پوریا جان دیسک و صفحه زانتیایی ک میندازی کاریش هم باید بکنن ک بخوره رو ماشینای ایرانی یا نه مثل فابریکه!!؟؟
بعد اجرت 206 tu5 برای دیسک و صفحه هم 75 تومنه یا گرونتره؟
پوریا جان دیسک و صفحه زانتیایی ک میندازی کاریش هم باید بکنن ک بخوره رو ماشینای ایرانی یا نه مثل فابریکه!!؟؟
بعد اجرت 206 tu5 برای دیسک و صفحه هم 75 تومنه یا گرونتره؟
گیرباکس زانتیا BE4 هست که روی سمند و پارس و اینها نصبه و همه چیزشون یکی هست . اجرت پارس TU5 هم با سمند یکیه چون گیرباکس یکیه . البته دقیق دقیق نمیدونم . اجرت ۲۰۶ که انداختم ۶۰ تومان شد . سمند یکم گرونتره .
این صدای موتور بیش از حد تو سرعت 120 کیلومتر واسه شما هم وجود داره؟ چون دنا سوارا همه از این مشکل شکایت کردن
صدای موتور نیست صدای گیرباکس هست . به مرور هرچی ماشین بیشتر کار بکنه صدا کمتر و کمتر میشه . الان بعداز حدود ۲۲ هزارتا من مشکلی ندارم .
سلام و عرض ادب،مبارك باشه
خيلي خوب معامله كردين؛بالا فروختين و واقعا به قيمت خريدين...طرف چه استدلالي داشته كه ماشين800 كاركرد را 37 خريده وقتي صفرش زيرقيمت كارخانه هست!پس اينطور كه ميگن بدفروش هم نيست
در مورد هزينه قطعات و عمر مفيدشون و سرويس ها نسبت به رقبايي مثل K4M,TU5,XU7L3 , L4 هم اگه ميشه راهنمايي كنيد
سورن ۴ حلقه لاستیک ۲۱۵ هانکوک روش بود که ۱ ملیون ارزش داشتند . سورن با فرمون دکمه دار هم خیلی کم هست ( کلاس ۱۱ )
ال۴ که دیگه تولید نمیشه . قدیما روی زانتیا ۱۸۰۰ و پارس ای ال ایکس و سمند سریر نصب میشد . موتور پراصطهلاک اما خیلی قوی هست .
XU7 که فعلا روی سمند و پارس و ۴۰۵ نصب میشه و مصرف بالایی داره اما از نظر اصطهلاک و سخت کاری مثل پیکان میمونه . همینطور خیلی پرصدا هست .
TU5 موتور ۲۰۶ هست که از نظر قدرت و کم صدایی ٬ کم اصطهلاکی و کم مصرفی بسیار به روز و مناسب هست . اما به دلیل نیوتون متر پایین و دور بالا سرعتی حساب میشه و به درد ماشین های با بدنه سنگین مثل سمند و پارس نمیخوره و بهش فشار میاد .
K4M موتور ال ۹۰ هست که مثل ۲۰۶ تقریبا در یک زمان تولید شدند و مشابه هم هستند اما ال ۹۰ به نسبت بازهم به روزتر و قوی تر هست .
بازم با اين وضع بازار كه همه مينالن عالي فروختي،كلاس 11هم تا دلتون بخاد روي سايت36.700 خشك موجوده
منظورم در مورد هزينه ها و سرويس هايي مثل تسمه تايم و جلوبندي و.. عمر مفيد قطعاتي مثل ديسك وصفحه و جلوبندي و...بود..اولين باره شنيدم L4 پراستهلاكه،چون دقيقا L3 پراستهلاكتره،فقط قطعاتش بيشتر و ازانتر شايد باشه،اتفاقا L4جزو موتورهاي قوي و كم استهلاك بوده حداقل از L3 كه سريع واشر ميسوزونه قويتره و شنيدم مصرف كمتري هم داره
سلام پوریا جان
بررسی خوب و کاملی انجام دادی به خصوص قسمت ادوات داخلی و عکس هایی کاملی که از مونتاژ بد ایران خودرو گذاشتی
در رابطه با کولر احتمالا کولر خودروی شما کمبود گاز داشته چون من من اهواز هستم و از سال 86 تا 89 سمند داشتم و الان هم ای اف مدل 93 و همیشه هم از کولر سمند به شدت راضی بودم( نسبت به پارس و 405) البته قبول دارم کولر 206 کاملا سره اون هم به خاطر اتاق کوچیکش هست
در رابطه با ترمز هم متوجه نشدم راضی هستی یا نه؟! چون یک جا گفتی "ترمز سمند اصلا خوب نیست و شما رو به چالش میکشه" و چند خط بعدش گفتی. "ترمز ناگهانی تقریبا بدون انحراف ماشین رو میخ کوب خواهد کرد ( برعکس ۲۰۶ که منحرف میشه ) " .... احتمالا منظورتون نسبت به سورن بوده که ضعیفتره....
با تعویض دیسک و صفحه مشکل کپ کاملا حل شد؟ از نظر کله کردن تو دنده 1 چطور شده؟
درود خواهش میکنم . هرکس سمند داشته از کولرش راضی نبوده اصلا سوز نداره و بادش سرد نیست . اهواز چون هوای مرطوب داره کولر خیلی بهتر از شهرایی مثل تهران و اصفهان جواب میده ( رطوبت هوا باعث میشه کمپرسور زودتر گرماش رو از دست بده و گاز سریع خنک بشه )
ترمز در سرعت های بالا عملکرد خوبی داره و با لاستیک پهن خیلی خیلی بهتر میشه . اما در سرعت های پایین با ترمز ناگهانی حتما ای بی اس توی سرویس میاد و مشکل ساز میشه . این موارد برعکس ۲۰۶ هستند . یعنی در سرعت بالا ۲۰۶ با ترمز ناگهانی منحرف میشه ولی در سرعت پایین بهترین عملکرد ممکن رو داره .
دیسک و صفحه تا ۲۰۰۰ تا خوب بوده اما الان حس میکنم کپ کردنه داره برمیگرده .
مورد بعدی درباره کولر اینه که به شدت روی مصرف سوخت تاثیرگذاره . به جرات میتونم بگم در ۱۰۰ کیلومتر با کولر ۲ لیتر بیشتر مصرف میکنه و قدرت موتور هم در حد قابل توجهی کم میشه .
در مورد ترمز دقیقا درست میگین. این خصلت را روی تندر و سورن کاملا تجربه کردم که در تندر منجر به تصادف شد و در سورن شانسی از تصادف جستم(در سرعت پایین)
در مورد کولر هم دقیقا درست میگین
کولر سمند بسیار ضعیف هست
من کولر تندر را ضعیف می دونم و این در حالی هست که کولر سورن در مقابل تندر حرفی برای گفتن نداره و بادش معمولی هست
کولر فقط کولر پراید یادمه زمانی که پراید داشتم کولر می گرفتم دستم از شدت سرما درد می گرفت
قدرت را هم بسیار می گیره شاید حدود 10 اسب از توان ماشین کم میشه
این کپ اولیه هم اصلا به دیسک و صفحه ربطی نداره و مجموعه ای از عوامل ایجاد و تشدید کننده اون هستن(ECU ، مسیر هوا ، سیستم برق ، ایگنیشن ، ضریب گیربکس و البته سیستم مضخرف CVVT ....)
به همین دلیل هست که در موتور توربو کل ساختار سیستم CVVT از پایه و اساس تغییر کرده کل ساختار سیستم مکش هوا از پایه و اساس تغییر کرده (حتی جهت نصب دریچه گاز هم و ورودیش هم تغییر کرده) و مجموعه احتراق و تزریق سوخت تغییرات ویژه ای داشته
بسیار از محصولات داخلی دل چرکین هستم ولی احساس می کنم ممکنه این موتور جدید بتونه به کمک تولید کننده های ورشکسته برسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)