سلام.
کار خوبی کرد . باید بیشتر میزد .
ولی باید سیاستمدارانه میزد .
میزد ولی نه تو صورتش.
میزد دل رودشو داغون میکرد.![]()
سلام.
کار خوبی کرد . باید بیشتر میزد .
ولی باید سیاستمدارانه میزد .
میزد ولی نه تو صورتش.
میزد دل رودشو داغون میکرد.![]()
هر وقت همچین اتفاقاتی را میشنوم همیشه این جمله کلیشه ای میاد تو ذهنم و مرورش میکنم: اگه آقایون دختر و خانوم های غریبه رو به چشم ناموس خودشون و جای خواهر مادر خودشون ببینن جامعه جای امن تری میشه و...
نمیدونم چه قدر این جمله رو قبول دارین یا باهاش مخالفین ولی بیشتر مثه رویا میمونه!
به شخصه تا حالا یادم نمیاد به دختر یا خانومی تو خیابون تیکه پرونده باشم یا بی احترامی کرده باشم و بشینم به کارم بخندم ! ولی تیکه پروندن به یه خانوم در حضور مردش اوج بیشرمیه! نمیدونم برخورد درست و منطقی چیه در این شرایط؟ ولی میدونم ما با توجه به فرهنگی که توش بزرگ شدیم عکس العمل نشون ندادن در برابر این قضایا رو بی غیرتی به حساب میاریم برای مرد.
اما یه چیزی که میخوام بهش فکر کنیم اینه که اگر اون دوتا پسر همینطور به تیکه پروندن و خندیدن به دخترا ادامه میدادن (غیر از خانوم اون آقا) بازم اون آقا اعتراض میکرد؟ یا آقایون غریبه دیگه اعتراض میکردن؟ اصلا وظیفه ما هست که عکس العمل نشون بدیم در برابر توهین به خانومای غریبه؟
اون مرد خیلی اشتباه کرد حاالا معلوم نیست کی آزاد بشه تا کی بازداشت باشه پسره رضایت بده..
من خودم با بابام و داداشم تو ماشین بودیم.تو ماشین خودمون یه ماشین دیگه فش مادر داد مادرمم تو ماشین بود.ما خودمونو به نشنیدن زدیم. وگرنه مگه کاری داشت کتک زدن اون 2 پسر؟ و بعدش برو کلانتری هزار تا گرفتاری.
عمو حسن خودم یه نفر به عمم بد نگاه کرد این بیشعور برداشت یارو رو هل داد سرش خورد لب جدول مُرد.عموم نصف عمرشو حبس بود. حالا اینکه چه طوری آزاد شد بماند.
اون پسر که نمیدونست اون خانم همسر اون آقاست.بنابر این اگه میدونست هزار سال همچین غلطی نمیکرد.
یه بار خودم تو کوچه بودم 4 تا پسر بچه 20 ساله به خواهرم که از من 20 قدم جلوتز بود گفت جووووون.. من نرفتم بزنمشون..چون اونا نمیدونستن اون خواهر منه..چون فاصلم اندازه نصف کوچه بود باهاش.وقتی رسیم بهشون وایسادم 10 ثانیه به همشون چپ چپ نگاه کردم. همشون فهمیدن قضیه چیه ساکت شدن ترسیدن .حالا اگر میرفتم میزدمشون اونا هم میزدن منو ناکا رمیکردن...همون نگاه چپ من باعث شد اونا تو این چند سال هر وقت من رد میشم سلام هم میدن با هم رفیق شدیم اصلا بعد هم فهمیدن خواهرمه کلی عذر هی کردن گفتن شرمنده
Last edited by javad34; 25-02-2015 at 20:22.
به نظرم بهترین جواب ، حتی اگر نزدیک طرف هم گفتن . خود طرف اصلا جوابی نده و سریع اونجا رو ترک کنه .
دقیقا منم یک بار تو ماشین تیکه بسن . میخواستم برم تیکه تیکه کنم اون 4 نفر رو ..که پدرم تو ماشین کنترلم کرد و منم خشمم رو کنترل کردم .
اقا حداقل رفیق نمیشدی باهاشون دیگه![]()
اونا نمیدونستن خواهرته ، تو که میدونستی؟!
50درصد مردی که کتک زده اشتباه کرده
50درصد هم اون چشم چرون کارش اشتباه بوده
ولی تودادگاه یا پلیس مملکته ما 99درصد کتک زنرو
و1درصد چشم چه رونرو
حالا این وسط کتک زنه
یا میره زندان که زنه طلاق میگیره یا اعدام یا پول دیعه
نتیجه گیری یا اعدام وطلاق یا بی غیرتی
نام تایپیک بهتربود میزدید عاقبت کتک زدن ادم چشم چرون
Last edited by امید رض; 25-02-2015 at 21:14.
در اینکه اون دو تا جوون اشتباه کردن و کارشون زشت بود، شکی درش نیست.
اما به نظرم اون آقایی که اون ته نشسته بود هم جلوی بقیه افراد اتوبوس، جو گرفته بودش!
یعنی حداقل چند دقیقه ای خندیدم
مرسی
/////////////////
من الان نتیجه ی اخلاقی داستان رو متوجه نشدم
از دیدگاه دو پسر:
خب ما که پولدار نیستم که بنز و بی ام و داشته باشیم بریم بالا شهر دور دور و به جنس ضعیف متلک بگیم و چشم چرونی و اینا که اونطوری هم خدا رو خوش بیاد و هم بنده ی خدا رو
مجبوریم بریم توی اتوبوس چشم چرونی کنیم
نتیجه اینکه از این به بعد بیشتر مراقب باشیم و زیرآبی چشم چرونی کنیم که کسی داخل اتوبوس متوجه نشه و بزنه یاورمون رو استاد کنه!
از دیدگاه اقای متاهل:
اگه متاهل هستیم و همسرمون چهره ی زیبایی داره سوار اتوبوس نشیم آقا جان و احیانا اگه شدیم استانه ی تحمل مون رو تقویت کنیم؟ یا حداقل یارو رو جوری بزنیم که دیگه حداقل یاورش استاد نشه
لطفاً اگر کسی نتیجه رو درک کرد بنده از جهالت در بیاره
باتشکر
3 اشتباه
1) چشم چرانی پسرها
2) مرد ضارب که پسر رو کتک زد و قطعا باید دیه ای بده که از فرداش بذاره همسرش رو بشورن ولی چیزی نگه![]()
3) حتما همسر ضارب هم بد لباس پوشیده که تو چشم بوده و انگشت نما شده... وگرنه حتی چشم چرونها هم هر کسی رو دید نمیزنن.
قطعا اگر همسر اون خانم، یه داد و بیداد درست و حسابی راه مینداخت و کاری میکرد که تنبان چشم چران خیس شود، یا مثلا پسر رو میگرفت، می برد معرفیش میکرد و والدینش رو احضار میکرد، خیلی خیلی تاثیرش بیشتر بود تا اینکه بزنه طرف رو نفله کنه و حال طرف رو از اسلام و ... بهم بزنه.
یکمی سیاست تو اعمال داشته باشیم، عالی میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)