تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: تجربه تلخ خرید از البسکو

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

فردا و فردا های دگر و ما در انتظار

اگه این سفارش به دستم رسید به همتون شیرینی میدم ، البته اگه

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

ضمن تشکر از شما منم زیاد اعتمادی به این نوع سایت ها ندارم بنابراین مراقب باید بود از کجا خرید کنید....
    بطور مثال من اردیبهشت ماه یه هارد 2 ترا سیگیت از بیرون تهیه کردم که 20تومن ارزونتر بود سپس مدتی بعد دومیش و تصمیم گرفتم اینترنتی سفارش بدم هرچند خیلی استرس داشتم بالاخره از دیجی سفارش دادم و کالا صحیح و سالم و پلمپ شده
    سر موعد تحویل شد....
    میخواستم بگم از هر سایتی خرید نکنید بطور مثال من هر خریدی بخوام اینترنتی انجام بدم فقط این سایت و ترجیح میدم قصد تبلیغ ندارم ولی معمولا از کمپانی های مطرح سفارش بدید
    به امید روزی که آمازون در ایران راه اندازی شود............
    سلام
    توی ایران 3 چیز به شدت رواج پیدا کرده:
    1- تلقب و بی وجدانی و کلک و کلاهبرداری و خیانت در امانت و دزدی و بچاپ بچاپ
    2- بی نظمی و بی قانونی
    بی توجهی و اهمال و بی دقتی و بی مسئولیتی

همه ی اینها دست به دست هم داده و بخش تولید و بازار ایران رو تبدیل کرده به یکی از آلوده ترین و کثیف ترین و بی نظم ترین و آشفته ترین بازارهای دنیا
    شما یک بار یا چند بار ممکنه از یک سایت خرید کنین و راضی باشید اما یهو یک خرید انجام میدین که کلی اذیت میشین به خاطر همین 3 مشکل
    کسانی هم هستند که از همون بار اول کلی اذیت شدند و توبه کردند از خرید اینترنتی
    امیدی هم به برطرف شدن اون 3 مشکل نیست چون کار از ریشه خرابه (ملتها به دولتهاست . یعنی وقتی گردانندگان یک کشور دزد و مال مردم خور و متقلب و خیانتکار و بی نظم و بی قانون و بی توجه و بی دقت بی مسئولیت باشند , ملت هم مثل اونها میشند جز عده ای بسیار بسیار اندک)
    راه حل چیه ؟
    تا میتونین نیازتون رو به دیگران کم کنین
    مثلاً در همین موردِ خرید اینترنتی , تا میتونین خریدهای غیر ضروری انجام ندین و تا میتونین اینترنتی خرید نکنین اصلاً
    شما حضوری میرید خرید , به هزار و یک شکل مختلف میخوان سرتون کلاه بذارند با کم فروشی , گرونفروشی , بنجل فروشی , تقلبی فروشی , تاریخ مصرف گذشته فروشی , فاسد فروشی , کهنه فروشی , مخلوط فروشی و غیره و غیره . حالا ببینین در خرید غیر حضوری و اینترنتی چه بر سر مردم میارند
    پس توی این آشفته بازارِ مکّاره باید تا میشه اصلاً خرید نکرد ,اگر هم خرید میکنین لااقل اینترنتی خرید نکنین . حضوری خرید کنین تا کمتر اذیت بشین
    قبل از خرید هم حتماً از باتجربه های مطمئن مشورت بگیرین و همچنین بازار رو بگردین و قیمتها و انواع و کیفیتها رو پرس و جو کنین تا کمتر ضرر کنین
    در خرید اینترنتی هم سعی کنین از جائی خرید کنین که پول رو بعد از تحویل گرفتن کالا پرداخت میکنین تا اگر دیدین میخوان سرتون رو کلاه بذارند پول رو پرداخت نکنین و کالا رو تحویل نگیرین
    تا وقتی که پول رو پرداخت نکردین اونها مىدوند دنبال شما . اما همینکه پول رو پرداخت کنین شما باید بدوید دنبال اونها

کسی که چیزهائی که بنده ی مخلص گفتم رو قبول نداره و انجام نمیده پس باید دائماً منتظر ضربه خوردن و ضرر کردن در این آشفته بازارِ مکاره باشه

3. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اصولا خرید تو ایران در همین جمله ای که دوستمون گفتن خلاصه میشه
    تا وقتی که پول رو پرداخت نکردین اونها مىدوند دنبال شما . اما همینکه پول رو پرداخت کنین شما باید بدوید دنبال اونها
    فقط هم بحث خرید کالا نیست شما اگه در ازای دریافت خدمات هم پول بدین همین داستانه
    فرض کنید با یکی قرارداد بستین دکوراسیون خونه رو عوض کنند
    اگه اول کار تمام پول رو بدین احتمال اینکه موضوع به یه داستان عریض و طویل تبدیل بشه زیاده

کلا در مورد خریدهای اینترنتی اگه از فروشنده مطمئن نیستین باید از روش پرداخت به مامور پست خرید کنید و یا قیدش رو بزنید و حضوری بخرید

5. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام
    توی ایران 3 چیز به شدت رواج پیدا کرده:
    1- تلقب و بی وجدانی و کلک و کلاهبرداری و خیانت در امانت و دزدی و بچاپ بچاپ
    2- بی نظمی و بی قانونی
    بی توجهی و اهمال و بی دقتی و بی مسئولیتی

همه ی اینها دست به دست هم داده و بخش تولید و بازار ایران رو تبدیل کرده به یکی از آلوده ترین و کثیف ترین و بی نظم ترین و آشفته ترین بازارهای دنیا
    شما یک بار یا چند بار ممکنه از یک سایت خرید کنین و راضی باشید اما یهو یک خرید انجام میدین که کلی اذیت میشین به خاطر همین 3 مشکل
    کسانی هم هستند که از همون بار اول کلی اذیت شدند و توبه کردند از خرید اینترنتی
    امیدی هم به برطرف شدن اون 3 مشکل نیست چون کار از ریشه خرابه (ملتها به دولتهاست . یعنی وقتی گردانندگان یک کشور دزد و مال مردم خور و متقلب و خیانتکار و بی نظم و بی قانون و بی توجه و بی دقت بی مسئولیت باشند , ملت هم مثل اونها میشند جز عده ای بسیار بسیار اندک)
    راه حل چیه ؟
    تا میتونین نیازتون رو به دیگران کم کنین
    مثلاً در همین موردِ خرید اینترنتی , تا میتونین خریدهای غیر ضروری انجام ندین و تا میتونین اینترنتی خرید نکنین اصلاً
    شما حضوری میرید خرید , به هزار و یک شکل مختلف میخوان سرتون کلاه بذارند با کم فروشی , گرونفروشی , بنجل فروشی , تقلبی فروشی , تاریخ مصرف گذشته فروشی , فاسد فروشی , کهنه فروشی , مخلوط فروشی و غیره و غیره . حالا ببینین در خرید غیر حضوری و اینترنتی چه بر سر مردم میارند
    پس توی این آشفته بازارِ مکّاره باید تا میشه اصلاً خرید نکرد ,اگر هم خرید میکنین لااقل اینترنتی خرید نکنین . حضوری خرید کنین تا کمتر اذیت بشین
    قبل از خرید هم حتماً از باتجربه های مطمئن مشورت بگیرین و همچنین بازار رو بگردین و قیمتها و انواع و کیفیتها رو پرس و جو کنین تا کمتر ضرر کنین
    در خرید اینترنتی هم سعی کنین از جائی خرید کنین که پول رو بعد از تحویل گرفتن کالا پرداخت میکنین تا اگر دیدین میخوان سرتون رو کلاه بذارند پول رو پرداخت نکنین و کالا رو تحویل نگیرین

کسی که چیزهائی که بنده ی مخلص گفتم رو قبول نداره و انجام نمیده پس باید دائماً منتظر ضربه خوردن و ضرر کردن در این آشفته بازارِ مکاره باشه
    با صحبتاتون کاملا موافقم . و تایید میکنم .

فقط یک جمله موافق نیستم . فروشگاه های بسیار معتبری هم وجود دارند که با خیال راحت میشه خرید کرد .

مثل ال دیجیتال ، دیجی کالا ، چاره و ....

برای مثال وقتی میخوای یک گوشی رو بری از علاعدین ، پایتخت و بازار تهران مخصوصا بگیری فروشگاه هزارتا بامبول درمیاره ..نرم افزار . فارسی ساز و ...

اما وقتی از فروشگاه اینترنتی خرید میکنی نه تنها به بهترین قیمت میخری (با توجه به قیمت نمایندگی وگارانتی معتبر ، مقایسه قیمت فروشگاه های دیگه و ...) بلکه کلاه هم سرت نمیره .

و گوشی کارکرده رو جای نو نمیدن دستتون .

توصیه من اینکه که کالاهاتون از از فروشگاه های واقعا معتبر بخرید و نه فروشگاه های متفرقه .

7. این کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

پلیس فتا هم شکایت کردم

به زودی دادسرا هم میرم و شکایت رو تنظیم میکنم

9. 2 کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

دوستان بالاخره با هر مصیبتی بود کد رهیگیری رو ازشون گرفتم ، و امروز اون کالا رسیده اداره پست شهرمون

اینم عکس یادگاری از این دو هفته عذاب اور
    فقط تعداد تماس ها رو نگاه کنید (42 بار) ، واقعا باید واسشون تاسف خورد

جالب اینجاست که اپراتور میگفت این رفتارتون درست نیست منم گفتم رفتار من درست نیست ؟! یا شما که بعد از 14 روز نتونستید این کالا رو دست من برسونید ؟ - دیگه لال شد
    Last edited by poorya_2; 18-08-2015 at 10:28.

11. این کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

بالاخره رسید

ترکیب هدفون Beyerdynamic DT 770 Pro 80 ohm و کارت صدای Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD تجربه فوق العاده ای از گوش کردن به موزیک به همراه داره

امیدوارم شما هم تجربه کنید

ممنون از همراهی و همدلی شما دوستان

13. 3 کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا این موضوع به سرانجام رسید
    من یه خاطره بگم
    چند سال پیش مثل الان این کتابخوانهای الکترونیکی در دسترس نبود و یک شرکت بود که با قیمت بسیار زیادی و به بهانه گارانتی می فروخت یعنی دو برابر قیمت
    بعد از کمی تحقیق به یه نفر سفارش دادم که از آمریکا بیاره
    طبق حرفش قرار بود ۲الی ۳هفته ای برسه
    سه هفته که هیچ یه ماه هم شد و نیومد و بنده خدا میگفت تو دبی به مشکل خوردیم و بسته ارسال شده و برگشت خورده قراره با لنج بیارن بعد میگفت هوا طوفانی شده بعدش به عید نوروز خوردیم و...
    خلاصه که چهل روز هم رد شد تا این بسته ما بالاخره رسید!
    حالا البته من هر وقت زنگ میزدم ایشون جواب میداد و بعدها در مجموع با توجه به نظرات سایر خریدارانش من پیش خودم قبول کردم که حرفاش درست بوده و حالا از بدشانسی من به مشکل خورده
    میخوام بگم تجربه های بد از خریدهای اینترنتی یکم هم مردم رو بدبین کرده و گاهی اوقات مشکلاتی هم پیش میاد که از دسترس فروشنده خارجه
    البته منظورم مورد این تاپیک نبود و کلی گفتم چون اصولا وقتی فروشنده کالایی غیر از اون چیزی که خریدار میخواد رو میفرسته قصورش مشخصه
    tt

15. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

پوشاک رو اصلا نمیشه غیر حضوری خرید!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

پوشاک رو اصلا نمیشه غیر حضوری خرید!
    حالا چه ربطی به این تاپیک داشت ؟!

اتفاقا من تجربه خرید پوشاک از فروشگاه های دیگه هم داشتم ، و راضی بودم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •