تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: گیر کردن بین i5 4690k و 4690

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

لطفا اول سوال بالایی رو جواب بده. چرا دور 970 رو خط بکشم مگه چشه؟ برای بازی میخام مادر بورد انیور ساری ازراک فقط میخام بدانم ساپورت رزولوشن به مادربورد بستگی داره یا کارت گرافیک
    این رو بخون

http://toranji.ir/%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AC%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9%87-nvidia/

این کارت 4 گیگ داره.3.5 گیگ سریع و 0.5 گیگ خیلی کند و وقتی بازی کل 4 گیگ رو بخواد ، با هنگ می کنه یا افت فریم داره و اوج کلاهبرداری nVIDIA رو نشون می ده
    واسه همین گفتم
    بعد شما اور کلاک نمی کنید؟

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بعد رزولوشن ساپورت شده به گرافیک بستگی داره
    برندی که انتخاب کردید برند نسبتا معروفی هست ولی بهترین نیست

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

من رفتم دیگه ولی این رو بگم که با اون سیستم محاله بتونید رو 4k بازی کنید اونم با 970 که تو 4k حتما بیشتر از 3.5 گیگ حافظه نیاز هست و بعد وقتی رفتید تو اون0.5 گیگ دیگه لگ و ... شروع می شه
    بعد دنبال 4k نباشید که با این بودجه محاله بتونید رو 4k تجربه خوبی داشنه باشید.مادر بورد هم هیچ ربطی نداره ولی بدونید که فاکتور های زیادی برای مادر بورد هست مثلا hyper transport bus و ...
    نمی دونم چرا به این برند گیر دادید!!!!!!!!!! اگه دنبال 4k هستید همون که گفتم . اگه با fhd مشکل ندارید(دلیلی هم نیست که مشکلی باهاش داشته باشید) با بودجه که دارید میشه یه کاری کرد.
    مانیتور 4k دارید؟ اگه می خواید بخرید و پولش رو از اونی که بهم گفتید کم کردید ، بهتره یه fhd بردارید و پول رو بزارید رو سخت افزار که خیلی نیازه
    من رفتم.اگه سوالی دارید بپرسید فردا یا طرف های 12 یا 2 یا 4 (ظهر) جوابتون می دم
    شب خوش(داره روز میشه خخخخخخخخخخخخخ )

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •