تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: تحلیل ازمایش خون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ویتامین D همینه دیگه ؟

اینم انگار داغونه وضعیتم

کلا تو ایران همه چی وضعیتش خرابه ... با همین وضعیت پیش بریم یا همه سکته میکنن یا از سرطان میرن
    البته من که شخصا در مورد خودم استقبال میکنم از این موضوع هر چی زودتر بهتر

جسارتا شما خانم هستید یا آقا؟
    بهتر هست هر چی ازمایش بوده بزارید.
    هر چند من خودم پسر هستم و ویتامین D ام 12 بود. که رفتم درمان کردم.
    به نظرم شما دیگه نیاز هست برید. متخصص داخلی ... ویتامین دی شما هم حتی پائین هست. نیاز به تعمیر دارید کلا.

2. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

جسارتا شما خانم هستید یا آقا؟
    بهتر هست هر چی ازمایش بوده بزارید.
    هر چند من خودم پسر هستم و ویتامین D ام 12 بود. که رفتم درمان کردم.
    به نظرم شما دیگه نیاز هست برید. متخصص داخلی ... ویتامین دی شما هم حتی پائین هست. نیاز به تعمیر دارید کلا.
    از اواتار و امضام مشخص نیست ؟ یه پارچه اقام کل یومش همین بود
    فکر نمیکنم در مورد من به تعمیر بکشه دیگه رفتنی هستیم
    من هفته پیش رفتم متخصص پوست و مو . یکی از دلایلشم همین چربی شدید موهام و همچنین پوستم بود . که البته این متخصص گرامی ! 25 تومن ویزیت گرفتن دو دقیقه هم نشد ویزیتش و دو تا شامپو و قرص داد . ازمایشم خودم گفتم بنویسه مگر نه دو دقیقه هم کمتر میشد !
    به هر حال بعد این ازمایش که دیدم چربی خون بالاست فکر کنم بی ربط نباشه چربی مو و پوست با این . خیلی وضعیت اعصاب خردکنی هست . بدنم کلا شده معدن تولید چربی . میریم حموم فرداش انگار یه هفته حموم نرفتیم !
    Last edited by Greedy; 09-06-2015 at 15:27.

4. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از اواتار و امضام مشخص نیست ؟ یه پارچه اقام کل یومش همین بود
    فکر نمیکنم در مورد من به تعمیر بکشه دیگه رفتنی هستیم
    من هفته پیش رفتم متخصص پوست و مو . یکی از دلایلشم همین چربی شدید موهام و همچنین پوستم بود . که البته این متخصص گرامی ! 25 تومن ویزیت گرفتن دو دقیقه هم نشد ویزیتش و دو تا شامپو و قرص داد . ازمایشم خودم گفتم بنویسه مگر نه دو دقیقه هم کمتر میشد !
    به هر حال بعد این ازمایش که دیدم چربی خون بالاست فکر کنم بی ربط نباشه چربی مو و پوست با این . خیلی وضعیت اعصاب خردکنی هست . بدنم کلا شده معدن تولید چربی . میریم حموم فرداش انگار یه هفته حموم نرفتیم !
    سلام
    بنده هم درگیر این بیماری پوستی هستم و من درماتیت سبورئیک دارم که چربی زیاد در ان دخیل هست
    باید بگم که چربی خون ربطی به چربی سر و صورت ندارد.
    من که چربی خون ندارم اما وضعیتم همین هست که شما می فرمائید.
    من جاهای دیگه بدنم هم درگیر هست. این طور که من متوجه شدم ، شسشتو و حمام روزانه باید انجام داد و باید زمان بگذره تا وضعیت بهتر بشه
    از این پرسیدم که خانم هستید یا اقا ..چون ویتامین دی 7 هست.
    کلا کنترل جربی خون و قند و تنظیم ویتامین دی ، دیگه باید برید متخصص داخلی....

6. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیز اسم داروهات میگی؟ چه قرص و شامپو بهت داد؟ مشکلت فقط چربی هست یا شوره هم میزنه موهات؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

عزیز اسم داروهات میگی؟ چه قرص و شامپو بهت داد؟ مشکلت فقط چربی هست یا شوره هم میزنه موهات؟
    منم مثه شما درماتیت سبورئیک دارم این مشکلم الان حدودا میشه 10 سالی هست که همرامه و هر کاری کردم برطرف نشد
    جالبه این تاپیک هم 5 سال پیش زدم واسه این مشکل :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من مشکل چربی + شوره +پوسته + ریزش همه رو با هم دارم . All In One که میگن منم
    3-4 متخصص مختلف رفتم . انواع شامپو و دارو شامل:
    لوسیون بتامتازون و شامپو ضد چربی سریتا + شامپو اکوفن و قرص فلوکنازول و کتوکنازول و ماینوکسیدل و ...تجویز کردن ولی دریغ از کوچکترین تاثیر ...
    من حتی تابستون ها موهام کلا از ته میزدم بلکه مشکل بهتر شه ولی با اینکه کچل هم میکردم فردای حموم رفتن دست میکشیدم رو سرم انگار روغن مایع رو سرم ریختن
    واقعا خسته شدم دیگه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منم مثه شما درماتیت سبورئیک دارم این مشکلم الان حدودا میشه 10 سالی هست که همرامه و هر کاری کردم برطرف نشد
    جالبه این تاپیک هم 5 سال پیش زدم واسه این مشکل :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من مشکل چربی + شوره +پوسته + ریزش همه رو با هم دارم . All In One که میگن منم
    3-4 متخصص مختلف رفتم . انواع شامپو و دارو شامل:
    لوسیون بتامتازون و شامپو ضد چربی سریتا + شامپو اکوفن و قرص فلوکنازول و کتوکنازول و ماینوکسیدل و ...تجویز کردن ولی دریغ از کوچکترین تاثیر ...
    من حتی تابستون ها موهام کلا از ته میزدم بلکه مشکل بهتر شه ولی با اینکه کچل هم میکردم فردای حموم رفتن دست میکشیدم رو سرم انگار روغن مایع رو سرم ریختن
    واقعا خسته شدم دیگه

عزیز وضعیت اعصابت چطوره؟ استرس و اضطراب هم داری؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

عزیز وضعیت اعصابت چطوره؟ استرس و اضطراب هم داری؟
    اعصابم که چطور بگم اعصابم خورده از زندگی یعنی از یه سری مسائل که تو ایران و زندگیم میبینم مثلا ناعدالتی و اینا رو میبینم ناراحتم . مثلا من فوتبالم خیلی خوب بود و تا جوانان هم دسته یک بازی میکردم بعدش مسائل پول و پارتی پیش اومد و نتونستم به حقم برسم و خیلیا رو الان میبینم که با اینکه کمترین استعدادی دارن ولی به خاطر همین مسائل فوتبالیست شدن و من نشدم اعصابم خورد میشه . اعصاب خوردیم اینطور نیست که مثلا پاشم یقه ملت بگیرم یا دعوا کنم اتفاقا اصلا اهل دعوا و اینا نیستم و ادم شوخیم . اعصاب خوردی که میگم بیشتر دلگیری از زندگی هست تا حالت اختلال عصبی
    استرسم که شدید . سر کوچکترین مسئله ای استرس دارم . مثلا من الان دو سال هست که گواهینامه گرفتم . یکی دو تا ماشین هم در دسترس هست ولی از ترس و استرس نمیشینم پشت ماشین ! یا میخوام برم یه سوال از کسی بپرسم هم استرس دارم . استرس اینده و ...
    در کل درصد امید به زندگیم = صفر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اعصابم که چطور بگم اعصابم خورده از زندگی یعنی از یه سری مسائل که تو ایران و زندگیم میبینم مثلا ناعدالتی و اینا رو میبینم ناراحتم . مثلا من فوتبالم خیلی خوب بود و تا جوانان هم دسته یک بازی میکردم بعدش مسائل پول و پارتی پیش اومد و نتونستم به حقم برسم و خیلیا رو الان میبینم که با اینکه کمترین استعدادی دارن ولی به خاطر همین مسائل فوتبالیست شدن و من نشدم اعصابم خورد میشه . اعصاب خوردیم اینطور نیست که مثلا پاشم یقه ملت بگیرم یا دعوا کنم اتفاقا اصلا اهل دعوا و اینا نیستم و ادم شوخیم . اعصاب خوردی که میگم بیشتر دلگیری از زندگی هست تا حالت اختلال عصبی
    استرسم که شدید . سر کوچکترین مسئله ای استرس دارم . مثلا من الان دو سال هست که گواهینامه گرفتم . یکی دو تا ماشین هم در دسترس هست ولی از ترس و استرس نمیشینم پشت ماشین ! یا میخوام برم یه سوال از کسی بپرسم هم استرس دارم . استرس اینده و ...
    در کل درصد امید به زندگیم = صفر
    سلام
    به نظر من باید در قدم اول استرس و اضطراب و این ترس که مثلا پشت ماشین نمی شینید رو حل کنید.
    هم در درمان این بیماری بهتون کمک می کنه و هم در کل زندگی به نفعتون هست
    Seborrhoeic dermatitis may be aggravated by illness, psychological stress, fatigue, sleep deprivation, change of season and reduced general health. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •