تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 65 اولاول 1234561252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

بدترین اتفاقات و جابه جایی ها داره در نقل و انتقالات واسه منچستر میوفته ... جابه جایی و رفتن دیماریا و اومدن پدرو ! ، بازم تاکید می کنم پدرو یه بازیکنیه به مراتب ضعیف تر از کسی مثل کوادرادو و اصلا و ابدا نه تیم به یه همچین بازیکنی و سبک بازی ای نیاز داره و نه این بازیکن در سطح این لیگ هستش. مورد دوم هم انگار رفتن ده خیا داره نهایی می شه و باز صحبتش هستش ، ده خیا می ره و سیلسن میاد ! که خب سیلسن هم کلا تو بازی های پیش فصل آژاکس بازی نکرده زیاد و به جاش " امانا " کامرونی واسه آژاکس بای کرده و کلا سیلسن هم آبی ازش گرم نمی شه.

این 2 تا انتقال رو داشته باشید ، بالاخره 2 نفر ( 2 فوق ستاره ) دارن می رن و 2 بازیکن متوسط به تیم اضافه می شن ، اما نکته ی تاسف بار وضعیت خط دفاعیه تیم هستش ، من تعجب می کنم دوستان هی از جون زو اسمالینگ و بلیند دفاع می کنن و عملکردشون رو خوب می دونن. 2 مورد اول یعنی جونز و اسمالینگ زمانی یه دفاع کامل می شن که بقل کسی مثل ویدیچ و فردیناند ( رو اوج ) و راموس و اتامندی و ... بازی کنن ،وگرنه خودشون 2 تا رو تا 10 سال دیگه هم کنار هم ازشون بازی بگیرین همینی که هستن ، هستن. من واقعا " نگران " وضعیت خط دفاعی هستم ، تیم با این وضعیت دفاعی و حمله قطعا فصل آینده شانسی واسه قرار گرفتن تو 5 تیم نداره ، حتی مدافع های تیم تاتنهام ، لیورپول و اورتون از منچستر بهتر و باتجربه تر هستن. جونز و اسمالینگ هر 2 در حد یه مدافع سوم به درد تیم می خورن ، حرکت جونز تو گلی که " ابی " زد بهمون رو بارها نگاه کنید ، کجا رو گرفته؟! هوا رو ! . بلیند هم که دفاع چپه ، اسمالینگ هم که توپ می بینه انگار یو یو دیده ! . ببینید من کی گفتم این تیم جزو 4 تا هم نمیاد. خطوط حمله و هافبک لیگ برتر امسال فوق العاده شدن و ما شانسی در دفع توپ و جلوگیری از حمله تیم ها نداریم ، حتی تیم هایی مثل ساندرلند و استوک هم خوب شدن تو حمله و بازیسازی.

با تمام احترام یکه واسه فن خال قائلم اما واقعا یه وقتایی حرس آدمو درمیاره. یه بچه 12 ساله می دونه این تیم مدافع می خواد و از اول هم مشخص بود راموس داره فیلم بازی می کنه. کاش حداقل پارسال استفان دی ورای رو می خریدن باز از این 2 تا استاد سوتی بهتر بودن. این 2 تا دفاع خوبن ! خیلی خوب ، منتها سطح فنیشون به درد تیمی مثل واتفورد Watford می خوره. یعنی تازه بیای لیگ برتر و واسه بقا بجنگی و سعی کنی کم سوتی بدی ! . اون همه مدافع داشتیم ، یادش به خیر ، کارمون به کجا رسیده محتاج اسمالینگ و جونز ! شدیم. اون جانی اوانز هم که 10 ساله همینه ، نه بهتر می شه ، نه بدتر ، همیشه هم سالی تعداد مشخصی فیکسه و بقیش یا تو رزروه و یا رو نیمکت.

من خیلی نگران تیم هستم و دلم می سوزه با 5 تا خرید خوب چرا باید زحمات همه به خاطر 2 تا دفاع وسط نداشتن بره رو هوا.

2. 11 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز آدیداس از پیراهن های جدید رونمایی کرد :

4. 13 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

امروز آدیداس از پیراهن های جدید رونمایی کرد :

عجب طرح خلاقانه ای زده !!!!
    طراح لباس باید کمه کم 2 -3 دقیقه فکر کرده باشه تا همین طرح نویی رو بزنه

6. 11 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی | SoRoush 8K |'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    ! Columbia !

پيش فرض

به نقل از AS :

علت اصلی عدم تمدید قرارداد دخیا با منچستر

عدم ارتباط دوستانه بین فن خال و دخیا، از همان روزهای ابتدایی پیوستن این مربی به منچستریونایتد امری مشهود بود؛ ارتباطی که هیچگانه نیز حسنه نشد.

به گزارش "ورزش سه"، داوید دخیا مدت هاست که تصمیمش برای جدایی از یونایتد را گرفته و با رئال مادرید به توافقات کلی نیز دست یافته است. با این حال هنوز مذاکرات دو باشگاه به نتیجه روشنی ختم نشده و دخیا همچنان با یونایتد تمرین می کند.

پس از توافق راموس با رئال مادرید بر سر تمدید قرارداد، حالا یونایتد چاره ای جز تعیین یک رقم معقول برای انتقال دخیا به رئال ندارد و امروز نیز رسانه های انگلیس از چراغ سبر فن خال به فروش این دروازه بان ارزشمند نوشتند.

اما چرا دخیا چند پیشنهاد تمدید قرارداد با منچستریونایتد را رد کرد؟ نشریه AS امروز گزارش داد که ریشه اختلافات دخیا با منچستریونایتد بر سر تمدید قرارداد، به مشکلاتش با لوئیس فن خال برمی گردد.
    سرمربی هلندی که تابستان گذشته به یونایتد ملحق شد، در ابتدا اعتقاد چندانی به دخیا نداشت و از مدیران منچستر تقاضای جذب کیلور ناواس را کرده بود. درخشش ناواس در جام جهانی با پیراهن کاستاریکا مقابل هلند (در یک چهارم نهایی) توجه فن خال را به خود جلب کرده بود اما با پیوستن ناواس به رئال، فن خال نیز ناچار شد به حضور دخیا قناعت کند.

دخیا که بهار 2014 با مدیران یونایتد تقریبا بر سر تمدید قرارداد به توافق رسیده بود، با شنیدن این خبر قید توافق نهایی را زده و دیگر حاضر به پذیرش شرایط باشگاه برای تمدید قرارداد نشد و حتی پیشنهاد حقوق 11 میلیون یورویی در سال را نیز رد کرد. دخیا هرگز حاضر به بخشیدن فن خال نشد و حالا هم در آستانه جدایی از یونایتد و پیوستن به رئال مادرید قرار دارد.

8. این کاربر از | SoRoush 8K | بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

عجب طرح خلاقانه ای زده !!!!
    طراح لباس باید کمه کم 2 -3 دقیقه فکر کرده باشه تا همین طرح نویی رو بزنه
    والا منم تا دیدم به همین فکر کردم !!
    کلی عکس هم از طراح لباس منتشر شده که مشغول فکر و تامل و زدن طرح های مختلف هست
    کاش حداقل طرح یقه رو مثل پیراهن قبلی میزد ! این اصلا جالب نیست !

10. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

خبر اومده فن خال با رفتن دخیا به رئال موافقت کرده.......

لباس جدید هم اصلا جالب نیست.....

12. 7 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

لباس واقعا قشنگ نیست ... کلا آدیداس یه طرح برمیداره فقط رنگش عوض میکنه
    ولی مهم اینه که با اختلاف خیلی زیاد بیشترین قرارداد باهامون بسته

لیگ هفته دیگه شروع میشه و هنوز وضعیت تیم مشخص نیست

14. 7 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

لباس واقعا قشنگ نیست ... کلا آدیداس یه طرح برمیداره فقط رنگش عوض میکنه
    ولی مهم اینه که با اختلاف خیلی زیاد بیشترین قرارداد باهامون بسته

لیگ هفته دیگه شروع میشه و هنوز وضعیت تیم مشخص نیست
    به نظر میرسه پایان شاهنامه (همون نقل و انتقالات و اینا) واسه ما خوش نیست ! البته نمیشه گفت وضعیت تیم مشخص نیست؛ ولی میشه گفت تیم کامل بسته نشده.

رفتن دخیا و دی ماریا + اضافه شدن پدرو سه تغییری هست که احتمالا انجام میشه. دو مورد اول بسیار محتمل تر هستن و شاید دیگه اصلا ورودی نداشته باشیم.
    ظاهرا فن خال هم از دست دخیا کلافه شده و ترجیح میده بفروشتش. رئال میشه دخیا، کاسیا تازه وارد و ناواس ! چه شود ! البته شاید قرضی یکی رو رد کنن. منچستر از این طرف رومرو + لیندگارد. جانستون که احتمالا قرضی میره پرستون. تکلیف والدز هم که معلوم نیست به کدوم تیم خواهد رفت.

هیچ خبری هم از خرید جدید به جز اخبار پراکنده پیرامون پدرو، نیست.

اما یه موضوع دیگه؛
    فلسفه تیم ما، منچستر یونایتد، صرفا تکیه به خریدهای گرانقیمت و تشکیل یه تیم منتخب جهان برای کسب جام نبوده، نیست و نخواهد بود. مثل این می مونه که شما به جای لذت بردن از یه بازی کامپیوتری نفر اول اونم از نوع جنگی، خودتون رو ضد ضربه کنید و با خیال راحت بشینید بازی کنید ! منظور اینکه اون چالش و به نوعی لذت رو از بین می برید و تنها می تونید به این افتخار کنید که بازی رو تموم کردین (واقعا ارزش اون وقتی رو که گذاشتید داشت؟). حالا در فوتبال روز دنیا هر چند برای رقابت باید هزینه کرد، باید خرج کرد ولی این ما رو از فلسفه خودمون دور نمی کنه. هستن تیم های نوظهوری (سابق) که بواسطه همین خرج کردن ها الان واسه خودشون نامی دست و پا کردن، ولی آیا می تونن با همین خرج کردن ها واسه خودشون تاریخچه،اعتبار و پیشینه بوجود بیارن؟ آیا می تونن ثباتی مثل فرگوسن رو با پول بخرن؟ باید منتظر بود و آینده رو دید ولی مطمئنا این فلسفه باشگاه و اون ریشه هست که باشگاه رو بزرگ و بزرگ تر می کنه نه بنیانی براساس پول. این موضوع زمانی بیشتر اهمیت پیدا می کنه که منچستر یونایتد یکی از ثروتمندترین باشگاه های فوتبال دنیاست.

می خوام به اینجا برسم که هرچند ما همه دوست داریم بازیکنان تراز اول به تیم بیان ولی اگه بازیکنی مثل دی ماریا به عنوان یکی از بهترین ها یا بازیکنی مثل دخیا به عنوان یکی از بهترین های آینده (شاید مثل رونالدو در آینده ای نه چندان دور) از تیم جدا بشن یا موفق به خرید بازیکنانی مثل مولر و راموس نشیم، همچنان می تونیم با تکیه بر بازیکنانی مثل ویلسون، پریرا، مکنر و خیلی های دیگه موفق بشیم به شرطی که سایر عوامل تاثیرگذار مثل کوچینگ، تمرین، آماده سازی و ... به خوبی انجام بشه.

این رو گفتم تا حتی یه یادآوری واسه خودم هم باشه؛ من که خودم هم معتقد بودم خط دفاع، نیاز به خرید بازیکن داره.

به هر حال امیدوارم پایان خیلی تلخی نداشته باشیم به نحوی که اتفاقات فصل قبل تکرار نشه؛ دوست ندارم دوباره اواسط فصل حسرت این زمانی که الان داریم رو بخوریم و همش با کاش بگیم کاش فلان کار رو کرده بودیم، کاش فلان بازیکن رو خریده بودیم، کاش فلان بازیکن رو نفروخته بودیم و ... .

منچستر این فصل خیلی چیزها رو باید ثابت کنه.
    Last edited by Mohammad; 02-08-2015 at 02:31. دليل: اصلاحات نگارشی

16. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دی ماریا طبق اخبار منتشر شده با قیمت 44 ملیون پوند به پی اس جی میره و طی 24 ساعت آینده تستای پزشکیش پشت سر میگذاره و کار انتقالش تمام میشه

امیدوارم باشگاه در آینده پیراهن شماره 7 منچستر که بر تن بازیکنایی مثل بکام رونالدو و اسطوره های باشگاه بود نزاره هر بازیکن بی لیاقت و پول پرستی از راه میرسه این پیراهن تنش کنه

فن خال هم که به دخیا اجازه خروج داده و در صورت پیوستن احتمالیش به رئال رومرو میشه دروازبان اول و به لینگارد هم که اصلن اعتباری نیست اگه مشکلی برا رومرو پیش بیاد حالا اگه این وسط بخواد یکی مثل سیلسن هم جذب بشه دیگه آدم میمونه چی بگه وقتی یکی مثل اوبلاک که در شرایط عادیش هم چند لول سطحش بالاتر از سیلسن در لیست فن خال نیست - امیدوارم فن خال دست از یک دنده بازیاش برداره و یک مدافع وسط مطمئن تا اخرین مهلت نقل و انتقالات به تیم اضافه بشه با امثال جونز و اسمالینگ هیچ شانسی در چمپیونز لیگ سال بعد نداریم و رسیدن به 8 تیم اروپا هم با این خط دفاعی خیلی سخته تو همین تور امریکا هم ضعف خط دفاعی تیم جلوی بارسا که مسی و نیمار نداشت کاملن مشهود بود یک تک به تک عالی که همون دقایق اول دخیا گرفت و 3بار هم که توپ به تیر دروازه منچستر خورد حالا یا فن خال واقعن مغزش پاره سنگ برداشته که نمیخواد ضعفای خط دفاعی ببینه یا میخواد ناکامی احتمالی خودش در فصل دومش بعدها بندازه گردن اینکه دفاع پاشنه آشیل تیمم شد و تیمم کامل نبود و این حرفا-در کل امیدوارم فصل خوبی برا منچستر باشه و فن خال نشون بده در حد و اندازه های نشستن روی نیمکت پرافتخارترین تیم لیگ برتر انگلیس هست سال قبل که چیزی از خودش بروز نداد در ساده ترین مسیر سالهای اخیر تیم در جام حذفی جام حذفی مفت مسلم از دست داد و بعد برد دربی و فاصله 5امتیازی که با منچستر سیتی ایجاده کرده بودیم در عرض 3هفته کاری کرد 5امتیاز برتریمون از دست بدیم که هیچ 4امتیازم عقب بیفتیم و آخر سر هم چهارم بشیم و به پلی آف بریم- این فصل دیگه هیچ بهانه ای مورد قبول نیست برای نتیجه نگرفتن و در صورت نتیجه نگرفتن فرصت دادن به فن خال برای سال سوم خیلی بی عقلیه و گزینه های بهتری هم هستن که باشگاه بتونه باهاشون مذاکره کنه مثل همین آنجلوتی که تیمم نداره در حال حاضر هر 2جام معتبر انگلیس در کارنامش داره و افتخارات اروپاییش هم که نیاز به گفتن نداره با بردن 3چمپیونز لیگ پرافتخارترین مربی حال حاضر اروپاست
    Last edited by clau; 03-08-2015 at 12:12.

18. 10 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اگه دخیا از تیم بره ترجیح میدم والدز تو دربازه ببینم
    امسال کار خیلی سختی تو لیگ داریم

چلسی و سیتی که مثل این چند سال مدعی اول هستن از اون طرف آرسنال امسال شرایطش با سال های گذشته متفاوته
    لیورپول هم که بیشترین خریدا داشته
    امیدوارم تو طول فصل حسرت این فرصت های نقل و انتقالات نخوریم

20. 10 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •