تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: از دسترس خارج شدن هارد دوم در هنگام کار با ویندوز!

اگه نباشه جاش خالی می مونه RealFlow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    3ds Max

پيش فرض

آپدیت بایوس و فریم ویر هارد رو بزارین به عنوان راه اخر اون راه دیگرو اول بررسی کنید هارد مربوط به عکس سوم اصلا وضعیت خوبی نداره و اگر تعداد relocated sector ها در حال زیاد شدن باشه نرم افزاری قابل حل نیست مدل دقیق مینتون رو هم بگید

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

این هارد بیشتر از یکسال کار نکردن.... و وقتی بش از 2 هارد روی سیستم نصب باشه این مشکلات هنگ و از دسترس خارج شدن شون پیش میاد.
    بنظرتان بخاطر ضعف پاور هست؟ یا اینکه سیستم مادر بورد 3 ترابایت هارد رو جوابگو نیست؟ یا بخاطر کیفیت مارک هیتاچی هست؟
    با اون نرم افزار hdd genrator هم که اسکن بد سکتور میکنم خیلی طول میشه...... بخاطر کمبود وقت تا اخر نشده اسکن بشه.
    Last edited by RealFlow; 14-10-2015 at 15:28.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله پاور هم متونه یکی از دلایل این مشکل باشه برای همین در پست های قبل گفتم که با یک پاور قوی تر سیستم رو بررسی کنید برای اپدیت بایوس مین میرید سایت مربوط به مین و آخرین ورژن بایوس به شرطی که بتا نباشه از سرور آسیا میگیرید و با نرم افزار bios@ به صورت افلاین بایوس رو آپدیت کنید فایل رو دستی ببه نرم افزار میدهید
    در مورد محدودیت حجم هارد هم در سایت مین در مشخصات ذخیره سازی و توضیحات مربوط به بایوس رو نگاه کنید اگر محدودیتی باشه اونجا قید میکنه ولی فکر نکنم محدودیت داشته باشه چون هر سه هارد همزمان در بایوس دیتکت میشن در تست hdd regenerator تا همون جایی که اسکن شد بدسکتور یا سکتور delay پیدا نشد ؟ برای اسکن با این نرم افزار هم قبلش مود هارد در بایوس ide یا ata باشه

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    3ds Max

پيش فرض

بله پاور هم متونه یکی از دلایل این مشکل باشه برای همین در پست های قبل گفتم که با یک پاور قوی تر سیستم رو بررسی کنید برای اپدیت بایوس مین میرید سایت مربوط به مین و آخرین ورژن بایوس به شرطی که بتا نباشه از سرور آسیا میگیرید و با نرم افزار bios@ به صورت افلاین بایوس رو آپدیت کنید فایل رو دستی ببه نرم افزار میدهید
    در مورد محدودیت حجم هارد هم در سایت مین در مشخصات ذخیره سازی و توضیحات مربوط به بایوس رو نگاه کنید اگر محدودیتی باشه اونجا قید میکنه ولی فکر نکنم محدودیت داشته باشه چون هر سه هارد همزمان در بایوس دیتکت میشن در تست hdd regenerator تا همون جایی که اسکن شد بدسکتور یا سکتور delay پیدا نشد ؟ برای اسکن با این نرم افزار هم قبلش مود هارد در بایوس ide یا ata باشه

الان در حال اسکن هست امیدوارم تا صبح حداقل یمی از هاردها اسکنش تمام بشه!

تمام شد یکش

Last edited by RealFlow; 15-10-2015 at 06:55.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سه تا delay sector دارید اگر مقدارش زیاد نشه مشکلی نیست این مربوط به کدوم هارد است ؟ هارد سومی رو موفق شدید اسکن کنید ؟

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    3ds Max

پيش فرض

سه تا delay sector دارید اگر مقدارش زیاد نشه مشکلی نیست این مربوط به کدوم هارد است ؟ هارد سومی رو موفق شدید اسکن کنید ؟

هارد دوم هست
    هارد سوم الان در حال اسکن کردن هست . دفعه قبل تا 70% اسکن شده بود انشاالله اینبار تا 100% اسکن بشه.
    میشه بگسد دیلی سکتور ها چگونه بوجود میان؟ و برای برطرف کردنشان چه راه هایی هست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سکتورهایی هست که مدت زمان دسترسی به اونها توسط هد از زمان استاندارد کمتر است میتونه از ویروس پاور یا خود هارد از زمان تولید باشه اگر مقدارش ریاد نمیشه مشکلی نیست ولی اگر زیاد شد معمولا نرم افزاری قابل حل نیست تنها راه فرمت سطح پایین و وایپ کردن هارد است که اونم تضمینی نیست

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    3ds Max

پيش فرض

هارد سوم کامل اسکن نشد و تا 30 % هنگ کرد سیستم اما از دیروز که دی وی دی رام رو از سیستم جدا کردم و مصرف رق سیستم کمتر شده الحمدالله
    مشکلای قبلی بوجود نمیومد.
    بجز این 2 نرم افزاری که گفتید نرم افزار دیگه ای هم هست برای اسکن هارد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوست من حتما با یک پاور قوی تر سیستم رو چک کنید من به پاور شما شک دارم اون نرم افزار بهترین نرم افزار است همانطور که گفتم هارد سوم شما وضعیت خوبی نداره و نرم افزاری قابل حل نیست باید به یک کلینیک معتبر نشونش بدید میتونید با فرمت سطح پایین هم تست کنید

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    3ds Max

پيش فرض

متاسفانه فایلهای مهم توی این هارد هست و هارد خالی هم ندارم که جایگزین کنم!
    یک مورد عجیب دیگه که وقتی هر کدام از این هارد ها فعال میشه یعنی وارد درایوش میشم هارد شروع به کار میکنه و سر و صدای بلندی ایجاد میکنه!! ایا این غیر طبیعی هست؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    3ds Max

پيش فرض

دوست من حتما با یک پاور قوی تر سیستم رو چک کنید من به پاور شما شک دارم اون نرم افزار بهترین نرم افزار است همانطور که گفتم هارد سوم شما وضعیت خوبی نداره و نرم افزاری قابل حل نیست باید به یک کلینیک معتبر نشونش بدید میتونید با فرمت سطح پایین هم تست کنید

اینجور که شما گفتید در اولین فرست باید یک هارد برای فایلهاش پیدا کنم و ......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •