ای وجود نداره؟
    هنوزم ميشه با رجيستري يه كارايي كرد

ميخواستم بدونم ويندوزتون چيه؟ ايكس پي يا هفت يا ...

و اينكه تمام اين 12 مسير توي رجيستري شما هم بود يا اينكه بعضياش نبود .اونايي كه احتمالن نبود رو بگين (با شماره اي كه نوشتم مشخص كنيد)

و اينم بگيد هنوزم ويندوز مياد بالا و آيكونها معلوم ميشه بعد تصوير سياه ميشه يا اينكه كلن مثل همون اول تصوير نمياد

اگه اينا رو بدونم شايد بشه يه كاري كرد بدون رفتن به Safe Mode رجيستري رو درستش كرد.چون ممكنه دليل درست نشدنش اين باشه كه از Safe Mode استفاده ميشه.

2. این کاربر از paveej بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

1- ویندوز xp پکیج3
    2- من مسیرهایی رو که گفتید رفتم همون 6 مسیر و همه به گزینه ای ختم میشد که مسیر اول و دوم رو تغییر داده بودم روی 60 موردنظر و اینها همه روی 60 بود..
    3- بله ویندوز بالا میاد و ایکونها به محض اینکه معلوم شد مانیتور صفحه اش قطع و سیاه میشه
    اینها چیزایی بود که خواستید بگم امیدوارم راهی باشه..

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

از طريق اون ويندوز كه سالم هست يا از Safe Mode وارد كنترل پنل بشيد و روي folder options كليك كنيد و از منوي بالا روي View كليك كنيد و دنبال گزينه Hide extentions for known files types بگرديد و تيك اون رو برداريد.

بريد توي درايو ويندوز خراب و از اونجا بريد به اين آدرس

Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup

اونجا كليك راست كنيد و گزينه New و Text Documents رو بزنيد و متني رو كه توي پست بعد گذاشتم رو بطور كامل توي فايل كپي كنيد و ُSave كنيد و ببنديد.
    يه فايل با پسوند txt. درست ميشه.اسم فايل رو عوض كنيد و پسوند فايل رو به reg. تغيير بديد.
    كامپيوتر رو ريستارت كنيد و وارد ويندوز خراب بشيد.وقتي وارد ويندوز ميشيد موقع نمايش آيكونها پيغام زير رو ميبينيد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه تا سياه شدن تصوير فرصت به اندازه كافي هست روي Yes كليك كنيد ولي اگه فرصت خيلي كم هست به محض ديدن پيام كليد Enter رو بزنيد.اگه هم قبل از ديدن پيام تصوير سياه شد چند مرتبه هر سه چهار ثانيه يه بار كليد Enter رو بزنيد.
    Alt و F4 رو با هم بزنيد و بعد كليد R رو بزنيد تا ريستارت بشه و بعد وارد ويندوز خراب بشيد.
    اگه همه چي خوب پيش بره فركانس روي 60 هرتز قرار ميگيره.بعد بريد از همون مسير فايل رو پاك كنيد.

توي فايل متن كه درست ميكنيد دقت كنيد جمله اول
    Windows Registry Editor Version 5.00
    حتما بايد توي سطر اول فايل قرار بگيره و اگه بياد پايينتر درست اجرا نميشه
    Last edited by paveej; 02-12-2015 at 16:09.

5. این کاربر از paveej بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Hardware Profiles\0001\System\CurrentControlSet\SERVICES\IA LM\DEVICE0]
    "DefaultSettings.VRefresh"=dword:0000003c

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Hardware Profiles\0001\System\CurrentControlSet\SERVICES\IA LM\DEVICE0\Mon80861100]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Hardware Profiles\Current\System\CurrentControlSet\SERVICES \IALM\DEVICE0]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Hardware Profiles\Current\System\CurrentControlSet\SERVICES \IALM\DEVICE0\Mon80861100]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Hardware Profiles\0001\System\CurrentControlSet\SERVICES\IA LM\DEVICE0]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Hardware Profiles\0001\System\CurrentControlSet\SERVICES\IA LM\DEVICE0\Mon80861100]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Hardwa re Profiles\0001\System\CurrentControlSet\SERVICES\IA LM\DEVICE0]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Hardwa re Profiles\0001\System\CurrentControlSet\SERVICES\IA LM\DEVICE0\Mon80861100]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Hardwa re Profiles\Current\System\CurrentControlSet\SERVICES \IALM\DEVICE0]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Hardwa re Profiles\Current\System\CurrentControlSet\SERVICES \IALM\DEVICE0\Mon80861100]

[HKEY_CURRENT_CONFIG\System\CurrentControlSet\SERVI CES\IALM\DEVICE0]

[HKEY_CURRENT_CONFIG\System\CurrentControlSet\SERVI CES\IALM\DEVICE0\Mon80861100]
    Last edited by paveej; 02-12-2015 at 16:03.

7. این کاربر از paveej بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با تشکر مجدد: نشد همون کارها رو انجام دادم متنها رو هم ابتدا در word کپی کردم و بعد به همون مسیر ذکر شده رفتم و بدون تغییر و جمله اول هم سرجاش توی تکست ذخیره کردم و اسمشو به 1.reg( پسوند reg)تغییر دادم اما توی ویندوز نه خبری از پیام بود و زدن کلید enter هم فایده نداشت...

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

با تشکر مجدد: نشد همون کارها رو انجام دادم متنها رو هم ابتدا در word کپی کردم و بعد به همون مسیر ذکر شده رفتم و بدون تغییر و جمله اول هم سرجاش توی تکست ذخیره کردم و اسمشو به 1.reg( پسوند reg)تغییر دادم اما توی ویندوز نه خبری از پیام بود و زدن کلید enter هم فایده نداشت...
    خواهش ميكنم

اگه فايل رو روي دسكتاپ بزارين هم ميشه.فقط بايد فرصت كافي داشته باشين روي فايل كليك كنيد و بعد از ظاهر شدن همون پيامYes رو بزنيد.اگه فكر ميكنين زمان كافي واسه اينكار هست همون فايل رو توي فولدر Desktop آدرس زير از درايوي كه ويندوز خراب هست كپي كنيد

Documents and Settings\All Users\Desktop

و بعد ريستارت كنيد و وارد ويندوز خراب بشيد.

ممكنه ويندوز فايلهاي reg. رو نشناسه.اگه دليلش اين باشه با اين روش هم جواب نميده .ولي امتحانش ضرر نداره.

ممكن هم هست فايل رو توي فولدر Startup قرار نداده باشين.مثلن بيرون اون فولدر گذاشته باشين.اين مورد هم واسه اطمينان چك كنيد

خود فايل رو هم توي ويندوز سالم يا Safe Mode ميتونين تست كنيد.اگه روي فايل كليك كنيد بايد همون پيام ظاهر بشه.فقط براي اينكه رجيستري تغيير نكنه No رو بزنيد.اين يعني فايل تقريبن درسته.
    Last edited by paveej; 02-12-2015 at 18:30.

10. این کاربر از paveej بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تست کردم توی ویندوز جدید پیغام میاد ولی توی اصلی نمیاد .. فکر می کنم علیرغم میلم دیگه باید این دو ویندوز حذف کنم ویه ویندوز جدید نصب کنم ..

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگه امکان داره نحوه تنظیم screen resolution که به مانیتور سازگار باشه رو بهم بگید چون این مشکلات بالا برای دست دست کردن تنظیمات مانیتور در گرافیک بام بوجود اومد الان که ویندوز رو عوض کردم بعد از نصب درایور گرافیک روی screen resolution وقتی میزارم روی 1024 در 756 خیلی ایکنها و نوشته ها ریز میشه تا جایی که خیلی چشم اذیت میشه روی 800در600 هم خیلی زوم و بزرگ و برای انجام کارها اذیت میشم مثلا ورد و مرورگرها در حالت 100درصد زوم بیش از اندازه میشه طوری که توی یه صفحه ورد یا مرورگر با نوار ابزار به طرفین یا بالا پایین صفحه میرم دقیقا چه کار کنم که تنظیم بشه متعادل .. مانیتورم از این ال جی های 17 اینچ فلاترون نسبتا قدیمی است

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

اگه فركانس مانيتور شما روي 60 هست حتما اون رو تغيير بديد.حداقل روي 85 بزارين.فكر ميكنم روي 100 هم بزاريد مشكلي پيش نمياد.

14. این کاربر از paveej بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

به غير از تغيير رزولوشن ميتونيد توي همون قسمت كه واسه تغيير رزولوشن هست از منوي بالا Appearance رو بزنيد و وارد Advanced بشيد.اونجا يه سري امكانات واسه تغييرات هست كه ممكنه به دردتون بخوره.ميشه بعضي فونتها يا آيكونها رو كوچيك و بزرگ كرد.با كليك روي قسمت Item ميشه اون قسمت رو كه ميخواين تغيير بدين انتخاب كنيد.
    با كليك روي شكل هم ميشه بعضي قسمتها رو انتخاب كنيد.
    ولي بهتره قبل از دستكاري اونجا از تنظيمات كنترل پنل رجيستري بكاپ بگيريد .

واسه بكاپ گرفتن از تنظيمات كنترل پنل رجيستري بعد از وارد شدن به رجيستري به مسير زير بريد
    HKEY_CURRENT_USER\Control Panel
    از همون قسمت سمت چپ روي Control Panel كليك راست كنيد
    و گزينه Export رو بزنيد كه بعد اسم فايل و جايي كه ميخواين بكاپ رو بزاريد رو مشخص ميكنين و Save رو ميزنين.اگه فراموش كرديد چيكار كرديد و خواستيد برگردين به حالت اول روي فايل بكاپ كليك كنيد و Yes رو بزنيد .بعد از log off همه چيز مثل اول ميشه.ولي گاهي هم ممكنه نياز به ريستارت باشه.

فكر ميكنم بعضي آنتي ويروسها رجيستري رو قفل ميكنن و اجازه تغيير رجيستري رو نميدن يا احتمالن با چند تا سوال اجازه اينكار رو ميدن.قبل از تغييرات اين موضوع رو تست كنيد كه با مشكل مواجه نشيد.مثلن يه بار فايل بكاپ رو اجرا كنيد و Yes رو بزنيد ببينيد درست عمل ميكنه يا نه.بعد از زدن Yes يه پيغام ميده كه عمل تغيير رجيستري با موفقيت انجام شده.اگه اين پيغام بياد و آنتي ويروس هم اجازه بده كه همه چيز نرماله. ولي اگه بعد از Yes پيغام Error از رجيستري بياد يعني فايل رجيستري خرابه يا آنتي ويروس اجازه نميده.
    Last edited by paveej; 04-12-2015 at 12:09.

16. این کاربر از paveej بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •