تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: تعریف شما از خیانت چیست؟ خیانتکار چه کسی است؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام .
    خیانت وجود نداره مگر اینکه پای امانت , اطمینان و عهد و پیمان در میان باشه
    خیانت از اطمینان شروع میشه , مرحله بعدش سوء استفاده از اطمینان هست و مرحله ی آخِر هم همون خیانت هست
    پس اگر میخواین مورد خیانت واقع نشین اطمینان نکنین اما اگر کسی بهتون اطمینان کرد , از اطمینانش سوء استفاده نکنین
    مراقب همه چیز و همه ی افراد باشید و طوری باهاشون تعامل کنین که راههای سوء استفاده از اطمینان تا حد امکان بسته باشه و بسته بمونه
    یعنی حفره های امنینی به وجود نیارید

2. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان فکر مکنید قدیم و جدید و رسمی و غیر رسمی بودن روابط تغیری در اصل خیانت ایجاد کنه؟
    من خودم هم در حال ازدواج هستم هم از یه طرفی در یه رابطه احساسی شدید مربوط به قبل از ازدواج.
    اون دختر دیگه تقریبا پذیرفته که من باهاش ازدواج نخواهم کرد ولی تمام کردنش به طور کلی برای هر دومون سخته.
    حالا تو این مثال شخصی اون خودش با علم به ازدواج من اگه تو زندگیم باقی بمونه خیانته؟ با توجه به اینکه آشناییمون قبل تر بوده؟ ایا ازدواج خیانت به اونه؟ اون خیانت به ازدواجه؟ اصلا یه وضعی هستش نمیشه راه درست رو پیدا کرد.

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

دوستان فکر مکنید قدیم و جدید و رسمی و غیر رسمی بودن روابط تغیری در اصل خیانت ایجاد کنه؟
    من خودم هم در حال ازدواج هستم هم از یه طرفی در یه رابطه احساسی شدید مربوط به قبل از ازدواج.
    اون دختر دیگه تقریبا پذیرفته که من باهاش ازدواج نخواهم کرد ولی تمام کردنش به طور کلی برای هر دومون سخته.
    حالا تو این مثال شخصی اون خودش با علم به ازدواج من اگه تو زندگیم باقی بمونه خیانته؟ با توجه به اینکه آشناییمون قبل تر بوده؟ ایا ازدواج خیانت به اونه؟ اون خیانت به ازدواجه؟ اصلا یه وضعی هستش نمیشه راه درست رو پیدا کرد.
    سلام

راه درست بنظر من

اگر قصد ازدواج باهاش رو نداری در اسرع وقت قاطعانه یک ضرب و بی رحمانه رابطتون رو تموم کن، انتظار نداشه باش بشه تدریجی و آروم و بدون درد این رابطه رو تموم کرد، الان شما دار و ندار و تمام دنیای این دختر هستین بنابراین انتظار نداشته باش قبول کنه ازت جدا شه، هزاران دلیل میاره که شما میتونید در هر شرایطی با هم بمونید اما اگر قصد ازدواج باهاش رو ندارید تحت تاثیر قرار نگیرید و رابطه رو قطع کنید، برای همیشه. اگر قصد ازدواج با فرد دیگری رو دارید، ادامه دادن این رابطه نتیجه اش چیزی جز بازی کردن با این دختر، خراب کردن زندگی آینده اش، خیانت به همسر آینده ات و به احتمال بسیار از هم پاشیدن زندگی خودت در نطفه نخواهد بود.

بی رحمانه بنظر میرسه، اما عاقلانه ترین راه هست، تحت تاثیر حرفها، گریه ها و التماسهاش قرار نگیر، اینظور برای هر دوتون بهتره، هر چند احتمالا این درد تا همیشه باهاش باقی خواهد موند و شما رو مسولش خواهد دونست ...
    Last edited by AMHSIN; 14-01-2016 at 10:09.

5. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تا وقتی همه طرفین (شما، شخصی که قراره باهاش ازدواج کنید و شخصی که باهاش در رابطه احساسی هستید) مطلع و راضی باشند فکر نمی کنم خیانتی در کار باشه. طبیعتا هر کدوم از این افراد اگه مطلع یا راضی نباشند به اون شخص خیانت شده.

7. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

تا وقتی همه طرفین (شما، شخصی که قراره باهاش ازدواج کنید و شخصی که باهاش در رابطه احساسی هستید) مطلع و راضی باشند فکر نمی کنم خیانتی در کار باشه. طبیعتا هر کدوم از این افراد اگه مطلع یا راضی نباشند به اون شخص خیانت شده.
    طبق فرموده شما دیگه ازدواج از مونوگرامی خودش خارج میشه و وارد پولیگامی میشه . طبعاً همسر بی اطلاع خواهد بود اگه قرار باشه به همین شکل پیش بره.
    یک رابطه رسمی به شکل ازدواج کافی هستش و نیازی هم به اطلاع دادن برای خیانت! فکر نمیکنم باشه چون اون رابطه رسمی رولطمه می زنه.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

طبق فرموده شما دیگه ازدواج از مونوگرامی خودش خارج میشه و وارد پولیگامی میشه . طبعاً همسر بی اطلاع خواهد بود اگه قرار باشه به همین شکل پیش بره.
    یک رابطه رسمی به شکل ازدواج کافی هستش و نیازی هم به اطلاع دادن برای خیانت! فکر نمیکنم باشه چون اون رابطه رسمی رولطمه می زنه.
    تا جایی که من یادمه شما با پولیگامی مشکلی نداشتین اصلا!
    طبعا همسر بی اطلاع خواهد بود؟؟ معنای دیگه ای که این جمله داره اینه که تا همسر متوجه جریان نشه طبعا خیانتی صورت نگرفته! : دی!
    اگاهی همسر به این علت لزوم پیدا میکنه تا طی شرایط خاص توجیحات شخصی فرد نتونن راه برای خیانت رو به روش باز کنن به بیان دیگه مسئله خیانت مسئله ی اخساس شخص مقابل به این موضوعه و نه توجیحات و دلایل شما! پس اونه که باید تصمیم بگیره خیانتی صورت گرفته نه شما.
    جایی که تصمیم گیری برای خیانت فقط بر عهده ی شخص خودتون باشه با دلایلی به ظاهر بسیار منطقی! میشه به سادگی تمام خیلی اسم های دیگه روی خیانت گذاشت و روش رو پوشوند پس تصمیم و منطق شخصی فرد حق دخالت به تنهایی در یک موضوع مربوط به دو نفر رو نداره.

10. 2 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

تا جایی که من یادمه شما با پولیگامی مشکلی نداشتین اصلا!
    طبعا همسر بی اطلاع خواهد بود؟؟ معنای دیگه ای که این جمله داره اینه که تا همسر متوجه جریان نشه طبعا خیانتی صورت نگرفته! : دی!
    اگاهی همسر به این علت لزوم پیدا میکنه تا طی شرایط خاص توجیحات شخصی فرد نتونن راه برای خیانت رو به روش باز کنن به بیان دیگه مسئله خیانت مسئله ی اخساس شخص مقابل به این موضوعه و نه توجیحات و دلایل شما! پس اونه که باید تصمیم بگیره خیانتی صورت گرفته نه شما.
    جایی که تصمیم گیری برای خیانت فقط بر عهده ی شخص خودتون باشه با دلایلی به ظاهر بسیار منطقی! میشه به سادگی تمام خیلی اسم های دیگه روی خیانت گذاشت و روش رو پوشوند پس تصمیم و منطق شخصی فرد حق دخالت به تنهایی در یک موضوع مربوط به دو نفر رو نداره.
    تشکر از پاسخ شما، راستش هنوز هم از لحاظ علمی و بیولوژیکی فکر میکنم انسان پولیگام هست ولی شرایط اجتماع و موقعیت و ... رو هم باید لحاظ کرد.
    بعضی مواقع تصمیم گیری شاید با منطق و روی کاغذ یه جوابی بشه داد ولی در عمل کل معادلات به علت پیچیدگی رفتاری انسان بهم میریزه.
    موضوعاتی که به روابط و احساسات و عواطف انسانی مربوطه میشه اصلا ساده نیست مثلا همینکه اصلا اینجا خیانت هست یا نیست؟ اگه هست کی داره مرتکب میشه؟ به چه کسی داره خیانت میشه ؟ و...

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دقیقا مسئله همینه که گفتین. برای همینه که با وجود اینکه قبلا ذکر کردین که از دید شما بهترین حالت در اجتماع اینه که مرد چند زنه باشه الان خودتون میتونین متوجه بشین که تو زندگی شخصی خودتون این تفکر نمیتونه جایی داشته باشه. اگه در جامعه ی ما مرد اجازه ی چند همسری داره این دلیل موجهی برای داشتن چند همسر نیست. زندگی همه ی ما برآیندی از منطق, احساسات, نیازها, قوانین و شرایطه و هیچکدوم از اینها به تنهایی نمیتونن مسیر زندگیمون رو مشخص کنن و دلیل محکمی برای انجام یا عدم انجام کاری باشن.

13. این کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    یه سوالی از کاربرای عزیز داشتم:
    اگه یک پسر مجرد و یک خانم متاهل باهم ارتباط داشته باشند و این ارتباط بعد از ازدواج خانم شکل گرفته باشه و قبل اون هیچ ارتباط و حتی شناختی از همه نبوده باشه.و الان در این ارتباط اگه مسائل جنسی و ... در میان نباشه بازم خیانت محسوب میشه یا خیر؟این رابطه در کل به نظرتون برای خانم متاهل ضرر داره یا پسر مجرد در کل؟(ارتباط خیلی ساده و سالم هست و هیچ مسئله جنسی و اینا بینشون نیست.)
    ممنون

پروفشنال green-mind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

سلام
    یه سوالی از کاربرای عزیز داشتم:
    اگه یک پسر مجرد و یک خانم متاهل باهم ارتباط داشته باشند و این ارتباط بعد از ازدواج خانم شکل گرفته باشه و قبل اون هیچ ارتباط و حتی شناختی از همه نبوده باشه.و الان در این ارتباط اگه مسائل جنسی و ... در میان نباشه بازم خیانت محسوب میشه یا خیر؟این رابطه در کل به نظرتون برای خانم متاهل ضرر داره یا پسر مجرد در کل؟(ارتباط خیلی ساده و سالم هست و هیچ مسئله جنسی و اینا بینشون نیست.)
    ممنون

سوالی که مطرح میشه این هست که ایا همسر ایشون از این ارتباط مطلع هست یا نه
    اگر در جریان هستند خوب هر سه ضلع مثلث با این مساله مشکلی ندارند پس مساله ای نیست ( اساسا این مورد از اعتماد دو طرفه بین زن و شوهر شکل میگیره )
    اما اگه در جریان نباشند وب مصداق خیانت هست سوالی که پیش میاد که به چه دلیلی همسرشون از موضوع نباید مطلع باشه ؟ ایا تو زندگی این ها اعتمادی وجود داره و خودتون میدونین اساس زندگی بر اعتماد شکل میگیره احتمالا ایشون زندگی اشفته ای داره و..... اگرنه چه لزومی داره از یک شخص سوم به عنوان دوست استفاده کنه همسرشون به اندازه کافی براشون دوست نیست ؟

16. این کاربر از green-mind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •