تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما درباره کپی رایت چیست؟

راي دهنده
49. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کپی رایت باید برای همه محصولات (نرم افزار، موسیقی، فیلم و ...) داخلی و خارجی رعایت شود.

26 53.06%
  • کپی رایت باید فقط برای نرم افزار های داخلی و خارجی رعایت شود.

0 0%
  • کپی رایت باید فقط برای محصولات داخلی رعایت شود.

11 22.45%
  • نیازی به رعایت هیچ کپی رایتی نیست.

6 12.24%
  • نمی دانم / سایر موارد.

6 12.24%
صفحه 2 از 10 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 93

نام تاپيک: رعایت/عدم رعایت کپی رایت ؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

کالای فیزیکی رو در صورتی که بخریم٬ پولش به سازنده میرسه چون بالاخره یه نفر باید اون کلا رو از فروشنده بخره تا به دست ما برسونه
    ببینید مثلا برای یک سریال٬‌ در هر صورت که ما نمیتونیم اون سریال رو قانونی بخریم یا حتی اگر در شبکه ی خودش ببینیم براشون فرقی نداره چون درامدی از تماشای ما از تبلیغات کسب نمیشه. بنابراین فرقی براشون نداره که ما اون سریال رو ببینیم یا نبینیم٬ در هر صورت پولی نصیب تولید کننده نمیشه
    اهنگ هم به همین صورت٬ دیسک فیزیکیش که نیست ما بخریم٬‌ تو رادیو هم که گوش کنیم درامدی به خاطر تبلیغات به ما حاصل نمیشه٬‌ پس چه گوش کنیم چه نکنیم فرقی نداره
    خب من سوال رو به این شکل می پرسم:

به شما کالای فیزیکی رو نمی فروشند (ماشین بنز به قیمت 100 هزار دلار).
    شما حساب می کنید این ماشین چقدر برای سازنده کارخانه خرج داشته با احتساب همه مخارج ممکن (40 هزار دلار).
    شما 40 هزار دلار اونجا می گذارید و ماشین رو می برید. اون ماشین رو هم لزوما کسی نخواهد خرید (تاثیری در اینکه این ماشین توسط شخص دیگری خریداری نشه نخواهد داشت چون همیشه موجودی بالاتر از تقاضاست).

حالا چطور؟ شما هر خرجی که برای سازنده داشته رو پوشش دادید (اونها ضرر نکردند)، استفاده شما از ماشین هم فرقی براشون نداره چون درآمدی از استفاده شما ندارند. آیا این کار به نظر شما بی مورد است؟ و اگه خیر، فرقش با سریال و فیلم و ... چیست چون در آنالیز شما این دو یکسان به نظر میان. در هیچ کدوم مستقیما سازنده ضرر یا سود نکرده، فقط ما ماشین رو برداشتیم و استفاده کردیم و استفاده ما ضرر یا سودی به سازنده نمی زنه.

اما در مورد نرم افزار.. در مورد خودم تنها نرم افزار غیر ازادی که در پی سی استفاده می کنم درایور وایرلس لپتاپ هستش که اونم قیمتش مجانیه ولی ازاد نیست
    در موبایل هم از نرم ازار های غیر ازاد رایگان استفاده می کنم
    نرم افزار هایی که در ایران نماینده دارن مثل IDM به نظرم باید خریداری بشن. خودم شخصا این نرم افزار رو قبلا خریده بودم
    توضیح ندادین نرم افزار با فیلم چه فرقی داره؟ کرک کردن نرم افزار هم در همه صحبت های بالا که درباره سریال و آهنگ کردین صدق می کنه.

2. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

من خبر نداشتم شبکه های کابلی تو ایران هم کابلشونو ارائه میدن
    من نفهمیدم هدف مسخره کردن بود یا چیز دیگه
    توصیه میکنم این لینک رو ببنین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اکانت های نرم افزار ها هم خیلی هاش در دسترس نیست دلیل نمیشه دزدی کنیم

4. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من فقط 1 بار واسه این چیزا پول دادم . اونم بازی مقاومت و بعد از اینکه 3 بار اونو نصب کردم هشدار داد باید دوباره خرید کنی . همون باعث شد هیچ وقت واسه چیزی که رایگان میشه دانلود کرد پول ندم .

در مورد نرم افزار های ایرانی هم باید بگم هر وقت خود سازنده این چیزا رو رعایت کرد من هم رعایت میکنم . خودشون از ویندوز و نرم افزار های خارجی کرک شده استفاده میکنند تا نرم افزار بدن بیرون اونوقت از من انتظار خرید دارن ؟

اگر روزی برسه که تو ایران خودمون هم بطور کل کپی رایت رعایت بشه مجبورم برم از نرم افزار ها رایگان استفاده کنم که در خیلی از زمینه چیزی کم ندارند از پولی ها .

6. 3 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

خب من سوال رو به این شکل می پرسم:

به شما کالای فیزیکی رو نمی فروشند (ماشین بنز به قیمت 100 هزار دلار).
    شما حساب می کنید این ماشین چقدر برای سازنده کارخانه خرج داشته با احتساب همه مخارج ممکن (40 هزار دلار).
    شما 40 هزار دلار اونجا می گذارید و ماشین رو می برید. اون ماشین رو هم لزوما کسی نخواهد خرید (تاثیری در اینکه این ماشین توسط شخص دیگری خریداری نشه نخواهد داشت چون همیشه موجودی بالاتر از تقاضاست).

حالا چطور؟ شما هر خرجی که برای سازنده داشته رو پوشش دادید (اونها ضرر نکردند)، استفاده شما از ماشین هم فرقی براشون نداره چون درآمدی از استفاده شما ندارند. آیا این کار به نظر شما بی مورد است؟ و اگه خیر، فرقش با سریال و فیلم و ... چیست چون در آنالیز شما این دو یکسان به نظر میان. در هیچ کدوم مستقیما سازنده ضرر یا سود نکرده، فقط ما ماشین رو برداشتیم و استفاده کردیم و استفاده ما ضرر یا سودی به سازنده نمی زنه.
    خب در مورد کالای فیزیکی چیزی که وجود داره٬‌ در صورتی که همین کاری که شما در پستتون گفتید رو انجام بدیم در این صورت یک کالایی رو ورداشتیم که پتانسیل فروش ۶۰ هزار دلار بیشتر رو داشته. چون ما اون کالا رو ورداشتیم٬‌ دیگه سازنده نمیتونه اون رو به یک مشتری بفروشه و ۶۰ هزار تا ضرر کرده
    اما در مورد نرم افزار٬‌ فیلم و موسیقی٬ کاری که انجام میشه فقط یک کپی برداری هست. سازنده چیزی رو به غیر یک مشتری که همون شما هستید با این کار از دست نداده و میتونه کالاش رو به بقیه مشتری هاش بفروشه
    حالا شما که از اول امکان خرید اون کالا رو نداشتید (یعنی نمایندگی فروش اون کالا به شما وجود نداره) پس در هیچ صورتی مشتری اون سازنده نبودید. حالا چه کپی کنید چه نکنید (یعنی از اون کالا استفاده نکنید) فرقی به حال سازنده نداره و در هر صورت سودی نمی کنه

توضیح ندادین نرم افزار با فیلم چه فرقی داره؟ کرک کردن نرم افزار هم در همه صحبت های بالا که درباره سریال و آهنگ کردین صدق می کنه.
    فرقی نداره. نرم افزار هم اگر نماینده فروش داشته باشه باید خریداری بشه چون شما پتانسیل مشتری بود برای سازنده رو دارید

8. 3 کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اول ممنون از همه ی دوستانی که تو بحث شرکت کردن.
    من پست هایی از دوستان رو نقل قول کردم و می خوام در موردشون توضیحاتی ارائه کنم. اما منظورم جواب دادن به شخصی که این پست رو داده نیست. بلکه صرفا در مورد این دیدگاه توضیحاتی رو ارائه می کنم.

نظر بنده -
    کپی رایت باید برای همه ی موارد رعایت بشه

اما در بعضی موارد مخصوصا به خاطر تحریم٬‌ امکان خرید بعضی چیز ها مثل فیلم و موسیقی به صورت قانونی وجود نداره. در این صورت به نظرم چون اونا پول مارو نخواستن مشکلی نداره
    اگه یه فایلی رو نتونین به راحتی لینک دانلودش رو پیدا کنین، چیکار می کنین؟ نمی گردین یه راهی پیدا کنین که بتونین دانلودش کنین؟ مسلما برای خرید قانونی هم راه های مختلفی وجود داره که فقط باید راهش رو پیدا کرد.
    از طرفی، وقتی ما رو تحریم کردن، یعنی نمی خوان به ما کالا بفروشن. به عبارت دیگه به ما اجازه ی استفاده از کالا (حتی در صورت پرداخت هزینه) رو ندادن. به نظرتون آیا اونا باید حتما پاسخگوی نیاز ما باشن؟ وظیفشونه که برای مشکلات ما راه حل ارائه بدن؟

ببینید کپی رایت در ایران مفهوم جدید و نوپایی محسوب میشه و متاسفانه جا نیفتادنش هم بیشتر بر میگرده به همون قضیه عدم فرهنگ سازی برای استفاده از تکنولوژی. این که کامپیوتر در ایران فراگیر شد اما فرهنگ استفاده متاسفانه نه.
    بحث دیگری هم که در این زمینه وجود داره قیمت محصولات هست. وقتی قیمت محصولات رو کنار ارزش پول ملی میذاریم متوجه میشیم که تقریبا" غیر ممکنه بخوایم به طور کامل از محصولات اورجینال استفاده کنیم مگر این که رفاه مالی کامل داشته باشیم. ضمنا" خیلی از ما عادت کردیم به استفاده از نرم افزار غیر قانونی و در حال حاضر ترک کردن این عادت بسیار سخته.
    البته باید در نظر داشته باشیم که در بسیاری از موارد نرم افزار های مشابه رایگان یا حتی متن باز وجود دارند که برای ما کفایت میکنند.
    یه بحث دیگه هم هست اونم مسئله تحریم. خوب مثلا" همین فایل MP3 که مثال زدید با توجه به تحریم خریدش از iTunes یا فروشگاه های مشابه با دردسر همراهه. اما این مورد به اندازه موارد قبلی تاثیر گذار نیست.
    این که انتظار داشته باشیم کپی رایت فقط در مورد محصولات داخلی رعایت بشه (که اغلب هم همینطوره) به نظر من ناسیونالیسم افراطی دیجیتالی محسوب میشه! متاسفانه برخی از نرم افزارهای داخلی قیمت تقریبا" مشابه نمونه خارجی دارند که با توجه به این که شرایط داخل کشور رو باید در نظر بگیرند قابل تامله.

از طرفی متاسفانه حتی در دانشگاه ها هم این مسئله درست رعایت نمیشه... استاد از دانشجو انتظار داره پروژه با نرم افزار های خاصی انجام بشه که خوب هزینه اورجینالش شاید برای خیلی از دانشجو ها بالا باشه. در کشور های خارجی راهکارهایی مثل فاند میتونه در این زمینه راهگشا باشه.
    در مورد این که گفتین مشکل از ایرانه، متاسفانه (شاید هم خوشبختانه) فقط مردم ایران نیستن که کپی رایت رو رعایت نمی کنن. به عنوان مثال، اکثر فیلم هایی که تو نت برای دانلود وجود دارن (اگه نگم همشون) از طریق یه فردی که ایرانی نیست تو نت قرار گرفته و همچنین باز هم تقریبا می شه گفت افرادی از همه ی کشور ها اون فیلم ها رو دانلود می کنن. پس نمی شه گفت رعایت نکردن کپی رایت فقط واسه ایرانه.
    در مورد قیمت بالای محصولات حرفتون کاملا درسته. قیمت ها برای ما با پول کم ارزشمون بالاست. اما همونطور که (کمی بالاتر) گفتم، وظیفه ی تولید کننده نیست نیاز ما رو تامین کنه. اما وظیفه ی ما هست که اگه خواستیم از حاصل دسترنج دیگران استفاده کنیم، هزینش رو پرداخت کنیم.
    در مورد بخش آبی رنگ، کاملا موافقم.
    متاسفانه بین اساتید (؟؟!!) هم افرادی هستن که واقعا راه حلی برای شخص نمی ذارن. متاسفانه اگه امکان خرید وجود نداشته باشه، 2 راه وجود داره: 1-حذف درس. 2- استفاده از محصول برای انجام پروژه و پاک کردنش بعد از پایان ترم.(البته این یه جورایی توجیهه ولی شاید بشه به عنوان استثنا در نظر گرفتش.)
    فکر کنید کرک استفاده نکنیم . اونوقته که یک کامپیوتر باید بگیریم 1 میلیون بعد 10 میلیون پول نرم افزار بدیم
    خیلی چیز عجیبی نیست. خیلیا تو دنیا دارن همینجوری هزینه می کنن. این خیلیا هم مسلما می تونن از نرم افزار کرک شده استفاده کنن. اما دوست ندارن برای رفاه خودشون، حق دیگران رو پایمال کنن.

کالای فیزیکی رو در صورتی که بخریم٬ پولش به سازنده میرسه چون بالاخره یه نفر باید اون کلا رو از فروشنده بخره تا به دست ما برسونه
    ببینید مثلا برای یک سریال٬‌ در هر صورت که ما نمیتونیم اون سریال رو قانونی بخریم یا حتی اگر در شبکه ی خودش ببینیم براشون فرقی نداره چون درامدی از تماشای ما از تبلیغات کسب نمیشه. بنابراین فرقی براشون نداره که ما اون سریال رو ببینیم یا نبینیم٬ در هر صورت پولی نصیب تولید کننده نمیشه
    اهنگ هم به همین صورت٬ دیسک فیزیکیش که نیست ما بخریم٬‌ تو رادیو هم که گوش کنیم درامدی به خاطر تبلیغات به ما حاصل نمیشه٬‌ پس چه گوش کنیم چه نکنیم فرقی نداره

--

اما در مورد نرم افزار.. در مورد خودم تنها نرم افزار غیر ازادی که در پی سی استفاده می کنم درایور وایرلس لپتاپ هستش که اونم قیمتش مجانیه ولی ازاد نیست
    در موبایل هم از نرم ازار های غیر ازاد رایگان استفاده می کنم
    نرم افزار هایی که در ایران نماینده دارن مثل IDM به نظرم باید خریداری بشن. خودم شخصا این نرم افزار رو قبلا خریده بودم
    در مورد خرید قانونی سریال، سایت هایی هستن (خارجی) که امکان خرید سریال و دانلودش به صورت قانونی وجود داره. آهنگ هم امکان خریدش به صورت دیجیتال وجود داره. پس نمی شه گفت اگه ما بخریم سودی به تولید کننده نمی رسه.

نقض کپی رایت یک عمل نادرسته و شکی در اون نیست . ولی باید از همه جهات به این مشکل نگاه بشه .
    نمونه بارز و مشخص اون عدم تلاش و علاقه دولت برای پیوستن و قبول هر گونه پیمان بین المللی برای ثبت قانون کپی رایت و رعایت اون اشاره کرد .

مثلن در همین فیلم های سینمایی که در شبکه های مختلف تلویزیونی دوبله و پخش میشه همگی بدون پرداخت هزینه ای و معمولن با کیفیت معمولی از نت یا جاهای دیگه تهیه میشه و از همه مهمتر دست بردن صدا و سیما و وزارت ارشاد در محتوا و داستان و قواعد و رابطه های موجود در فیلم میشه اشاره کرد که اون رو هم باید نقض قانون کپی رایت دونست .

در اصل باید ابتدا توی جامعه در این مورد فرهنگ سازی بشه که به طور مشخص با عدم تقبل هر گونه قانون کپی رایت توسط ایران و عدم وجود برنامه و آموزشی در این زمینه نمیشه انتظار داشت که مردم آنچنان و اونطور که باید و شاید با این قانون آشنا باشن و بشن .

مورد دیگه عدم ثبات اقتصادی در ایرانه که هر از مدتی مثل همیشه و روالی که در این 30 سال بوده ارزش پول ایران کمتر از گذشته شده و میشه و با بالا رفتن قیمت دلار و یورو و کمتر شدن توان اقتصادی خیلی ها نمیشه انتظار داشت شخص بیاد و از درآمد خودش و خانواده اش بزنه و یک نرم افزار چندصد دلاری و یا چند هزار دلاری رو تهیه کنه .

انتظار بی جاییه که با این وضعیت اقتصادی از مردم انتظار داشته باشیم که بیان همچین هزینه سنگینی رو برای چند عدد نرم افزار و فیلم و موسیقی متحمل بشن . هزینه که میتونه به چند میلیون تومان برسه . حالا شما نرم افزار های اختصاصی تر رو هم در نظر بگیرین که هزینه اش خیلی خیلی بیشتر میشه .

البته هستن شرکت هایی که اکانت های قانونی یک سری نرم افزارها رو ارائه میدن . ولی تعدادشون خیلی کمه .

احترام به کپی رایت به یک دگرگونی و نگرش کلی احتیاج داره که البته نیازمند یک سری تغییرات مهم هم هست . این تغییر باید با آماده سازی و آموزش و برخورد با متخلفین و از همه مهمتر سیستمی تقریبن پایدار با ثبات اقتصادی همراه باشه .

ولی وقتی مسئولان ایرانی عضویت در هیچ کدام از کنوانسیون های بین المللی مربوط به قانون کپی رایت رو قبول نکردن میشه خیلی راحت موضع ایران نسبت به این موضوع رو فهمید .

کشوری که یکی از به اصطلاح فرهیختگان اون [علی شریعتی] که جملاتش مثل نقل و نبات ورد زبان کوچک و بزرگه , خودش کسی بوده که همین قانون کپی رایت ادبی رو رعایت نمیکرده و نقل قول ها و سخنان بقیه رو با کمی دخل و تصرف به اسم خودش میزده .

