تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: ۲۰ هزارکیلومتر با سمند ۹۴ EF7

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

شما وقتی دنده ۱ و ۲ هستی کلاچ رو ۲۰٪ مونده به آخر نگه دار ( یه حالتی مثل نیم کلاچ ) اونوقت متوجه میشید ماشین اصلا کپ نمیکنه و شتاب عالی داره .
    اما اتفاقی که در ماشین شما میوفته به این صورته که دیسک و صفحه نمیتونن درست گیرباکس و موتور رو باهم درگیر کنن و وقتی محکم گاز میدید کم میاره و یک حالت عطسه مانند یا همون کپ کردن به ماشین دست میده . پیش مکانیک حرفه ایی رفتم مشکل رو حل کرد .
    دیسک و صفحه زانتیایی والو فرانسه ۳۷۵ تومان اجرت نصب ۷۵ تومان . الان همه چیز اوکیه .
    یه مورد دیگه که یادم رفت بگم اینه که کولر سمند به شدت روی موتور تاثیر میزاره و شاید قدرت موتور رو به ۷۰ اسب کاهش میده . من توی هیچ ماشینی این کاهش قدرت رو حس نمیکنم .
    پوریا جان دیسک و صفحه زانتیایی ک میندازی کاریش هم باید بکنن ک بخوره رو ماشینای ایرانی یا نه مثل فابریکه!!؟؟
    بعد اجرت 206 tu5 برای دیسک و صفحه هم 75 تومنه یا گرونتره؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پوریا جان دیسک و صفحه زانتیایی ک میندازی کاریش هم باید بکنن ک بخوره رو ماشینای ایرانی یا نه مثل فابریکه!!؟؟
    بعد اجرت 206 tu5 برای دیسک و صفحه هم 75 تومنه یا گرونتره؟
    گیرباکس زانتیا BE4 هست که روی سمند و پارس و اینها نصبه و همه چیزشون یکی هست . اجرت پارس TU5 هم با سمند یکیه چون گیرباکس یکیه . البته دقیق دقیق نمیدونم . اجرت ۲۰۶ که انداختم ۶۰ تومان شد . سمند یکم گرونتره .

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این صدای موتور بیش از حد تو سرعت 120 کیلومتر واسه شما هم وجود داره؟ چون دنا سوارا همه از این مشکل شکایت کردن

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این صدای موتور بیش از حد تو سرعت 120 کیلومتر واسه شما هم وجود داره؟ چون دنا سوارا همه از این مشکل شکایت کردن
    صدای موتور نیست صدای گیرباکس هست . به مرور هرچی ماشین بیشتر کار بکنه صدا کمتر و کمتر میشه . الان بعداز حدود ۲۲ هزارتا من مشکلی ندارم .

5. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام و عرض ادب،مبارك باشه
    خيلي خوب معامله كردين؛بالا فروختين و واقعا به قيمت خريدين...طرف چه استدلالي داشته كه ماشين800 كاركرد را 37 خريده وقتي صفرش زيرقيمت كارخانه هست!پس اينطور كه ميگن بدفروش هم نيست
    در مورد هزينه قطعات و عمر مفيدشون و سرويس ها نسبت به رقبايي مثل K4M,TU5,XU7L3 , L4 هم اگه ميشه راهنمايي كنيد

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام و عرض ادب،مبارك باشه
    خيلي خوب معامله كردين؛بالا فروختين و واقعا به قيمت خريدين...طرف چه استدلالي داشته كه ماشين800 كاركرد را 37 خريده وقتي صفرش زيرقيمت كارخانه هست!پس اينطور كه ميگن بدفروش هم نيست
    در مورد هزينه قطعات و عمر مفيدشون و سرويس ها نسبت به رقبايي مثل K4M,TU5,XU7L3 , L4 هم اگه ميشه راهنمايي كنيد
    سورن ۴ حلقه لاستیک ۲۱۵ هانکوک روش بود که ۱ ملیون ارزش داشتند . سورن با فرمون دکمه دار هم خیلی کم هست ( کلاس ۱۱ )
    ال۴ که دیگه تولید نمیشه . قدیما روی زانتیا ۱۸۰۰ و پارس ای ال ایکس و سمند سریر نصب میشد . موتور پراصطهلاک اما خیلی قوی هست .
    XU7 که فعلا روی سمند و پارس و ۴۰۵ نصب میشه و مصرف بالایی داره اما از نظر اصطهلاک و سخت کاری مثل پیکان میمونه . همینطور خیلی پرصدا هست .
    TU5 موتور ۲۰۶ هست که از نظر قدرت و کم صدایی ٬ کم اصطهلاکی و کم مصرفی بسیار به روز و مناسب هست . اما به دلیل نیوتون متر پایین و دور بالا سرعتی حساب میشه و به درد ماشین های با بدنه سنگین مثل سمند و پارس نمیخوره و بهش فشار میاد .
    K4M موتور ال ۹۰ هست که مثل ۲۰۶ تقریبا در یک زمان تولید شدند و مشابه هم هستند اما ال ۹۰ به نسبت بازهم به روزتر و قوی تر هست .

8. 4 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بازم با اين وضع بازار كه همه مينالن عالي فروختي،كلاس 11هم تا دلتون بخاد روي سايت36.700 خشك موجوده
    منظورم در مورد هزينه ها و سرويس هايي مثل تسمه تايم و جلوبندي و.. عمر مفيد قطعاتي مثل ديسك وصفحه و جلوبندي و...بود..اولين باره شنيدم L4 پراستهلاكه،چون دقيقا L3 پراستهلاكتره،فقط قطعاتش بيشتر و ازانتر شايد باشه،اتفاقا L4جزو موتورهاي قوي و كم استهلاك بوده حداقل از L3 كه سريع واشر ميسوزونه قويتره و شنيدم مصرف كمتري هم داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام پوریا جان
    بررسی خوب و کاملی انجام دادی به خصوص قسمت ادوات داخلی و عکس هایی کاملی که از مونتاژ بد ایران خودرو گذاشتی
    در رابطه با کولر احتمالا کولر خودروی شما کمبود گاز داشته چون من من اهواز هستم و از سال 86 تا 89 سمند داشتم و الان هم ای اف مدل 93 و همیشه هم از کولر سمند به شدت راضی بودم( نسبت به پارس و 405) البته قبول دارم کولر 206 کاملا سره اون هم به خاطر اتاق کوچیکش هست
    در رابطه با ترمز هم متوجه نشدم راضی هستی یا نه؟! چون یک جا گفتی "ترمز سمند اصلا خوب نیست و شما رو به چالش میکشه" و چند خط بعدش گفتی
    . "ترمز ناگهانی تقریبا بدون انحراف ماشین رو میخ کوب خواهد کرد ( برعکس ۲۰۶ که منحرف میشه ) " .... احتمالا منظورتون نسبت به سورن بوده که ضعیفتره....
    با تعویض دیسک و صفحه مشکل کپ کاملا حل شد؟ از نظر کله کردن تو دنده 1 چطور شده؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام پوریا جان
    بررسی خوب و کاملی انجام دادی به خصوص قسمت ادوات داخلی و عکس هایی کاملی که از مونتاژ بد ایران خودرو گذاشتی
    در رابطه با کولر احتمالا کولر خودروی شما کمبود گاز داشته چون من من اهواز هستم و از سال 86 تا 89 سمند داشتم و الان هم ای اف مدل 93 و همیشه هم از کولر سمند به شدت راضی بودم( نسبت به پارس و 405) البته قبول دارم کولر 206 کاملا سره اون هم به خاطر اتاق کوچیکش هست
    در رابطه با ترمز هم متوجه نشدم راضی هستی یا نه؟! چون یک جا گفتی "ترمز سمند اصلا خوب نیست و شما رو به چالش میکشه" و چند خط بعدش گفتی
    . "ترمز ناگهانی تقریبا بدون انحراف ماشین رو میخ کوب خواهد کرد ( برعکس ۲۰۶ که منحرف میشه ) " .... احتمالا منظورتون نسبت به سورن بوده که ضعیفتره....
    با تعویض دیسک و صفحه مشکل کپ کاملا حل شد؟ از نظر کله کردن تو دنده 1 چطور شده؟

درود خواهش میکنم . هرکس سمند داشته از کولرش راضی نبوده اصلا سوز نداره و بادش سرد نیست . اهواز چون هوای مرطوب داره کولر خیلی بهتر از شهرایی مثل تهران و اصفهان جواب میده ( رطوبت هوا باعث میشه کمپرسور زودتر گرماش رو از دست بده و گاز سریع خنک بشه )
    ترمز در سرعت های بالا عملکرد خوبی داره و با لاستیک پهن خیلی خیلی بهتر میشه . اما در سرعت های پایین با ترمز ناگهانی حتما ای بی اس توی سرویس میاد و مشکل ساز میشه . این موارد برعکس ۲۰۶ هستند . یعنی در سرعت بالا ۲۰۶ با ترمز ناگهانی منحرف میشه ولی در سرعت پایین بهترین عملکرد ممکن رو داره .
    دیسک و صفحه تا ۲۰۰۰ تا خوب بوده اما الان حس میکنم کپ کردنه داره برمیگرده .
    مورد بعدی درباره کولر اینه که به شدت روی مصرف سوخت تاثیرگذاره . به جرات میتونم بگم در ۱۰۰ کیلومتر با کولر ۲ لیتر بیشتر مصرف میکنه و قدرت موتور هم در حد قابل توجهی کم میشه .

12. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

در مورد ترمز دقیقا درست میگین. این خصلت را روی تندر و سورن کاملا تجربه کردم که در تندر منجر به تصادف شد و در سورن شانسی از تصادف جستم(در سرعت پایین)
    در مورد کولر هم دقیقا درست میگین
    کولر سمند بسیار ضعیف هست
    من کولر تندر را ضعیف می دونم و این در حالی هست که کولر سورن در مقابل تندر حرفی برای گفتن نداره و بادش معمولی هست
    کولر فقط کولر پراید یادمه زمانی که پراید داشتم کولر می گرفتم دستم از شدت سرما درد می گرفت
    قدرت را هم بسیار می گیره شاید حدود 10 اسب از توان ماشین کم میشه
    این کپ اولیه هم اصلا به دیسک و صفحه ربطی نداره و مجموعه ای از عوامل ایجاد و تشدید کننده اون هستن(ECU ، مسیر هوا ، سیستم برق ، ایگنیشن ، ضریب گیربکس و البته سیستم مضخرف CVVT ....)
    به همین دلیل هست که در موتور توربو کل ساختار سیستم CVVT از پایه و اساس تغییر کرده کل ساختار سیستم مکش هوا از پایه و اساس تغییر کرده (حتی جهت نصب دریچه گاز هم و ورودیش هم تغییر کرده) و مجموعه احتراق و تزریق سوخت تغییرات ویژه ای داشته
    بسیار از محصولات داخلی دل چرکین هستم ولی احساس می کنم ممکنه این موتور جدید بتونه به کمک تولید کننده های ورشکسته برسه

14. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •