rax عزيز تا اونجا كه من ميدونم سيستم سوييچ كردن بدون جامپر رو براي اولين بار MSI تو مادربورد P4N Diamond استفاده كرد اينم عكسش :نوشته شده توسط rax
در ضمن براي سوييچ كردن بين SLI--Single تعداد كمتري جامپر جابجا ميشه 20-30 تا يه كم زياد نيست ؟!
rax عزيز تا اونجا كه من ميدونم سيستم سوييچ كردن بدون جامپر رو براي اولين بار MSI تو مادربورد P4N Diamond استفاده كرد اينم عكسش :نوشته شده توسط rax
در ضمن براي سوييچ كردن بين SLI--Single تعداد كمتري جامپر جابجا ميشه 20-30 تا يه كم زياد نيست ؟!
Last edited by Opteron; 13-09-2006 at 13:00.
اوه..اشتباه شد..من کی گفتم اولین بار؟؟تو اون سیستم 3 تایی کردن اسلاتها بحث میکردم..کلا بحث اصلا چه ربطی داشت به اولین 2 تایی که جامپر نمیخواد؟؟؟ بحث سر سومین اسلات بود که چه کاری انجام میده..نوشته شده توسط Opteron
در ضمن NF4SLI Intel که تاریخ عرضش خیلی جدیدتر از بردیه که من مثال زدم..ولی بازم من بی اطلاعم کی جامپر لس رو اولین بار تولید کرد..![]()
ممنون از جوابها .
نظرم به کلی برگشت نظرتون چیه بجای همه ی اینا یه E6700 بگیرم؟
راستی مثل اینکه وارد نشده؟
من هم ندیدم ولی ارزش نداره چون بالای 500 دلار هست و فقط تو فرکانس بالاتری کار می کنه.
اولا كه E6700 هم وارد شده.نوشته شده توسط intel_gigabit
دوما همون E6600 كافيه مگه مي خواي چيكار كني؟؟؟ بخاطر يك اختلاف اندك مي خواي حداقل 300 هزار تومان اضافه بدي؟؟
منم براي انتخاب CPU خيلي فكر كردم و بنچ مارك و ... ديدم و ميگم كه E6600 از AMD Athlon™ 64 FX-62 به مراتب بهتره.
راستی جواب سوال قسمت دوم من رو ندادید!
آیا در چیپست های جدید اینتل یعنی 975X و 965P و در آینده ی نزدیک 965Qمی توان از خاصیت cross fire Ati استفاده کرد؟
راستی من بیشتر دوست دارم تو سیستم جدیدم از Ati استفاده کنم.
یه راهنمایی هم بکنید که من سیستمم رو مهر ببندم یا 6 یا 7 ماه بعد با اومدن کارتهای دایرکست 10 و ارزونتر شدن قطعات دیگه ببندم. در ضمن من عجله ای ندارم.
میشه بگین کارتهای جدید ati کی تولید میشه و اسم چیپست هاش چیه؟![]()
rax عزيز اگه يه مين بسازند كه 10 هم PCI-E داشته باشه، باز در هر حال SLI از 2 تا اسلات استفاده ميكنه و سوييچ كردن بدوت جامپر و يا با جامپر به همين 2 تا اسلات مربوط ميشه .نوشته شده توسط rax
ولي خوشم مياد خيلي تيزي . . .![]()
![]()
البته بازم نمیخوام بگم این حرف درسته یا تعبیر داره بزار به حساب همون تیزی..همین بردی که مثال زدن دوستان 3 تا اسلات PCIe داره و همگی کار میکنند همزمان..2 تا SLI سومی خروجی تصویر..ولی خوب ربطی به بحثمون نداره..نوشته شده توسط Opteron
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)