تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لپ تاپ lenovo y5070

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

اقا چرا از خودتون حرف در میترید اخه؟ سری y مخصوصا برای گیم طراحی شده. من خودم مدل 4k رو دارم با کارت گرافیک 960m خیلی هم راضیم. قیمتش 300 تومن از n550 بیشتره ولی دقت کنین که کارت گرافیکش دو برابر قویتره و صفحش 4k. در ضمن دی وی دی رایتر داره و داخل جعبه هست به صورت اکسترنال......و اینکه کنسول گیم شما فکر میکنی چقد قوی باشه؟ کنسول ها میتونن بازی رو بهتر بیارن چون مشخصات گرافیکی توشون پایین میاد تا بتونن 30p فریم اجرا کنن بازی ها رو. میتونید خودتون تست کنید بازی call of duty advance رو من خودم نگاه کردم بین لپتاپ خودم و کنسول بازی های xbox one و ps4. به راحتی میشه تشخیص داد که تصویر تو کنسول ها تار هست و سایه زنی بسیار کم و ضعیف هست. خیلی راحت تو full hd میتونم بگم سه برابر بازی ها گرافیک کمتری داشتن تو کنسول ها. تو xbox one از کارت گرافیک radeon4670 x2 استفاده شده. (اگه اشتباه نکنم) میتونید با 960m تو gpu boss مقایسشون کنی. 960m حدود دو برابر قویتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اقا چرا از خودتون حرف در میترید اخه؟ سری y مخصوصا برای گیم طراحی شده. من خودم مدل 4k رو دارم با کارت گرافیک 960m خیلی هم راضیم. قیمتش 300 تومن از n550 بیشتره ولی دقت کنین که کارت گرافیکش دو برابر قویتره و صفحش 4k. در ضمن دی وی دی رایتر داره و داخل جعبه هست به صورت اکسترنال......و اینکه کنسول گیم شما فکر میکنی چقد قوی باشه؟ کنسول ها میتونن بازی رو بهتر بیارن چون مشخصات گرافیکی توشون پایین میاد تا بتونن 30p فریم اجرا کنن بازی ها رو. میتونید خودتون تست کنید بازی call of duty advance رو من خودم نگاه کردم بین لپتاپ خودم و کنسول بازی های xbox one و ps4. به راحتی میشه تشخیص داد که تصویر تو کنسول ها تار هست و سایه زنی بسیار کم و ضعیف هست. خیلی راحت تو full hd میتونم بگم سه برابر بازی ها گرافیک کمتری داشتن تو کنسول ها. تو xbox one از کارت گرافیک radeon4670 x2 استفاده شده. (اگه اشتباه نکنم) میتونید با 960m تو gpu boss مقایسشون کنی. 960m حدود دو برابر قویتره
    آقا شما آرامش خودتو حفظ کن در مرحله اول
    960 دوبرابر قوی تر نیست نهایتا 20% قوی تره.بعدش شما با این لپ تاپی که داری بیشتر از دوسال نمیتونی بازی های روز رو با همون 30 فریم حتی بازی کنی ولی تا سالها برای کنسولها بازی های روز جواب میده.
    صفحه 4k مصرف گرافیک و رم و باتری بیشتری میطلبه و در نهایت کیفیت اجرای بازی از فول اچ دی پایین تر خواهد بود.(بین دو مدل y50 مقایسه کردم)
    ولی نکته اصلی اینجاست که من لپ تاپو صرفا جهت بازی کردن نمیخوام فقط لازمه بتونه یه سری بازی رو خوب اجرا کنه .
    n551jw الان همین گرافیک 960m روشه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

چندتا نکته رو لازمه یاد اوری کنم
    ۱.نمایشگر 4k با گرافیک gtx960m شوخی بیش نیست و هیج بازی قابلیت اجرا شدن عادی با این رزلوشن روی گرافیک رو نداره
    ۲.گرافیک های اینویدیا رو خیلی ها فک میکنن هرچی عدد بزرگتر باشه قوی تر هست مثلا ۹۶۰ خدا برابر بهتر از ۸۶۰ هست در صورتی که رقم سمت چپ مربوط به سری ساخت و ۲ رقم بعدی مربوط به قدرت هست
    ۳.معماری سخت افزاری کنسول ها با pc های زمین تا اسمون فرق داره پس نمیشه سخت افزار این دو را مقایسه کرد!

4. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

ولی انصافا رزولوشن 2160p واسه لبتاپ های 15 اینچی ضروریه
    اخه 150 ppi چیه اخه من الان n551 دارم صفحه فول اچدیه ی خورده دقت میکنم راحت پیکسل هارو میتونم ببینم

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

۱.نمایشگر 4k با گرافیک gtx960m شوخی بیش نیست و هیج بازی قابلیت اجرا شدن عادی با این رزلوشن روی گرافیک رو نداره
    ۲.گرافیک های اینویدیا رو خیلی ها فک میکنن هرچی عدد بزرگتر باشه قوی تر هست مثلا ۹۶۰ خدا برابر بهتر از ۸۶۰ هست در صورتی که رقم سمت چپ مربوط به سری ساخت و ۲ رقم بعدی مربوط به قدرت هست
    ۳.معماری سخت افزاری کنسول ها با pc های زمین تا اسمون فرق داره پس نمیشه سخت افزار این دو را مقایسه کرد!
    gtx 850 از directx 12.1 or 12 کامل پشتیبانی میکنه ؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

مگه 4k بودن صرفاٌ برای بازی استفاده میشه ؟؟؟ شما با همین قیمت تو Asus یا هر برند دیگه ای مدل full hd گیرتون میاد .آیا منطقیه وقتی میتونید با همین قیمت کارت گرافیک بهتر یا 4k بخرید برید سراغ full hd یا کارت گرافیک ضعیفتر ؟ پس آدم باید بره سراغ منطقش و خرید عاقلانه انجام بده . در هر صورت این لپتاپ گزینه مناسب و به صرفه ای برای خرید محسوب میشه (مگر اینکه در آزمون و خطا تجربه استفاده چیز دیگه ای بگه )
    موافقم که برای رزولیشن 4k نمیشه به طور قطع روی 960 حساب کرد . اما 4k بودن صرفاٌ اسم خالی نیست بلکه برابر با کیفیت بهتر نمایشگر برای کارهای گرافیکی و دیدن فیلمه (حتی اگر چشم انسان خیلی قادر به تشخیص نباشه اما باز هم کیفیت بالاترش به وضوح مشخصه )..

960 به هیچ وجه خدابرابر برتر نیست .. اما برتر که هست ؟ همین کافی نیست ؟ در نظر بگیریم که از سری 400 به بالای انویدیا DX12 رو ساپورت میکنن اما فقط کارتهای جدید انویدیا سری 900 هستن که بطور کامل رندرینگهای DX12 رو ساپورت میکنن و همین میتونه برتری نسبی gtx 960m به 860m باشه و گرینه عاقلانه تر برای خرید .

من خودم n56jr دارم با گرافیک 760gtx .. انصافاٌ تو این یه سال همه بازیها رو در بهترین تنظیمات انجام دادم . حالا چه برسه به 960

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

gtx 850 از directx 12.1 or 12 کامل پشتیبانی میکنه ؟
    سری 800 ساپورت میکنه اما نه کاملا ! از سری 9 به صورت فول ساپورت میشه ..کلا ویندوز 10 ویندوز خیلی انقلابی و بهینه خواهد بود

9. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

تو فکر خرید همین مدل لنوو هستم و بنظرم برتری های قابل توجهی نسبت به سایر رقبا داره مثل ورن کمتر سایز کوچکتر و حافظه ssd و رم 16 و .....
    اما سر این صفحه ی نمایشش مردد ام
    من اهل بازی نیستم
    خواستم از دوستان بپرسم که این صفحه نمایشش نسبت به هم رده هاش چه مزایا و معایبی داره؟ و برای چه کاربرد هایی مناسب و نامناسب هست؟
    ایسوس g56jk-B هم هست صفحه نمایشش بهتر هست اما خب من نمیدونم که در چه کاربردهایی بهتر هست و در چه کاربردهایی بدتر و میران بهتر و بدتریش چقدر؟!!
    از به طرف میگم لنوو از طرف دیگه هم میگم ایسوس
    ارتقا رم و افزودن ssd کجا و مانیتور کجا؟!!
    اما از ظرفی من برای چندین سال لپ تاپ میخوام نمیدونم ارتفا در ابتدای عمر لپ تاپ معقول هست یا نه؟!!

خلاصه اینکه من الا شکب علامت سوااااال ام
    از دوستان تقاضا دارم لطف کنند و توضیح بدهند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان با اینکه خودم خرید این لپتاپ رو به صرفه میدونم اما تجربه مردم خیلی اهمیت داره .. تو دیجی کالا و همین سایت صحبت از پیکسلهای مرده و رنگ ضعیف زرد شده ..
    به نظرم بهتره یه بررسی جدی بشه بعدش اقدام به خرید کرد باید دید آیا واقعاٌ این مشکلات رو داره ؟ سیاست بازار عجیبه . اصلا ممکنه این شایعه بازاریاب ها یا نمایندگی ها باشه یا که نه واقعیت باشه..

پ.ن :
    من لپتاپ اولم که هنوزم دارمش Dell 5010 هست .. لپتاپی با کیفیت از همه نظر ... واقعا الان که Asus n56 دارم وقتی کنار dell 5010 میذارم کاملاٌ مشخصه کیفیت 5010 از نظر ساخت خیلی بالاتره .. اما جالبیش اینه همون موقع که این لپتاپ تو بورس بد نظرات عجیب غریبی تو نت از خرابیهاش میخوندم که شاخ در میاوردم .. در حالی که الان 6 سال گذشته و 5010 من هنوز داره عالی کار میکنه بدون هیچ گونه ایراد و یا فرستادن به تعمیرگاه و نمایندگی ..

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

سری 800 ساپورت میکنه اما نه کاملا ! از سری 9 به صورت فول ساپورت میشه ..کلا ویندوز 10 ویندوز خیلی انقلابی و بهینه خواهد بود
    مگه قرار نشد کلا مکسول ها ازش پشتیبانی کنن چرا انویدیا جا زد که

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •