تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: این تصویر چطور درست شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVGroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من دو ساعتی میشه با فوتوشاپ دارم بازی بازی می کنم
    آیا راهی وجود دارد که از این ابزار Magnetic Lasso Tool سریع تر استفاده کرد؟
    آیا شورت کات هایی روی کیبورد برای پر کردن مناطق انتخاب شده با Pattern مورد نظر ما یا Fill کردن آن با هرچیزی که مشخص کرده ایم وجود داره؟
    که هی من مجبور نباشم کلیک راست کنم و انتخاب الگو و... کنم؟
    کلا هر چیزی که باعث بشه این عملیات بالا سریع تر انجام بشه :(
    آیا ممکن است مثلا چیزی که شما بالا درست کردید همون قسمت بالا تنه رو فقط
    روی تصاویر دیگه کپی کرد؟
    یا قسمت دست ها و ... رو ؟
    یعنی ما یک عکس نمونه داشته باشیم و سپس بخش هایی از اون رو روی عکس های دیگه در فوتوشاپ کپی کنیم
    مثلا دست ها رو که من پوشاندم طرحش رو روی دست های عریان تصاویر دیگه کپی کنم!!
    میشه اینا؟!
    آیا راهی وجود دارد که از این ابزار Magnetic Lasso Tool سریع تر استفاده کرد؟
    ابزار Magnetic Lasso Tool یک سری تنظیمات در بالای پنجره اصلی داره که با اون ها می تونید بهش بگید چه میزان حساسیت روی تفاوت رنگ ها داشته باشه. من که امتحان کردم وقتی خیلی سریع حرکت می دادم مشکلی پیش نمی اومد و خطاش بسیار کم بود.

آیا شورت کات هایی روی کیبورد برای پر کردن مناطق انتخاب شده با Pattern مورد نظر ما یا Fill کردن آن با هرچیزی که مشخص کرده ایم وجود داره؟
    اگه بخواهید منطقه پر شده رو با رنگ پیش زمینه پر کنید از Alt+Backspace می تونید استفاده کنید.

آیا ممکن است مثلا چیزی که شما بالا درست کردید همون قسمت بالا تنه رو فقط
    روی تصاویر دیگه کپی کرد؟
    یا قسمت دست ها و ... رو ؟
    یعنی ما یک عکس نمونه داشته باشیم و سپس بخش هایی از اون رو روی عکس های دیگه در فوتوشاپ کپی کنیم
    مثلا دست ها رو که من پوشاندم طرحش رو روی دست های عریان تصاویر دیگه کپی کنم!!
    کپی می شه کرد ولی خیلی واضح مشخص می شه. چون اندام ها و زوایه ها و همه چی معمولا متفاوته. اگه بخواهید می تونید یک لایه از کار رو به کار پنجره دیگه Drag & Drop کنید.

2. این کاربر از MVGroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

چون اولین بار بود یه مقدار زمان برد تا بتونم درستش کنم. اگه چند مورد انجام بدهید در مورد انتخاب رنگ ها و طرح ها مهارت بهتری کسب می کنید و سریع تر می تونید انجام بدهید. مطمئناً برای 1000 عکس زمان زیادی می بره و فکر نمی کنم برنامه ای بتونه خودکار این کار رو انجام بده.
    اگه تا حالا با فتوشاپ کار نکردید انجام این کار براتون سخت می شه. یک مقداری آشنایی اولیه با فتوشاپ لازمه.

برای پیدا کردن طرح ها من عبارت "وکتور طرح های بته جقه و اسلیمی" رو سرچ کردم. از سایت هایی که رایگان بودند دانلود کردم. طرح های دیگه هم هستند. تنوعشون زیاده. با پسوند EPS. هستند.

از کارم فیلم گرفتم. موقع ذحیره کردن، فیلم دچار مشکل شد برای همین احتمالا نمی تونید عقب جلو بزنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بسیار ممنون بابت زحمتی که کشیدید
    فقط چطور میشه بعد از دانلود وکتورها از آن ها استفاده کرد؟
    در مورد اون میانبری که در صفحه ی بعد گفتید یعنی الت + بک اسپیس، برای یک الگوی پیش فرض نمیشه میانبر داشت؟ چون همونطور که گفتم هی انتخاب از منو و.. وقت گیر است
    آره تعداد عکس زیاد است برادر
    شاید بالای چند هزار :( و چون برای سایتم میخوام این تعداد زیادتر هم خواهد شد
    حالا این کار هیچی
    آیا برای Blur کردن یا قرار دادن Censor Bar (همون نوار سیاه سانسور معروف ) هم راهی خودکار وجود نداره؟
    کلا هر چیزی کوفتی که بشه سانسور کرد قسمت های عریان رو ولی به صورت اتوماتیک
    به هرحال ممنون از وقتی که تا الان واقعا گذاشتید

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVGroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

بسیار ممنون بابت زحمتی که کشیدید
    فقط چطور میشه بعد از دانلود وکتورها از آن ها استفاده کرد؟
    در مورد اون میانبری که در صفحه ی بعد گفتید یعنی الت + بک اسپیس، برای یک الگوی پیش فرض نمیشه میانبر داشت؟ چون همونطور که گفتم هی انتخاب از منو و.. وقت گیر است
    آره تعداد عکس زیاد است برادر
    شاید بالای چند هزار :( و چون برای سایتم میخوام این تعداد زیادتر هم خواهد شد
    حالا این کار هیچی
    آیا برای Blur کردن یا قرار دادن Censor Bar (همون نوار سیاه سانسور معروف ) هم راهی خودکار وجود نداره؟
    کلا هر چیزی کوفتی که بشه سانسور کرد قسمت های عریان رو ولی به صورت اتوماتیک
    به هرحال ممنون از وقتی که تا الان واقعا گذاشتید
    استفاده از وکتور: تو فیلم هست. کافیه اون فایل (EPS.) رو با فتوشاپ باز کنید.

شورت کات برای پترن: اطلاع ندارم... ولی می تونید از ابزار Pattern Stamp Tool استفاده کنید:

شورت کات برای Blur کردن: کافیه یک بار از منوی Filter بلور مورد نظرتون رو اعمال کنید. از این به بعد شورت کات Ctrl+F همین عمل بلور رو انجام می ده. (در واقع Ctrl+F آخرین فیلتر اعمال شده رو انجام می ده).

اگه می خواهید بدون استفاده از Magnetic Lasso Tool فقط قسمت های برهنه رو Blur کنید از ابزار Blur Tool استفاده کنید:

تنظیمات این ابزار در بالای صفحه اصلی هست. می تونید تغییر بدهید تا نتیجه دلخواه رو بگیرید.
    Last edited by MVGroup; 06-09-2015 at 20:26.

5. این کاربر از MVGroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مشکل سر سانسور کردن قسمت‌های عریان نیست، بلکه مسئله سر اینه که کامپیوتر چطور باید اون قسمت‌ها رو تشخیص بده. و در ضمن در نهایت سر و صورت و گردن و دست‌ها رو از بقیه قسمت‌ها جدا کنه و سانسور نکنه. راحت‌ترین و تقریباً بی‌دقت ترین راه میشه انتخاب کردن با Color Pick کردن رنگ‌های پوست و بعد بلور کردن اون‌ها، که بسته به کنتراست پس زمینه و بودن لباس‌های شفاف و... می‌تونه تصاویر خیلی بدی بده. راه بعدی هم میشه تشخیص اعضای بدن با Object Recognition که فکر نکنم نیازی به صحبت درباره‌ی پیچیده بودنش باشه
    البته کار غیر ممکن نیست و نمونه شناسایی اعضا بدن رو توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید ببینید، ولی بنده برنامه‌ی آماده‌ای برای این کار ندیدم، اگر بتونید همچین چیزی با دقت مناسب پیدا کنید که اعضای بدن رو از روی تصویر دو بعدی تشخیص بده، بقیش نوشتن یک اسکریپت ساده هست تا توی اون Region های خاص Color Pick رو انجام بده و بعد سانسور کنه. اگر برنامه‌ی آماده ای نیست، پیاده کردن الگوریتم‌های اشاره شده بدون داشتن دیتا ست مناسب برای Machine Learning غیر ممکن هست... البته باز هم انتظار خیلی زیادی نداشته باشین، حتی با اون روش نتیاج عجیب و غریب زیادی رو می‌بینین، مخصوصاً که با لباس‌های عروس سر و کار دارین.

در کل نتایج دقیق نخواهند بود در هر حال، در نهایت ممکنه باز هم مجبور باشین همون یک دقیقه رو دوباره صرف درست کردنشون بکنید....

7. این کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

استفاده از وکتور: تو فیلم هست. کافیه اون فایل (EPS.) رو با فتوشاپ باز کنید.

شورت کات برای پترن: اطلاع ندارم... ولی می تونید از ابزار Pattern Stamp Tool استفاده کنید:

شورت کات برای Blur کردن: کافیه یک بار از منوی Filter بلور مورد نظرتون رو اعمال کنید. از این به بعد شورت کات Ctrl+F همین عمل بلور رو انجام می ده. (در واقع Ctrl+F آخرین فیلتر اعمال شده رو انجام می ده).

اگه می خواهید بدون استفاده از Magnetic Lasso Tool فقط قسمت های برهنه رو Blur کنید از ابزار Blur Tool استفاده کنید:

تنظیمات این ابزار در بالای صفحه اصلی هست. می تونید تغییر بدهید تا نتیجه دلخواه رو بگیرید.
    ممنون باید سر فرصت دوباره بشینم یکمی بازی بازی کنم ببینم چه راهی کمتر وقتم رو می گیره
    فیلم هم باید دانلود کنم ببینم
    باز سوالی داشتم مزاحم میشم

مشکل سر سانسور کردن قسمت‌های عریان نیست، بلکه مسئله سر اینه که کامپیوتر چطور باید اون قسمت‌ها رو تشخیص بده. و در ضمن در نهایت سر و صورت و گردن و دست‌ها رو از بقیه قسمت‌ها جدا کنه و سانسور نکنه. راحت‌ترین و تقریباً بی‌دقت ترین راه میشه انتخاب کردن با Color Pick کردن رنگ‌های پوست و بعد بلور کردن اون‌ها، که بسته به کنتراست پس زمینه و بودن لباس‌های شفاف و... می‌تونه تصاویر خیلی بدی بده. راه بعدی هم میشه تشخیص اعضای بدن با Object Recognition که فکر نکنم نیازی به صحبت درباره‌ی پیچیده بودنش باشه
    البته کار غیر ممکن نیست و نمونه شناسایی اعضا بدن رو توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید ببینید، ولی بنده برنامه‌ی آماده‌ای برای این کار ندیدم، اگر بتونید همچین چیزی با دقت مناسب پیدا کنید که اعضای بدن رو از روی تصویر دو بعدی تشخیص بده، بقیش نوشتن یک اسکریپت ساده هست تا توی اون Region های خاص Color Pick رو انجام بده و بعد سانسور کنه. اگر برنامه‌ی آماده ای نیست، پیاده کردن الگوریتم‌های اشاره شده بدون داشتن دیتا ست مناسب برای Machine Learning غیر ممکن هست... البته باز هم انتظار خیلی زیادی نداشته باشین، حتی با اون روش نتیاج عجیب و غریب زیادی رو می‌بینین، مخصوصاً که با لباس‌های عروس سر و کار دارین.

در کل نتایج دقیق نخواهند بود در هر حال، در نهایت ممکنه باز هم مجبور باشین همون یک دقیقه رو دوباره صرف درست کردنشون بکنید....
    مساله این نیست که یک چیز شیک میخوام و فقط لباس عروس نیست، لباس مجلسی است، لباس شب است و انواع موارد دیگر
    به دلیل قوانین فیل....ترچی کشورمون و قوانین مذکور بنده مجبور به این کارها هستم و این یعنی...(بماند)
    من خیلی چیز شیکی نمیخوام ولی چیزی هم نمیخوام که زمانی که کاربر عکس را لود کرد هرچی فحش یاد داشت به دودمان بدهد
    سایت بالا همه تمرکزش بر مد نیست بنابراین هرچند وقت یکبار نویسنده اش این کارها رو بکند اشکال ندارد
    ولی بنده تمرکزم بر مد است و نویسنده ای هم ندارم در نتیجه ثانیه ثانیه ی کار برام مهمه و به هرحال دنبال چیزی هستم که فقط نقاط عریان رو بپوشونه که خوب به نظر نمیشه و دلایلی هم که شما ذکر کردید منطقی است و منم قبول دارم
    فقط دوست داشتم روند بالا که دوستمون یاد داد رو میشد سریع تر انجام داد که به نظر نمیشه
    ممنون از همه دوستان

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

فقط دوست داشتم روند بالا که دوستمون یاد داد رو میشد سریع تر انجام داد که به نظر نمیشه
    حقیقتاً من با فوتوشاپ آشنایی ندارم، ولی منی که حتّی سریع هم نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (سیاه نیست پترن داره، توی زوم ۱۰۰ درصد ببینید )توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در گیمپ درست کردم. کافیه با ابزار مناسب انتخاب رو انجام بدین و با ابزار Fill پترن رو وارد کنید. مطمناً در فوتوشاپ هم باید بشه با همین سرعت انجام داد.
    حالا فوقش بخواین دقیق کار کنین و سایه و پرسپکتیو رو هم تا حدّی نگه دارین، ۳-۴ دقیقه زمان میبره. که البته فکر نکنم مناسب کار شما باشه.
    Last edited by Hapoofesgeli; 07-09-2015 at 00:33.

10. این کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

12. این کاربر از shahroozm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

حقیقتاً من با فوتوشاپ آشنایی ندارم، ولی منی که حتّی سریع هم نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (سیاه نیست پترن داره، توی زوم ۱۰۰ درصد ببینید )توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در گیمپ درست کردم. کافیه با ابزار مناسب انتخاب رو انجام بدین و با ابزار Fill پترن رو وارد کنید. مطمناً در فوتوشاپ هم باید بشه با همین سرعت انجام داد.
    حالا فوقش بخواین دقیق کار کنین و سایه و پرسپکتیو رو هم تا حدّی نگه دارین، ۳-۴ دقیقه زمان میبره. که البته فکر نکنم مناسب کار شما باشه.
    فیلم شما را دیدم واقعا ممنونم خیلی زیبا بود
    الان شما از چه ابزاری استفاده کردید گیمپ؟
    اگر میشه مراحل کار را علاوه بر اینکه حالا فیلم گرفتید و من دانلود کنم به صورت ساده هم لیست کنید همینجا به صورت متنی
    مثلا 1
    2
    اگر زحمتتون نمیشه تا به مرور زمان کمی کار کنم ببینم سرعتم میشه بالا رفت یا نه

اینکه عالیه الان ولی خوب مهم همان میزان زمان سپری شده و ابزار کار و اینکه امکان انجام گروهی این کار هست یا نه دوباره پیش می آید
    شما الان فوتوشاپ کردید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اگر میشه مراحل کار را علاوه بر اینکه حالا فیلم گرفتید و من دانلود کنم به صورت ساده هم لیست کنید همینجا به صورت متنی
    بله از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده شده.
    ۱- اول کار که عکس رو با Drag n Drop یا از طریق منو باز می‌کنیم.(شرتکات Ctrl + O)
    ۲- یه لایه جدید ایجاد می‌کنیم، از طریق منو و سایدبار سمت راست در درسترس هست. (شرتکات Ctrl + Shift + N)
    ۳- Scissors Select Tool رو انخاب می‌کنیم و با اون قسمت‌هایی از بدن رو که می‌خوایم Fill کنیم انتخاب می‌کنیم. (شرتکات I)
    ۴- ابزار Bucket Fill Tool رو انتخاب می‌کنیم (شرتکات Shift + B)
    ۵- حالا باید تنظیمات Bucket Fill Tool رو با توجّه به چیزی که لازم دارین انجام بدین، من برای اینکه کنتراست رنگ پوست و پترن خاصّی که استفاده شده زیاد نباشه، یک بار با Opacity کم رنگ مشکی رو وارد کردم، بعد هم Fill Type رو به پترن تغییر دادم، پترن رو انتخاب کردم و ناحیه مورد نظر رو Fill کردم. توجّه داشته باشین که این تنظیمات خود‌به‌خود ذخیره می‌شن پس در اکثر مواقع فقط یک‌بار باید انجام بشن.
    ۶- آخز کار هم چون توی یک لایه دیگه هستیم راحت می‌تونید نقاطی که زیاد و بد Fill شده رو با پاک‌کن یا ابزار‌های Selection دیگه پاک کنید، مثلا من قسمت گردن رو با Ellipse Select Tool انتخاب کردم و با حذف اضافات مرتب‌ترش کردم.(شرتکات E)
    ۷- آخر هم عکس رو از منوی File با فرمت مورد نظر Export می‌کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم توضیح مختصری در مورد نحوه اضافه کردن پترن‌های جدید به برنامه هست.

15. این کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shahroozm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فیلم شما را دیدم واقعا ممنونم خیلی زیبا بود
    مثلا 1
    2
    اگر زحمتتون نمیشه تا به مرور زمان کمی کار کنم ببینم سرعتم میشه بالا رفت یا نه

اینکه عالیه الان ولی خوب مهم همان میزان زمان سپری شده و ابزار کار و اینکه امکان انجام گروهی این کار هست یا نه دوباره پیش می آید
    شما الان فوتوشاپ کردید؟
    من کمتر از 1دقیقه اینو درست کردم
    البته اگه زمان بیشتر بزاری خیلی تمیزتر میشه
    بله فتوشاپ هستش

17. این کاربر از shahroozm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •