تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: لپ تاپ قوی یا لپ تاپ+کنسول؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

والا اونب که گفتین با این شرلیط اگر پولتون برسه خیلی خوبه فقط مسیله پولشه که فک کنم شبیه همین کانفیگ با گراف 860 4 گیگ حدود 4500 واستون اب میخوره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

سلام دوستان
    با شرکت ماتریس نماینده MSI تماس گرفتم،گفتند سری جدید GE62 تا یکی دو هفته دیگه میاد.قیمتش هم حدود 4 میشه.به نظرتون قیمت این مدلش در بازار ایران چقدر تموم میشه؟
    NVIDIA GeForce GTX 960M 2GB GDDR5
    (Intel Core i7 5700HQ (2.70GHz
    12GB Memory 1TB HDD
    15.6" 1920 x 1080
    Windows 8.1
    15.07" x 10.23" x 1.06" 5.29 lbs.
    DVD Super Multi
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این یکی چطور؟
    NVIDIA GeForce GTX 965M 2 GB GDDR5
    (Intel Core i7 4720HQ (2.60GHz
    8GB Memory 1TB HDD
    15.6" 1920 x 1080
    Windows 8.1 64-Bit
    16.49" x 11.02" x 1.14" 5.95 lbs.
    2 Years Warranty
    از بین اینها کدوم بهتره؟ممنون

داره خودمونی میشه behnood1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

کنسول اگر بخوای بگیری باید یک tv full hd هم داشته باشی.ولی لبتاب مانیتورش فول اچ دیه.

برای شما چون دانشجوی مهندسی هستی از لحاظ روانی امکان داره از کنسول خسته بشی. اون چیزی که عموما دیدیم افراد بالای 24 سال از کنسول زده میشن و میرن سمت pc .چون کنسول یک نوستالژی بچه گونه تو نا خود آگاه بازیکن به وجود میاره.
    چون اگر یادت باشه دهه 60 که آتاری و میکرو اومد همه بچه بودیم و بازی میکردیم.برای همین کنسول یادآور کودکی انسان میشه.برای همین شما اگر مثلا دوست دختر یا همسر داشته باشی ببینه پای کنسول هستی به احتمال 40% احترامش به شما کاسته میشه و شما رو کودک حساب میکنه.

اما لبتاب نه چون عموما لبتاب حس مهندس بودن رو داره برا ی همین هزینه بیشتر رو لبتاب بزاری بهتره.

اما اگر یک برادر یا خواهر کوچکتر داری کنسول بگیر که هم خودت بازی کنی هم اونا بازی کنن .یعنی به اسم اونا بگیر به کام شما بشه..

4. این کاربر از behnood1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

کنسول اگر بخوای بگیری باید یک tv full hd هم داشته باشی.ولی لبتاب مانیتورش فول اچ دیه.

برای شما چون دانشجوی مهندسی هستی از لحاظ روانی امکان داره از کنسول خسته بشی. اون چیزی که عموما دیدیم افراد بالای 24 سال از کنسول زده میشن و میرن سمت pc .چون کنسول یک نوستالژی بچه گونه تو نا خود آگاه بازیکن به وجود میاره.
    چون اگر یادت باشه دهه 60 که آتاری و میکرو اومد همه بچه بودیم و بازی میکردیم.برای همین کنسول یادآور کودکی انسان میشه.برای همین شما اگر مثلا دوست دختر یا همسر داشته باشی ببینه پای کنسول هستی به احتمال 40% احترامش به شما کاسته میشه و شما رو کودک حساب میکنه.

اما لبتاب نه چون عموما لبتاب حس مهندس بودن رو داره برا ی همین هزینه بیشتر رو لبتاب بزاری بهتره.

اما اگر یک برادر یا خواهر کوچکتر داری کنسول بگیر که هم خودت بازی کنی هم اونا بازی کنن .یعنی به اسم اونا بگیر به کام شما بشه..
    والله من رسما دور کنسول رو خط کشیدم،من فقط 4 ماه در سال خانه هستم و میتونم بازی کنم،1 ماهش هم پاره وقت و فقط تابستان از اول تا اخر هستم.در مسافرت هم بردن کنسول صلاح نیست(دست دیگری میفته،خودم بالاسرش نیستم و ...).به همین خاطر من رفتم سراغ لپ تاپ.به نظرتون اون لپ تاپهایی که بالا گفتم،چطورند؟تا به حال با برند MSI کار کردید؟ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

سلام دوستان
    نظرتون در مورد MSI GE62 چیه؟قیمتش 4300 برام تموم میشه،مشخصاتش هم اینجاست:
    گرافیک GTX 965M هم داره که فکر کنم تنها مدل در این رنج قیمت با این گرافیک باشه.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •