بهترین گزینه تعویض ویندوزه
ولی اگه نمیتونید عوض کنید با یه انتی ویروس قوی اکسن کنید
برنامه ی o hidden رو تست کردید؟
بهترین گزینه تعویض ویندوزه
ولی اگه نمیتونید عوض کنید با یه انتی ویروس قوی اکسن کنید
برنامه ی o hidden رو تست کردید؟
ممنونم
یه فایل تو recycle bin بود ریستورش کردم بعد که سرچش کردم فایل های دسکتاپ و هرچی میخواستم پیدا شد حالا اونارو میریزم تو هارد خداروشکر
ولی برای تعویض ویندوز چیزی نمیدونم تا حالا بیرون برام عوض میکردن تو هاردم هم در پوشه ای به نام sw setup درایورهای لپتاپ دونه دونه هست اگه ممکنه یه لینکی از انجمن یا جای دیگه بدید برای نحوه نصب ویندوز7
و نکته مهم اینکه نحوه اطمینان از نصب و سلامت کامل درایورها
و در اخر سوال اینکه درایو C رو برای نصب ویندوز فرمت کنم و مراحل نصب پیش بره و بیام تو ویندوز جدید،همون نود32 رو نصب کنم و یه ویروس کشی مجدد انجام بدم مشکل حل میشه؟یا بعد نصب برای پاک کردن سیستم باید کارهای دیگه ای انجام بدم؟
ممنون میشم کامل توضیح بدید شما یا دوستان عزیز دیگه
اره باید درایو سی رو فرمت بشه این کار توی مراحل نصب انجام میشه
باانتی یروس اپدیت ویروسکشی کن
موفق باشی
ممنون اما بقیه موارد چی؟نحوه نصب ویندوز و نصب درایورها!!
من الان این پوشه رو دارم با کلی فایل که نمیدونم کدومها درایوها هستن و باید نصب بشن!!
و این هم پوشه درایورز تو همین پوشه!
کلا اون فایل هایی که اولشون sp رو میدونم واسه یه چیزی هست اما باز بعضی ها زده مثلا chipset و این چیزا که مشخصا نوشته برای چی و مثلا بعضی ها مثل adobe که نرم افزاره نمیدونم اینجا چیکار میکنه!!
کلا نمیدونم همه این هارو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟ از کجا بفهمم همه رو نصب کردم و همه چیز درسته؟
همش تقصیر اون مغازست که یه پوشه درایورهای مناسب رو به من نداد!!
ممنون میشم این رو برام مشخص کنید چیکار کنم برای درایورها
این روش رو تست نکردیم فقط از روی یه سایت کپی کردم
بستگی داره بهترین راهش هم اینه شما وقتی سیستمت رو Reboot کردی کلید Delete روبزن بعدش برو توی تنظیمات Setup تنضیمات رو بزار روی دی وی دی رایتر بعدش F10 روبزن بعدشم Yes رو بزن تا تنظیمات زخیره بشه یعنی شما با اینکار به مین بوردت دستور میدی تا ریستارت شد اول سر DVD رایتر رو بشناسه وشروع کنه به نصب ویندوز یه روش دسیگه هم هست شما تا سیستم را ریستارت کردی F12 رو بزن بعد از اونجا دی وی دی رایتر روانتخاب کن
اینم ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه پارتیشن بندی به هم ریخته فعلا دوتا درایو درست کن یکیش رو هرچی فایل داری بریز یکیش رو هم ویندوز نصب کن بعد ویندوز پارتیشن ها رو بچین
در ضمن برای مشکل درایور ها نگران نباشید
توی انترنت با یه سرچ کوچیک همه شو میتونی دانلود کنی
من قبلا ویندوز اکس پی بلد بودم نصب کنم روی کامپیوتر با این حساب شما میفرمایین دقیقا مثل نصب اکس پی هست اره؟باید تو داس مراحل رو پیش برم یکی یکی
سوال دوم اینکه پارتیشن بندی مشکل نداره الان رو همون درایو C که نصب کنم حدود 150گیگ هست همون فرمت میشه و ویندوز روش نصب میشه بقیه درایوها اطلاعاتشون غیر از نرم افزارهای نصبی مشکل پیدا نمیکنن؟
و سوال سوم اینکه درایورهارو نصب کنم در چه صورتی کامل و درست نصب شده؟مثلا قبلا شنیده بودم میگفتم تو راست کلیک my computer گزینه manage و بعد device manage اگه هیچ کدوم علامت تعجب نداشت یعنی تماما درست نصب شده؟
همینطوره یا روش دیگه داره برای اطمینان از پایان کار؟
فقط همون مرحله ی اولش که سی دی رو باز اول کار بالا میاری مث اکس پیه
بقیش مث نصب یه برنامه س محلشو انتخاب میکنی که کدوم درایو باشه
بعد advance رو میزنی درایو سی رو formAT میکنی و خودش نصبش میکنه شما فقط تماشا کن خخخخ
بله درسته اگه درایو سی رو فرمت و ویندوز جدید نصب کنی بقیه درایو ها دست نخورده میمونن
و در اخر هم در مورد درایور ها عرض کنم یکی راهی که گفتین و یک راه دیگه این که برای مثال شما موس و کیبوردت کار میکنه
صدای لب تاپ فعاله و وقتی پنجره ای رو تکون میدی لگ نمیشه میشه فهمید درایور ها نصب شدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)