کلن چیزی که شما در نظر داری یک پایه ریزی و بازسازی کلی میخواد که کل جامعه و قوانین و اقصتاد و شرایط کنونی جامعه ایران تحت شعاع قرار میده .
    ببینید که این می فرمایید دولت باید قانون بین المللی رو بپذیره، به نظرتون چه تاثیری روی طرز تفکر مردم می ذاره؟ نهایت کاری که دولت می تونه بکنه اینه که یه قانون بذاره و مثلا هرکی کپی رایت رو رعایت نکرد، جریمه کنه. به نظرتون کوچکترین تاثیری داره؟ دولت می تونه بیاد چک کنه کی از اینترنت چی دانلود کرده بعد جریمش کنه؟ حتی اصلا بگیم می تونه. این که به خاطر زور، ملت بیان کپی رایت رو رعایت کنن چیزی رو درست می کنه؟ بحث اینه که تا زمانی که مردم خودشون نخوان رعایت کنن هیچکس نمی تونه زورشون کنه که رعایت کنن و کلا هدف اینه که بیایم با یه دید دیگه به قضیه نگاه کنیم و ببینیم آیا ما راضی می شیم به خاطر رفاه خودمون از حاصل کار و وقت دیگران استفاده کنیم، بدون اینکه هزینه ای براش پرداخت کنیم؟
    در مورد اینکه می گین "نمیشه انتظار داشت شخص بیاد و از درآمد خودش و خانواده اش بزنه و یک نرم افزار چندصد دلاری و یا چند هزار دلاری رو تهیه کنه"، به نظرتون اینکه حق یه خانواده ی دیگه ضایع بشه درسته؟ مرگ خوبه ولی برای همسایه؟ شخص اگه نمی تونه یک نرم افزار چند صد دلاری یا چند هزار دلاری رو بخره، باید از ورژن دزدیش استفاده کنه؟ اگه کسی نمی تونه یه ماشین خیلی گرون قیمت رو بخره، درسته همین رو بهانه کنه و بره اون ماشین رو بدزده؟
    در این مورد:"احترام به کپی رایت به یک دگرگونی و نگرش کلی احتیاج داره" کاملا باهاتون موافقم.البته به این صورت که دگرگونی رو اینجوری معنی کنیم: اول همه باید این رو درک کنن که اگه پول یه نرم افزار رو دارن می دن وظیفشونه. باید هزینه ی چیزی که می خوان ازش استفاده کنن رو پرداخت کنن. نه اینکه چون پولش رو ندارن، بگن پس ما همینجوری استفاده می کنیم.
    چیزی که من مد نظرمه جا افتادن این فرهنگه (در سطح توان خودم) که بین کالای فیزیکی و دیجیتال فرق نذاریم. قبول کنیم همونطور که از کالای فیزیکی بدون پرداخت هزینه استفاده نمی کنیم، نباید از کالای دیجیتال هم بدون پرداخت هزینه استفاده کنیم. رعایت حق دیگران چیزی نیست که قانون بیاد با زور مردم رو مجبور کنه انجام بدن. بلکه مردم باید با انتخاب خودشون این فرهنگ رو قبول کنن.
    من فقط 1 بار واسه این چیزا پول دادم . اونم بازی مقاومت و بعد از اینکه 3 بار اونو نصب کردم هشدار داد باید دوباره خرید کنی . همون باعث شد هیچ وقت واسه چیزی که رایگان میشه دانلود کرد پول ندم .

در مورد نرم افزار های ایرانی هم باید بگم هر وقت خود سازنده این چیزا رو رعایت کرد من هم رعایت میکنم . خودشون از ویندوز و نرم افزار های خارجی کرک شده استفاده میکنند تا نرم افزار بدن بیرون اونوقت از من انتظار خرید دارن ؟

اگر روزی برسه که تو ایران خودمون هم بطور کل کپی رایت رعایت بشه مجبورم برم از نرم افزار ها رایگان استفاده کنم که در خیلی از زمینه چیزی کم ندارند از پولی ها .
    با این صحبتتون مخالفم. چون یه شرکت رفتار نادرستی کرده، شما باید یه رفتار نادرست رو با همه شرکت ها انجام بدین؟
    چرا باید اجبار بشه تا از نرم افزار رایگان استفاده کنین؟ وقتی خودتون هم اطلاع دارین برنامه رایگان کارتون رو راه می اندازه، چرا از ورژنی که صاحبش راضی نیست شما از برنامه استفاده کنین استفاده می کنین؟

خب در مورد کالای فیزیکی چیزی که وجود داره٬‌ در صورتی که همین کاری که شما در پستتون گفتید رو انجام بدیم در این صورت یک کالایی رو ورداشتیم که پتانسیل فروش ۶۰ هزار دلار بیشتر رو داشته. چون ما اون کالا رو ورداشتیم٬‌ دیگه سازنده نمیتونه اون رو به یک مشتری بفروشه و ۶۰ هزار تا ضرر کرده
    اما در مورد نرم افزار٬‌ فیلم و موسیقی٬ کاری که انجام میشه فقط یک کپی برداری هست. سازنده چیزی رو به غیر یک مشتری که همون شما هستید با این کار از دست نداده و میتونه کالاش رو به بقیه مشتری هاش بفروشه
    حالا شما که از اول امکان خرید اون کالا رو نداشتید (یعنی نمایندگی فروش اون کالا به شما وجود نداره) پس در هیچ صورتی مشتری اون سازنده نبودید. حالا چه کپی کنید چه نکنید (یعنی از اون کالا استفاده نکنید) فرقی به حال سازنده نداره و در هر صورت سودی نمی کنه

فرقی نداره. نرم افزار هم اگر نماینده فروش داشته باشه باید خریداری بشه چون شما پتانسیل مشتری بود برای سازنده رو دارید
    فرق کالای دیجیتال با کالای فیزیکی اینه که اگه همه فکر کنن، با دانلودشون چیزی از سازنده کم نشده، عملا هیچ کالای دیجیتالی نباید حتی 1 فروش داشته باشه. چون همه یک کپی از اون فایل رو برداشتن و کسی اون فایل رو از سازنده نگرفته. در حالی که در مورد کالای دیجیتال، فروش همون کپی هست که باعث سود صاحب اثر می شه.
    اگه امکان خرید محصولی رو ندارید (بحث مالی یا تحریم یه مسائل مشابه)، آیا این دلیلی می شه که از محصول دیگری بدون اجازش استفاده کنین؟

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    باز هم ممنون از همه ی دوستانی که تو بحث شرکت کردن.
    دوستان اگه من جایی علامت سوال گذاشتم، به هیچ وجه قصد نداشتم از شما سوالی بکنم یا خدایی نکرده جسارت کنم و بخوام که شما به من جوابی بدین. قصدم صرفا ایجاد سوالات کلیدی بود.
    در نهایت باید بگم که: رعایت کپی رایت چیزی نیست که بشه با زور و قانون اجراش کرد، بلکه صرفا با فرهنگ سازی و تغییر طرز تفکر به این صورت که ما برای کار دیگران ارزش قائل شیم و به کالای دیجیتال به چشم یه کالای فیزیکی نگاه کنیم، قابل دسترسی هست.
    ممنون
    Last edited by SADEGH 7; 11-04-2015 at 17:29.

10. 4 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ببینید که این می فرمایید دولت باید قانون بین المللی رو بپذیره، به نظرتون چه تاثیری روی طرز تفکر مردم می ذاره؟ نهایت کاری که دولت می تونه بکنه اینه که یه قانون بذاره و مثلا هرکی کپی رایت رو رعایت نکرد، جریمه کنه. به نظرتون کوچکترین تاثیری داره؟ دولت می تونه بیاد چک کنه کی از اینترنت چی دانلود کرده بعد جریمش کنه؟ حتی اصلا بگیم می تونه. این که به خاطر زور، ملت بیان کپی رایت رو رعایت کنن چیزی رو درست می کنه؟ بحث اینه که تا زمانی که مردم خودشون نخوان رعایت کنن هیچکس نمی تونه زورشون کنه که رعایت کنن و کلا هدف اینه که بیایم با یه دید دیگه به قضیه نگاه کنیم و ببینیم آیا ما راضی می شیم به خاطر رفاه خودمون از حاصل کار و وقت دیگران استفاده کنیم، بدون اینکه هزینه ای براش پرداخت کنیم؟
    در مورد اینکه می گین "نمیشه انتظار داشت شخص بیاد و از درآمد خودش و خانواده اش بزنه و یک نرم افزار چندصد دلاری و یا چند هزار دلاری رو تهیه کنه"، به نظرتون اینکه حق یه خانواده ی دیگه ضایع بشه درسته؟ مرگ خوبه ولی برای همسایه؟ شخص اگه نمی تونه یک نرم افزار چند صد دلاری یا چند هزار دلاری رو بخره، باید از ورژن دزدیش استفاده کنه؟ اگه کسی نمی تونه یه ماشین خیلی گرون قیمت رو بخره، درسته همین رو بهانه کنه و بره اون ماشین رو بدزده؟
    در این مورد:"احترام به کپی رایت به یک دگرگونی و نگرش کلی احتیاج داره" کاملا باهاتون موافقم.البته به این صورت که دگرگونی رو اینجوری معنی کنیم: اول همه باید این رو درک کنن که اگه پول یه نرم افزار رو دارن می دن وظیفشونه. باید هزینه ی چیزی که می خوان ازش استفاده کنن رو پرداخت کنن. نه اینکه چون پولش رو ندارن، بگن پس ما همینجوری استفاده می کنیم.
    چیزی که من مد نظرمه جا افتادن این فرهنگه (در سطح توان خودم) که بین کالای فیزیکی و دیجیتال فرق نذاریم. قبول کنیم همونطور که از کالای فیزیکی بدون پرداخت هزینه استفاده نمی کنیم، نباید از کالای دیجیتال هم بدون پرداخت هزینه استفاده کنیم. رعایت حق دیگران چیزی نیست که قانون بیاد با زور مردم رو مجبور کنه انجام بدن. بلکه مردم باید با انتخاب خودشون این فرهنگ رو قبول کنن.
    یک نقل قول از مارکس هست که میگه : اخلاق حاکم بر هم جامعه اخلاق طبقه حاکمه . الان شما یک نگاه به کشورهایی که قانون کپی رایت رو تصویب و تائید کردن اکثر مردم و شهروندانش به اون پایبند هستن و به این قانون احترام میذارن . البته هستن افرادی که به نسخه های Pirate روی میارن . ولی میشه گفت بیشتر مردم به قانون ثبت شده پایبند هستن .

شما نمیتونی انتظار داشته باشی در کشوری که طبقه حاکم و راس اون به قانون و مقرراتی در این زمینه پایبند نیست و خودش یکی از بزرگترین پایمال کنندگان کپی رایت هست , شهروندان و مجموعه اون جامعه بیان و خودشون رو نسبت به اون قانون پایبند نشون بدن یا رعایت کنن . شاید تعداد کمی این شرایط رو رعایت کنن و اکثر جامعه این شرایط در موردشون صدق نمیکنه .

یک بخاطر این که نه از این قانون اطلاعی دارن و میدونن چیه و از طرف دیگه هیچ گونه آموزش و آماده سازی در این زمینه صورت نگرفته .

دوم این که میدونن در صورت عدم این قانون هم هیچ مشکلی برای اونا بوجود نمیاد و اصلن قانونی در این زمینه وجود نداره که بخواد با خاطیان برخورد کنه .

این که اگر مردم بخوان میتونن قانون کپی رایت رو رعایت کنن یک مقداری نگاه ایده آل به قضیه است . شما باید سطح فرهنگی و سواد و اخلاقی جامعه رو در نظر بگیرین بعلاوه سطح درآمد و توانایی اقتصادی مردم .

شما هر چقدر هم همت کنی که به این قانون پایبند باشی ولی وقتی از نظر اقتصادی توانی برای پیش رفتن با اون قاعده نداشته باشی به طور حتم نمیای هزینه میلیونی برای نرم افزارهای مورد نیازت انجام بدی . کسی که یک خانواده رو باید تامین و سیر میکنه قواعد دخل و مخارجش خیلی تغییر میکنه با شخصی که تنها و به صورت مجردی زندگی میکنه .

از طرف دیگه کمپانی های مورد نظر شما اصلن روی بازار ایران حسابی باز نکردن و به نوعی نه ضرر میکنن و نه سود بخصوصی حاصل اونا میشه . باید در این زمینه قانون تصویب بشه , تعهد برای برخورد با متخلفین و پیگرد قانون وجود داشته باشه وقیمت ها متعادل باشه .

شما حاضرید برای برنامه هایی که روی PC نصب میکنید چند میلیون هزینه کنید ؟ بالاخره آدم هر چقدر هم بخواد مقید و قانونمدار باشه باید یک میزان تعادلی بین هزینه ها و کالای مصرفی وجود داشته باشه که اشخاص هم جنس مورد نظر رو به دست بیارن و هم این که قانونی پایمال نشه و حق صاحب امتیاز خورده نشه .

ولی با این وضعیت اقتصادی و فشاری که روی مردم هست که هر دفعه بدتر هم میشه پایبند بودن به کپی رایت جای صحبتی باقی نمیذاره .

فرهنگ هم زمینه میخواد و نمیشه انتظار داشت که مردم یکدفعه بافرهنگ و اخلاق مدار بشن . نیاز به آموزش برنامه داره . احترام به کپی رایت نیاز به قانونی داره که در ابندا راس حکومت به اون پایبند باشن و در ادامه با قانون و برنامه مناسب شروع به رشد فرهنگی و اخلاقی جامعه کنیم .

البته با توجه به این که همه چیز در این کشور دولتیه و نهاد خصوصی اصلن معنی نداره و روابط کدخدا منشی و ریش سفیدانه مسخره ای که حاکم هست نمیشه انتظار وجود و رعایت همچین قانونی رو داشت .

کپی رایت به یک نهادی احتیاج داره که بدون هیچ گونه تهدید و فشار از طرف شخص یا نهادهای دیگه بتونه به هر نهاد یا سازمان و مجموعه ای که این قانون رو زیر پا میذاره فشار بیاره و برخورد مورد نیاز رو انجام بده .

یک نگاه به وضعیت کشورداری در ایران فعلی میتونه جواب کاملی به خواسته های شما باشه .
    Last edited by B3HZ@D; 11-04-2015 at 19:42.

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یک نقل قول از مارکس هست که میگه : اخلاق حاکم بر هم جامعه اخلاق طبقه حاکمه . الان شما یک نگاه به کشورهایی که قانون کپی رایت رو تصویب و تائید کردن اکثر مردم و شهروندانش به اون پایبند هستن و به این قانون احترام میذارن . البته هستن افرادی که به نسخه های Pirate روی میارن . ولی میشه گفت بیشتر مردم به قانون ثبت شده پایبند هستن .

شما نمیتونی انتظار داشته باشی در کشوری که طبقه حاکم و راس اون به قانون و مقرراتی در این زمینه پایبند نیست و خودش یکی از بزرگترین پایمال کنندگان کپی رایت هست , شهروندان و مجموعه اون جامعه بیان و خودشون رو نسبت به اون قانون پایبند نشون بدن یا رعایت کنن . شاید تعداد کمی این شرایط رو رعایت کنن و اکثر جامعه این شرایط در موردشون صدق نمیکنه .

یک بخاطر این که نه از این قانون اطلاعی دارن و میدونن چیه و از طرف دیگه هیچ گونه آموزش و آماده سازی در این زمینه صورت نگرفته .

دوم این که میدونن در صورت عدم این قانون هم هیچ مشکلی برای اونا بوجود نمیاد و اصلن قانونی در این زمینه وجود نداره که بخواد با خاطیان برخورد کنه .

این که اگر مردم بخوان میتونن قانون کپی رایت رو رعایت کنن یک مقداری نگاه ایده آل به قضیه است . شما باید سطح فرهنگی و سواد و اخلاقی جامعه رو در نظر بگیرین بعلاوه سطح درآمد و توانایی اقتصادی مردم .

شما هر چقدر هم همت کنی که به این قانون پایبند باشی ولی وقتی از نظر اقتصادی توانی برای پیش رفتن با اون قاعده نداشته باشی به طور حتم نمیای هزینه میلیونی برای نرم افزارهای مورد نیازت انجام بدی . کسی که یک خانواده رو باید تامین و سیر میکنه قواعد دخل و مخارجش خیلی تغییر میکنه با شخصی که تنها و به صورت مجردی زندگی میکنه .

از طرف دیگه کمپانی های مورد نظر شما اصلن روی بازار ایران حسابی باز نکردن و به نوعی نه ضرر میکنن و نه سود بخصوصی حاصل اونا میشه . باید در این زمینه قانون تصویب بشه , تعهد برای برخورد با متخلفین و پیگرد قانون وجود داشته باشه وقیمت ها متعادل باشه .

شما حاضرید برای برنامه هایی که روی PC نصب میکنید چند میلیون هزینه کنید ؟ بالاخره آدم هر چقدر هم بخواد مقید و قانونمدار باشه باید یک میزان تعادلی بین هزینه ها و کالای مصرفی وجود داشته باشه که اشخاص هم جنس مورد نظر رو به دست بیارن و هم این که قانونی پایمال نشه و حق صاحب امتیاز خورده نشه .

ولی با این وضعیت اقتصادی و فشاری که روی مردم هست که هر دفعه بدتر هم میشه پایبند بودن به کپی رایت جای صحبتی باقی نمیذاره .

فرهنگ هم زمینه میخواد و نمیشه انتظار داشت که مردم یکدفعه بافرهنگ و اخلاق مدار بشن . نیاز به آموزش برنامه داره . احترام به کپی رایت نیاز به قانونی داره که در ابندا راس حکومت به اون پایبند باشن و در ادامه با قانون و برنامه مناسب شروع به رشد فرهنگی و اخلاقی جامعه کنیم .

البته با توجه به این که همه چیز در این کشور دولتیه و نهاد خصوصی اصلن معنی نداره و روابط کدخدا منشی و ریش سفیدانه مسخره ای که حاکم هست نمیشه انتظار وجود و رعایت همچین قانونی رو داشت .

کپی رایت به یک نهادی احتیاج داره که بدون هیچ گونه تهدید و فشار از طرف شخص یا نهادهای دیگه بتونه به هر نهاد یا سازمان و مجموعه ای که این قانون رو زیر پا میذاره فشار بیاره و برخورد مورد نیاز رو انجام بده .

یک نگاه به وضعیت کشورداری در ایران فعلی میتونه جواب کاملی به خواسته های شما باشه .
    درسته که تو کشور های خارجی تعداد افرادی که کپی رایت رو رعایت می کنن کم نیست. اما نمی شه گفت تعداد افرادی که کپی رایت رو رعایت نمی کنن تعداد محدودی هستن. در مورد این جمله:"اخلاق حاکم بر هم جامعه اخلاق طبقه حاکمه" الآن تو ایران اگه مثلا همین قانون کپی رایت تصویب و اجرایی بشه، نهایتا شخص نمی تونه بره از مغازه cd ویندوز بخره.ولی به راحتی می تونه از نت دانلود کنه. بدون اینکه کوچکترین مشکلی براش پیش بیاد. مسلما اگه خودش نخواد رعایت کنه، هیچ قانونی نمی تونه مجبورش کنه که رعایت کنه.
    در مورد این پاراگراف:"شما نمیتونی انتظار داشته باشی در کشوری که طبقه حاکم و راس اون به قانون و مقرراتی در این زمینه پایبند نیست. . . " به نظر شما وقتی دولت رعایت نکنه چیزی از مردم کم می شه؟ یا وقتی مردم رعایت نکنن چیزی از دولت کم می شه؟ ارتباط بین این دوتا با هم چیه؟ وقتی کپی رایت رعایت نشه، در مورد محصولات داخلی، ضررش مال مردم هست در مورد محصولات خارجی هم ضررش مال مردم اون کشور هست. بهتره به جای اینکه بگیم تا اون رعایت نکنه من رعایت نمی کنم، هرکس خودش سعی کنه رعایت کنه.
    در مورد این جمله:"یک بخاطر این که نه از این قانون اطلاعی دارن و میدونن چیه و از طرف دیگه هیچ گونه آموزش و آماده سازی در این زمینه صورت نگرفته ." الآن اگه همون کسانی که از این قانون اطلاع دارن رعایت کنن، همین قضیه می تونه به مرور باعث شه دیگران هم اطلاع پیدا کنن و رعایت کنن.
    و این جمله:"دوم این که میدونن در صورت عدم این قانون هم هیچ مشکلی برای اونا بوجود نمیاد و اصلن قانونی در این زمینه وجود نداره که بخواد با خاطیان برخورد کنه ." همونطور که قبلا هم گفتم کپی رایت چیزی نیست که بشه با قانون و زور مردم رو مجبور به رعایتش کرد. چون با وجود اینترنت هرکس بخواد قانون رو دور بزنه به راحتی می تونه. ضمنا بزرگترین موضوع واقعا تاسف بار اینه که مردم براشون اهمیتی نداشته باشه که خالق کالا راضی هست از کالاش بدون پرداخت هزینه استفاده بکنن یا خیر.
    "شما باید سطح فرهنگی و سواد و اخلاقی جامعه رو در نظر بگیرین بعلاوه سطح درآمد و توانایی اقتصادی مردم " خوشبختانه اکثریت مردممون انقدر با اخلاق هستن که در مورد کالای فیزیکی به هیچ وجه بدون پرداخت هزینه ازش استفاده نکنن. اما دیدشون نسبت به کالای دیجیتال اینطوری نیست. در مورد سطح اقتصادی هم باز همونطور که قبلا گفتم : کسی که توانایی خرید یه محصول رو نداره، می تونه از اون استفاده نکنه یا از مشابه هاش استفاده کنه.
    در مورد این پاراگراف:"شما هر چقدر هم همت کنی که به این قانون پایبند. . ." شخص وقتی نتونه چیزی رو بخره، می تونه از مشابهش استفاده استفاده کنه یا اگه مشابهی وجود نداشت اینکه استفاده نکنه کاملا اخلاقی تره تا اینکه بیاد از ورژن دزدی شده استفاده کنه. در مورد شخصی که تشکیل خانواده داده اتفاقا خیلی مهم تره که با رفتارش به فرزندانش یاد بده بدون پرداخت هزینه از دسترنج دیگران استفاده نکنن.
    در مورد این بخش:"از طرف دیگه کمپانی های مورد نظر شما. . ." اول باید عرض کنم که من کمپانی (های) خاصی رو ذکر نکردم. تو پست اولم هم عرض کردم همه ی کسانی که محصول دیجیتال رو تولید کردن. حالا با مثال های مختلف. از آهنگ گرفته تا نرم افزار های برنامه نویسی. در مورد محصولات داخلی که تنها جایی که می تونن فروش داشته باشن داخله. پس این صحبت شما که می گین حسابی باز نکردن کاملا نقض می شه. در مورد کمپانی های خارجی هم، مثل این می مونه بگیم چون یه آدمی پولداره و مثلا فلان مقدار پول براش اهمیتی نداره، ما می تونم محصولش رو بی اجازه برداریم و پولش رو هم ندیم. از نظر اخلاقی این حرف یا منطق کاملا اشتباهه. در مورد "برخورد با متخلفین"، آیا حتما باید اگه کسی تخلف کرد جریمه بشه تا باعث شه ما قانونی رو رعایت کنیم؟ پس اخلاق چی می شه؟ آیا قانون فقط باید بر اساس ترس رعایت بشه یا بر اساس فرهنگ و اخلاق؟ در مورد "متعادل سازی قیمت ها" کاملا موافقم. اما این نمی تونه توجیهی باشه برای استفاده از محصول بدون پرداخت هزینه.
    در مورد سایر صحبت هاتون هم احساس می کنم تاکیدی هست بر جمله های قبلیتون.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ممنون از اینکه دیدگاهتون رو با من و سایر دوستان به اشتراک گذاشتین.

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

سلام!

در تاكيد و ادامه گفته‌های صادق عزيز و ساير دوستان هم من مطالبی رو اضافه كنم.

در كشور ما زير ساخت‌ها بايد فراهم بشه تا امكان خريد به چه صورت فيزيكی و يا ديجيتالی فراهم بشه... يا بهتر بگم كه راحت‌تر و بهتر باشه... اگر اين زير ساخت‌ها و فرهنگ استفاده هم در ابتدا نباشند، در واقع شما يك انتطار بعيد ولی ممكن-ای داريد كه اما، تنها با فراهم كردن زيرساخت‌های مورد نياز و فرهنگ سازی برای رعايت قانون كپی‌رايت و به نظر من بيشتر با گذشت زمان امكان پذير است.

شما می‌تونيد محصول مورد نظرتون رو از اينترنت به صورت قانونی خريد كنيد... اما برای ما ايرانی‌ها مشكلات عديده‌ای مثل پرداخت در محيط اينترنت و سرعت و محدوديت اينترنت هست، امكان استفاده از كارت‌های اعتباری و حساب‌های الكترونيكی به سادگی و راحتی برای ما (به مانند ساير دنيا) وجود نداره و با وجود محدوديت‌های ترافيكی برای اكثر كاربران ايرانی، دانلود مقدار حجم بالايی از اطلاعات برای ما اصلا ساده نيست.

و به نظر من، وضعيت اقتصادی و شرايط مالی مردم، استفاده بدون دردسر از كپی‌های غير قانونی رو توجيه نمی‌كنه... شما با تماشای فيلم، سريال و يا انجام بازی و يا گوش كردن به موسيقی داريد از يك خدمات عرضه شده (و يا آماده شده برای شما) توسط شركت سازنده استفاده می‌كنيد، حالا عزضه كالا چه به صورت قيزيكی و يا چه به صورت ديجيتالی، شما در واقع داريد از اون محصول ارائه‌ شده برای عموم مردم (و هم چنين خود شما) استفاده می‌كنيد... پس چرا نبايد برای استفاده از نرم‌افزار، بازی، فيلم، سريال و موزيك پولی پرداحت نكنيد؟!

در بيشتر كشورهای دنيا ما سرويسی داريم به اسم Netflix كه با پرداحت ماهيانه‌ای شما می‌تونيد از ميليونها فيلم و سريال استفاده كنيد...
    و يا شركت‌هايی در اروپا، آمريكا و ... هم هستند كه امكان اجاره فيلم و سريال رو به شما می‌دن... يا برای گوش كردن به موسيقی ما سرويس‌هايی مثل Spotify داريم... هم چنين در استيم ويژگی Library Sharing برای مدتی هست كه وجود داره، امكانی كه با استفاده از اون شما می‌تونيد تمام (و يا قسمتی) از بازی‌های دوست‌-تون رو كه با شما به اشتراك قرار داده شده رو به راحتی بازی كنيد... و البته، تمام اين‌ها مثال‌های ساده‌ای برای استفاده قانونی بود.

من عقيده‌ای دارم كه بی‌شك مثل يك روياست! اينكه هر كس بنا بر وسع مالی كه داره... به اندازه‌ای كافی، برای استفاده از محصول مورد نيازش پول پرداحت كنه و با اين كار هم به طور قانونی از محصول استفاده كرده باشه و هم سازندگان اون محصول رو پشتيبانی كرده باشه... نمی‌دونم، انجام اينكار در واقعيت امكان پذير باشه!
    Last edited by - Saman -; 12-04-2015 at 14:32.

15. 3 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.
    برای پیشرفت متخصص های خودمون باید سعی کنیم با اونها همکاری کنیم و کپی رایت رو رعایت کنیم.
    ولی با این مشکلات اقتصادی و این همه تحریم هایی که توی این چندین سال اخیر داشتیم واقعا غیر ممکنه که بتونیم برای همه نرم افزار های خارجی هم بتونیم رعایت کنیم.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

اصلن نمیفهمم تفاوت تولید یک نرم افزار یا موسیقی یا فیلم و... با تولید یک ماشین چیه که برخی افراد فکر میکنند مثلن نرم افزار و... نیاز به هزینه کردن نداره؟!!

البته پاسخش سادست. محصولی مثل نرم افزار (که به راحتی قابل دانلود و تکثیر و کرک هست) رو بسیار راحت تر از یک ماشین میشه دزدید... و به علت رواج گسترده ی این سبک دزدی در ایران و سادگی و مخفیانه بودنی که داره افراد به خودشون این اجازه رو میدهند که به راحتی سرقتش کنند. مهمتر از همه اینکه در جامعه به این قضیه به عنوان یک امر عادی نگاه میشه و خبری از تابو بودن یا خلاف عرف بودن در جامعه نیست!!

وقتی با این افراد همکلام میشی عذر و بهانه اشون این شکلیه: آنتی ویروس شرکت سیمَنتک (نورتون) ایران رو تحریم کرده، منم لزوم به رعایت کپی رایت محصولش نمیبینم!
    ما تحریم هستیم و امکان پرداخت آنلاین رو نداریم! و...

خب برادر.. اینکه امکان خرید آنلاین فلان چیز مهیا نیست یا فلان شرکت ایران رو تحریم کرده، دلیل منطقی ای هست برای دزدی محصول اون شرکت؟
    شما وقتی پول داری، میتونی یک ماشین بخری. اگه پول نداری ← نمیتونی ماشین بخری.. این خیلی سادس! نرم افزار رو ازین منوال مستثنا ندونید لطفن!!

لازم به توضیح نیست که اگه میشد همون ماشین رو به همون روش دانلود و کرک کرد، الان این افراد همشون یک ماشین داشتند.. پس اصل مطلب به این بر میگرده که آیا وجدان کافی برای خرید و رعایت کپی رایت هست یا خیر و دوم اینکه به من ثابت شده که برخی افراد اگه به معنای واقعی کلمه مجبور به پرداخت هزینه نباشند، امکان نداره کپی رایت رو رعایت کنند.. بله، برخی کالاها و محصولات به فرمی فیزیکی ارائه میشوند که خریدار برای دریافتش هیچ راهی نداره جز پرداخت پول... برخی کالاها و محصولات هم برای دریافت، به جز راه اصلی و قانونی (که پرداخت باشه)، راه سخت تر و البته بدون هزینه ای هم دارند که متاسفانه افراد اغلب این روش رو انتخاب میکنند... که اگه این راه دوم وجود نداشت اونوقت کاربرها مثل آدمیزاد (درست مثل خرید ماشین) مجبور میشدند برن وجه مالی پرداخت بکنن در ازای دریافت کالا.

18. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •