تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: خرابی یک پارتیشن

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از همون اول که تو صفحه داس هست چک اسمارت ارور میده، با نرم افزار هم چک کردم ۵ تا شماره مختلف سکتور رو میگه جابجا شده، با هر نرم افزاری که میشد چک کردم، فرمت، عوض کردن بوت، mbr, hhd reganator, hdd tune up, raw format, و هر نرم افزاری راجع به هارد، یه مدتی کار میکرد فقط ارور اول ویندوز میومد بالا و تمام، ولی به مرور، ایرادای عجیب غریب شروع شد، مثلا اخریش یه درایو تبدیل شد به removeable device, بعدشم که اطلاعاتو خودش پاک میکرد، وحتی اگه اطلاعاتی که توش بود رو تو یه هارد دیگه میریختی باعث میشد اونم پاک کنه
    با هر چی هم چک کردم چیزی نشون نمیداد یا حتی بد سکتور که بتونم اون قسمت رو غیر فعال کنم

1. همانطوریکه گفتم استفاده از نرم افزارهای مختلف بیفایده هست و بدسکتوری را هم پیدا نمیکنند چون قبلاً با سکتورهای سالم remap شده اند . فقط با استفاده از تجهیزات و نرم افزارهای خاص هست که میتوان این مسائل را برطرف نمود که آنهم در دسترس همگان نیست .

2. باز هم همانطوریکه گفتم اگر تعدادش بیشتر نمیشه و اگر شرایط هارد دیسک باثبات هست جای نگرانی چندانی نیست در غیر اینصورت تعویض کنید . ارسال به مراکز تخصصی هم بنظر من مقرون بصرفه نیست چون با هزینه ای که دریافت میکنند میتونید یک هارد دیسک نو و آکبند بخرید مگر اینکه اطلاعات مهمی داشته باشید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

خب اگه چیزی هستش که میتونم تهیه کنم کمک کنید که خودم امتحان کنم، اطلاعات مهمی که داشتم پاک شد دیگه گذشته، الان مشکل لینه که خودش اطلاعات رو پاک میکنه میخوام این مشکل رو حل کنم اگه بشه و بعنوان آرشیو مدیا ازش استفاده کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

و اینکه اصلا چه دلیلی میتونه باعث این مشکل بشه؟ حواسم باشه انجامش ندم، مخصوصا الان که هارد اس اس دی هم خریدم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •