این همون کاریه که با عینک فتوکرومیک میشه انجام داد ولی بازم نمیشه درصد جذب رو مشخص کرد،بعضی عینکا جذب میکنن ولی درصد جذبشون پایینه ،درصد جذب باید بالای ۹۰درصد باشه و هم یو وی A وهم یو وی B رو جذب کنه
این همون کاریه که با عینک فتوکرومیک میشه انجام داد ولی بازم نمیشه درصد جذب رو مشخص کرد،بعضی عینکا جذب میکنن ولی درصد جذبشون پایینه ،درصد جذب باید بالای ۹۰درصد باشه و هم یو وی A وهم یو وی B رو جذب کنه
دقیقا،یکی از دوستام میگفت دوستش عینک میاره به قیمت ۵۰تومن میفروشه به مغازه ها ،اونا هم ۸۰۰تومن میندازنش به مشتری
SHIKMEN
FOLLOW YOUR DREAMS
فروش کلیه ملزومات مد و زیبایی شامل انواع عطروادکلن،عینک آفتابی،زیورآلات،ساعت،لواز م ارایشی و...
از برترین برندها و با مناسبترین قیمت
ادرس فروشگاه اینترنتی شیکمن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بنده یک عینک آفتابی ریب.. با قاب کائوچویی با لنز شیشه و ضد خش و پلاریزه قهوه ای تو مشهد گرفتم به ۲۵۰ تومن حالا وقتی تو آفتاب موقع رانندگی نزدیک یک ساعت به چشمم باشه قسمت سفیدی چشام لک قرمز میفته و رگه های خونی شکل میگیرن و خیلی هم دردناک میشه در حالی که بدون عینک این مشکل رو ندارم ، مشکل کجاس؟
تونستید یه عکس ازش بزارید.
من عینک ریبن کلاب مستر گرفتم که بد نبود. ولی خوب زیاد استفاده نمیکنم.
در کل عینک ریبن بیشترین طرح ها رو در بین برندهای مختلف دار. چندتا طرح مختلفشو تو این سایت میتونید مشاهده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این موارد ارزان قیمت هست.
سلام دوستان چندوقتی بود دنبال خرید یک عینک مناسب بودم از بس سایتای مختلف رو رفتم خسته شدم تصمیم گرفتم خودم یه وبلاگ در رابطه با عینک آفتابی ، شرایط استاندارد بودن عینک آفتابی ، رنگ مناسب محیط، فریم مناسب صورت و عینک کودکان و ... بنویسم. مطالبش واقعا کامل و مفیده سر بزنید و نظرتون رو بگید ممنون sunglass.blogfa.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)