خیلی خوبه که اینقدر به فکر همسرتون هستید.و بنظرم چون خودتون خواهان ایجاد تغییر در خودتون هستید روانشناس براحتی میتونه کمکتون کنه.![]()
خیلی خوبه که اینقدر به فکر همسرتون هستید.و بنظرم چون خودتون خواهان ایجاد تغییر در خودتون هستید روانشناس براحتی میتونه کمکتون کنه.![]()
تعجب میکنم
نشسته اید پشت سیستم و برای چیزی که انقدر مهمه و در مورد اینده شما و همسرتان هست از افراد کاملا غیر متخصص مشاوره میخواهید؟
بدون وقفه به یک مشاور مراجعه کنید
اگر خواستید یک مشاور رایگان هم هست که تا الان به من و همسرم مشاوره های خیلی خوبی داده
توی نت سرچ کنید
دکتر حبشی
وارد سایت شاهدان بشوید و سوال خود را بپرسید
تلفنی هم ایشان مشاوره میدهند ولی به علت مشغله چندین بار باید تماس بگیرید تا موفق به صحبت با ایشان بشوید
یک خط در پاسخ شما : اتفاقا پشت همین سیستم ایشون میتونه راهنمایی های خوبی بگیره، گرچه بخودی خود کافی نیست و مشاوره و هر تدبیر موجود دیگری هم لازمه
این قسمت هم برای دوست مشکل دارمان:
یکی رو از بستگان سراغ دارم بگمانم حدود 10 سال سن کمتری از من داره.مشخصات و شرایط خیلی مشابه شما رو هم داشت.
جزو نخبگان علمی و هوش مصنوعی کشور بود و عضو بنیاد نخبگان (البته ژنتیکیه و توی بستگان ما آدمهای باهوش و نخبه زیاده، بجز خودم که از همه درپیت تر هستم ) زمانی با من نزدیک و صمیمی بود و کم و بیش رفت و آمد داشتم البته از زندگی شخصی خصوصیش هیچی نه اون وقت نه الان نمیدونم و صمیمیت ما تاجاییکه حافظم یاری میکنه منحصر به بحثهای علمی و سخت افزاری و این مسائل بود چون وجه اشتراک تخصص هردومون بود. حتی اخیرا شنیدم که از نوجوونی هیچ تقید مذهبی و این چیزا رو هم نداشته و من مطلق بی اطلاع هستم، شاید چون فضولی توی ذاتم نیست یا شاید چون در صرف وقت و عمرم خیلی خسیس و ممسک هستم و صحبت درباره ی زندگی خصوصی دیگران ولو با خودشون رو بلد نیستم
اما
راجع به مشکل پیدا کردن با همسرش. شنیدم مشاوره هم زیاد رفته بود. هم خودش هم خانوادگی.
اما آخرش یکی دو سال قبل کار به جدایی کشید. چند ساله ندیدمش اما دورادور می شنوم که در اثر اون شکست عاطفی به یک دائم الخمر بیچاره تبدیل شد، ... چند مرتبه رگ دستش رو توی وان حموم زده بود. صاحب یک شرکت کوچک بود اما مگر با این شرایط میشه اداره کرد؟ گفته میشه در کارخانه ی آهن و نورد پدرش آویزون شده و کارهای حسابداری و کامپیوترش رو انجام میده! اون استعداد و تخصص بالاش کجا و شغل حالاش کجا
برای هیچ چیزش تا این اندازه متاسف نیستم که هوش و سواد و استعدادی شاید بی نظیر که می تونست درخدمت کشور باشه اما الان بکلی هدر رفته و بعید می دونم تا آخر عمرش هم دیگه برگرده.
اگر من امکانی برای Undo کردن زمان داشتم مطمئنا به پدرش می گفتم این زوج جوان رو الساعه چند سال بفرست خارج کشور تا هم ادامه تحصیل بدن هم دور از آب و هوا مدتی عوض کنن توی غربت و دور از بستگانشون شاید قدر هم رو بیشتر هم بدونن، و هم ملاحظات دیگری که اینجا جای مطرح کردنش نیست (خودمم چند سال قبل تصمیم مهاجرات داشتم ولی سرمایه ی شخصیم به یک شب یک سوم شد و زمینگیر شدم. اونم من آدم مستقل و نه مثل خیلیها آویزون دیگران) شما به راهکاری که توی این پاراگراف گفتم عمل کن.اگر در جهت رفع مشکلت کمک نکنه ضرر هم نداره
ناگفته نماند پدرش یک سرمایه دار مادیاتی هست. نگاه مادیاتی به همه چیز داره. حتی خیال میکنه علم رو میشه با پول بدست آورد که همین باعث شد کلا ازش قطع امید و رابطه کنم. از چنین پدرهای مادیاتی نمیشه توقع داشت افق دید بلندی داشته باشن و بتونن مدیریت بحران خوبی در این دست مشکلات از خودشون نشون بدن
فکر کنم زیاد و پرحاشیه نوشتم. عزت زیاد
Last edited by 3274; 20-07-2015 at 10:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)