منتظرم![]()
منتظرم![]()
وقتی دارید به صورت یک حرفه بهش نگاه می کنید اصلا درست و اصولی نیست که عکس از اینترنت گیر بیارید بعد فقط کدنویسی انجام بدید...
من بهتون پیشنهاد میکنم فعلا روی کدنویسی متمرکز بشید و فعلا به کار و کسب درامد فکر نکنید. اول کدنویسی رو قوی کنید وقتی خوب کدنویسی یاد گرفتید حالا برید سراغ گرافیک و فتوشاپ!
ببینید یک سری تصاویر مثل ایکون ها میشه از اینترنت دانلود کرد و در کار استفاده کرد. اما هیچ وقت نمیشه کلیه عکس های بکار رفته در یک وب سایت رو از اینترنت گرفت. این اعتبار شمارو می بره زیر سوال!
شما به عکس زیر دقت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یک اسکرین شات از وب سایت تولید شده ( کدنویسی شده ) نیست!! این یکی از کارهای منه که سال 2013 به صورت PSD ایجاد کردم. شما باید برای طراحی وب سایت بتونید اول به این صورت طرح رو ایجاد کنید سپس عکس های مربوطه رو ازش استخراج و در کدنویسی استفاده کنید.
امیدوارم حالا متوجه شده باشید اهمیت طراحی و گرافیک چقدر در طراحی وب سایت مهمه!!
ولی فعلا چون وقت ندارید شما اول روی کدنویسی تمرکز کنید سپس برید سراغ گرافیک!
لطفا منابع یادگیری واسه برنامه نویسی و کدنویسی را هم بگید.
برنامه نویسی رو فکر کنم از دلفی شروع کنید بهتره و البنه بعدم برید سراغ سی پلاس پلاس و HTML م که باید شروع کنید ولی سعی کن زیاد قاطیشون نکنی برای هرکدوم روزی 30 دقیقه وقت بزاری و یکم حوصله بخرج بدی (که من متاسفانه ندارم وگرنه عاشق برنامه نویسیم!) یک ساله را می یفتی البته بهتره یه چیزایی هم از شبکه بدونی و پرت ها و غیره... گرافیک زیاد مهم نیست زود یادش می گیری مخصوصا اگر برای برنامه نویسای دیگه طراحی کنی زودتر راه می افتی دوست عزیز.![]()
سلام
چرا دلفی رو یاد بگیرن زبانی که به درد نمی خوره ؟!
ایشون میخوان طراحی سایت کنند
علی آقا شما اول بفرمایید تحصیلاتتون چقدره چقدر با زبان های برنامه نویسی و مفاهیم سیستم های کامپیوتری آشنایی دارید؟
به انجمن برنامه نویس هم سر بزنید منابع خوبی برای یادگیری اونجا هست
اگر فرض کنیم شما تحصیلاتی مرتبط با کامپیوتر دارید و با یک زبان برنامه نویسی کم و بیش آشنا هستید باید بگم اول باید HTML رو یاد بگیرید بعد CSS اگر می خواین سایت های با کیفیت درست کنید Javascript و jquery رو هم باید یاد بگیرید بعد تازه میرسید به php به نظر من یه پروژه برای خودتون تعریف کنید و هرچی یاد میگیرید روش پیاده کنید این طوری آخر کار یه سایت دارید
در مورد فتوشاپ هم باید یه مقدار ازش یاد بگیرید که هر وقت کارتون گیر کرد برید سراغش الان خیلی سایت ها ایکون ها و عکسهای مجانی می ذارند که میشه از اونا استفاده کرد
برای طراحی قالب سایت از نرم افزار ارتیستیر هم می تونید استفاده کنید کار باهاش خیلی راحته ولی قالباش خیلی حرفه ای نیست اما کار راه می ندازه
در ضمن این تاپیکو مطالعه کنید اطلاعات خوبی داره
خوب منظورم این بود که اگر می خوان زبان برنامه نویسی رو از پایه شروع کنند دلفی براشون کار رو راحتتر می کنه تا برن سراغ زبن های دیگه.(اینو زمانی که خودم پیگیرش بودم تو یکی از مطالب سایت های برنامه نویسی خوندم). بنظر خودم زبان رو هم از سی شروع کنه بهتره تا برسه به پلاس شاید بنظر وقتشو بگیره ولی از پایه صاف بره بهتره تا یهویی بره اون بالاها قاطی کنه زبون ها رو باهم! البته من اینجا فقط منظورم برنامه نویسی بود چون html که خیلی راحت تره یاد گرفتنش از برنامه نویسی سطح بالا یا اسکریپت و غیره![]()
ببینید دوستان من الان دوم دبیرستانم و می خوام با روزی یه ساعت طراحی قالب کنم و کسب درآمد کنم مهم نیست چقدر. می خواستم بدونم میشه تو سه یا چهار ما با روزی یکی دو ساعت تو این زمینه موفق شد.؟
من فکر کنم شما کلاس برید بهتر باشه چون پیش زمینه ندارید اگر خودتون بخواید بخونید و کسی که وارد باشه رو پیدا نکنید راهنمایی تون کنه گیج میشید بعد زده میشید زمان یادگیری هم بستگی به سرعت یادگیریتون داره میگم اگر پیش زمینه داشته باشید زود راه میفتید اگر فقط قالب بخواید طراحی کنید همون سه ماهه میتونید راه بیفتید باید اول HTML بعد CSS و فتوشاپو یاد بگیرید jquery هم اگر یاد بگیرید کارتون حرفه ای تر میشه
امیدوارم موفق باشید
لطفا منبع خوب هم بگید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)