تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: احساس میکنم کسی با من شوخی کرده و چیز خورم کرده !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

به دو پزشک مراجعه کردم و نظرشون با هم متفاوت بود
    یکی هم عقیده بود و گفت احتمال مصرف روانگردان وجود داشته
    اما یکی گفت احتمالا به دلیل استفاده ی نامنظم از دارویی بوده که استفاده میشده ....
    در مورد دارو هم توضیح بدم که بعلت بیماری های گوارشی و عصبی قرصهای سرترالین ، دمبریدون ، مترو ماکس استفاده میکنم.
    که اینها در روزهای گذشته درست و کامل استفاده نشده بودند ... ضمن اینکه سرترالین که ضد افسردگیه و رابطه ی مستقیمی با خواب داره من خوابم اصلا خوب نبوده... توی 72 ساعت در مجموع تقریبا 12 ساعت خوابیدم! که گفت این هم خیلی تشدیدش کرده ....
    اما اون دکتر دیگه که نظرش همون بود آزمایش نوشت آزمایشگاه که رفتم پزشک آزمایشگاه ازم پرسید داروی آنتی بیوتیک استفاده میکنی که جوابم مثبت بود ... همون متروماکس آنتی بیوتیکه.... گفتش نباید استفاده بشه آزمایش رو درست نشون نمیده ! الان یعنی دارو رو استفاده نکنم فردا برم آزمایش بدم ؟
    پزشکی که نظرش عدم استفاده ی روانگردان بود دلایلی داشت آیا منطقی اند ؟ گفتش که اگه میگی هزیون گفتی اینو بقیه باید بگن که درسته یا نه خودت چجوری میدونی که هزیون گفتی ! و اینکه گفت این قرصا توی آب حل نمیشه ... منم که گفتم اون روز صبح یک چایی خوردم ... البته شام شب قبل هم بوده ...
    شما چه نظری دارید ؟!
    دوست خوبم اینا علایم قطع ناگهانی سرترالین هم می تونه باشه.به نظرم دیگه دنبال آزمایش نرو فقط برو دکتری که بهت داده و ازش بخواه دوزش رو تنظیم کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

روفيلين(روفيز) بهت دادن حتما . فيلم hangover رو نگاه كن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

این چیزایی که میگید چیه ؟ حالمو به هم زدید ؟
    روفیز نوشته قرص تجاوز ! یکی دیگه هم که صفحه قبل همین حرفو زده بود !
    فکر میکنم این نوع قرصا خواب رو سنگین میکنه و آدم تقریبا بیهوش میشه که چیزی نفهمه اما من اون شب 3 4 ساعت بیشتر نخوابیدم ... بعدشم من میگم به صبحش مشکوکم که توی کتری ای که من آبشو عوض نکردم چیزی ریخته شده باشه ... من اون شب فقط شام خوردم که شام رو هم رفیقم که گفتم بهش اعتماد دارم درست کرده بود نه اون رفیقای معلوم الحالش ...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •