فقط 5 هزار تومن پول رانژه میتونند بگیرند
اگر نیاز به کارشناس برای نصب داشته باشد 9 تومن اضافه میتونند بگیرند
توی سایت شاتل ذکر شده این مورد و شکایت شما به هیچ جا نمیرسه و حرف شما هم کلا عجیب هست. مثل این هست که شما یک کفش رو انلاین خریداری کنید و توی سایت ذکر شده باشه هزینه ی ارسال کفش ۹ هزار تومان میباشد بعد شما بگی من شکایت میکنم (!). اون قیمت چیزی هست که بر اساس معیار های اون شرکت قرار داده شده و شما اگر نمیخواهید پرداخت کنید از اول نباید فکر در مورد تهیه سرویس از اون سرویس دهنده میکردید
پ ن - دقت داشته باشید که ممکنه هزینه ی ارسال اون کفش فقط هزار تومان باشه (برای مثال اگر به پست داده بشه) ولی فروشنده موارد دیگری رو در نظر گرفته که شما نمیبینید. برای مثال هزینه ی Packaging و غیره
چجور نصبی؟
منظورتون ست کردن یوزر و پسورد توی مودم و اینجور کاراس؟
نمایندگیشون میتونه بگه من ثبت نامت نمیکنم؟ممکنه بهش بگم هزینه اش 5 تومنه لج کنه ....
میدونی قیاس مع الفارق چیه ؟
من خودم میتونم مودممو کانفیگ کنمو نویز رو برطرف کنم !
رفیق این دو قضیه چه ربطی به هم داره ؟!!!!!!
خود سازمان تنظیم مقررات معین کرده که شرکتا فقط میبایستی هزینه رانژه خط رو از مشترک بگیرن و به هیچ عنوان حق ندارن که به زور یا بالاجبار هزینه نصب رو از مشترک بگیرن و در صورتی که مشترک صلاح ببینه که خودش میتونه نصب کنه ، به هیچ عنوان نباید 9500 تومن رو ازش بگیرن...
این دوستمون هم در صورتی که در سایت 195 شکایت کنه ، هم میتونه حق خودشو بگیره و هم اینکه جلوی دزدی این شرکتو بگیره ؛ اگه تموم اون کسانی که از شاتل سرویس گرفتن ، همون اول از این شرکت بابت پول زور گرفتن ( هزینه نصب ) شکایت میکردن ، الان دیگه شاتل آدم شده بود و این پولو از مشترکان نمیگرفت...
5تومن هزینه رانژه
10تومن هزینه کانفیگ
اگر خودتون میتونید کانفیگ کنید نیازی به پرداخت 10تومن نیست
البته اون هزینه کانفیگ بسته به شرکت ارائه دهنده متفاوته ولی 5تومن رانژه که پورتو وصل کنن به dslam برا همه شرکت ها ثابته
الان من توی خونه دوتا خط دارم که یکیش رانژه هست و ا ون یکی نیست و به دلایل فنی میخوام جابجاشون کنم... اصلا شدنیه یا نه؟ بازم برای رانژه خط جدید باید هزینه بدم؟
اره منظور همون ست کردن یوزر و پسورد هست
میگم اکثرا به زور میخوانند بگیرند ولی شما برو تو 195 شکایت کن دیگه نمیتونند بگیرند
البته معمولا تهدیدشون بکنی به شکایت کوتاه میانند من خودم همیشه همین کار میکنم
آره شدنی ولی هزینه رانژه رو ازتون میگیرند
محتوای مخفی: اخطار جدی
Last edited by mehrabooni; 20-08-2015 at 19:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)